Search found 28 matches

by bubban
Fri May 01, 2015 2:30 pm
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: Need help My Forum is gone!!
Replies: 19
Views: 971

Re: Need help My Forum is gone!!

Oyabun1 wrote:If you are doing a clean install upload the whole unzipped package. If your are replacing the files in the existing install do as above.
Tried everything, nothing is working. Any suggestions on where I can turn to, to find a dedicated phpbb expert that I can hire to look into this matter?
by bubban
Fri May 01, 2015 5:29 am
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: Need help My Forum is gone!!
Replies: 19
Views: 971

Re: Need help My Forum is gone!!

Delete the config.php file, and the images , files , and store folders from the package and upload the rest. Hi Bill, just to let you know the first time I did this I had replaced all files including the 4 you have mentioned. I believe that's when I started having the problems. Do you still recomme...
by bubban
Mon Apr 27, 2015 1:53 am
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: Need help My Forum is gone!!
Replies: 19
Views: 971

Re: Need help My Forum is gone!!

Oyabun1 wrote:No, but the package should be unzipped before uploading to the server.
Ok, got it and then? sorry for being so inept at this but I really want to make sure I do it correctly this time to avoid another heart attack :)
by bubban
Sun Apr 26, 2015 1:38 pm
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: Need help My Forum is gone!!
Replies: 19
Views: 971

Re: Need help My Forum is gone!!

The board will automatically create the cache files. The issue is the files cannot connect to the database because you are likely using the wrong database name, username, or password. You could do another install, import the database backup, and then update that database. Ok, sounds like a plan, wh...
by bubban
Sun Apr 26, 2015 8:29 am
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: Need help My Forum is gone!!
Replies: 19
Views: 971

Re: Need help My Forum is gone!!

If the files cannot connect to the database they probably haven't been created yet, so cached data is not the problem. So how do I got about creating the files? My issue was that I downloaded the latest phpbb files and uploaded them to my server with filezilla, I am hoping that although I did that,...
by bubban
Sun Apr 26, 2015 4:59 am
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: Need help My Forum is gone!!
Replies: 19
Views: 971

Re: Need help My Forum is gone!!

Thanks, I checked in MySQL databases and there is a username setup for the database, I have updated the password and reflected that in the config file but still does not work. I tried searching for the cache files you mentioned but could not find them. I searched in the folder called "cache" where m...
by bubban
Sun Apr 26, 2015 3:39 am
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: Need help My Forum is gone!!
Replies: 19
Views: 971

Re: Need help My Forum is gone!!

I just realised i had put the wrong database name, I have corrected it. I have a feeling the username and password might be wrong. I am using what I use to access the Cpanel according to the Godaddy people, thats the database username and password. Any tips on where I should search the username and ...
by bubban
Sun Apr 26, 2015 3:31 am
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: Need help My Forum is gone!!
Replies: 19
Views: 971

Re: Need help My Forum is gone!!

Run the database update - browse to http://www.justoffroaders.com/install/database_update.php . I get this message, Could it be that it is the wrong username and password for the database?: SQL ERROR [ mysql4 ] Access denied for user 'dubaides'@'localhost' to database 'dubaides_phpb244' [1044] BACK...
by bubban
Sun Apr 26, 2015 3:09 am
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: Need help My Forum is gone!!
Replies: 19
Views: 971

Re: Need help My Forum is gone!!

You seem to have overwritten the board's /config.php file. That file is essential and contains the information the files use to link to the database, see Rebuilding Your config.php File . Once the config.php file is rebuilt we can tell you how to best proceed. Thanks, I have rebuilt the config.php ...
by bubban
Sat Apr 25, 2015 1:51 pm
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: Need help My Forum is gone!!
Replies: 19
Views: 971

My Forum is gone!!! NEED HELP

Support Request Template What version of phpBB are you using? phpBB 3.1.2 What is your board's URL? http://www.justoffroaders.com Who do you host your board with? godaddy How did you install your board? I used the download package from phpBB.com What is the most recent action performed on your boar...
by bubban
Sat Apr 25, 2015 12:39 pm
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: Need help My Forum is gone!!
Replies: 19
Views: 971

Need help My Forum is gone!!

I thought I was going to be productive and install the new version of phpbb, before doing that I did a backup in ACP (I pray to God that is available somewhere). After downloading the new phpbb folder I uploaded it to my forum's root directory and here is where I think I made a huge mistake, when it...
by bubban
Tue Oct 28, 2014 3:47 am
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] Buttons menu MOD 2.3.0 + subsilver2
Replies: 1607
Views: 157489

Re: [RC] Buttons menu MOD 2.3.0 + subsilver2

the reason it shows up twice in prosilver is because you must have run the install twice and the code for the menu is in the overall_header.html file twice. the reason it does not show up in alpha is because you have not put the code in the overall_header.html file of the alpha style. to make it wo...
by bubban
Mon Oct 27, 2014 4:47 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] Buttons menu MOD 2.3.0 + subsilver2
Replies: 1607
Views: 157489

Re: [RC] Buttons menu MOD 2.3.0 + subsilver2

Would anyone have any idea why i get the buttons on 2 lines now, one top of the other? the answer to your question is that you did something wrong. however, we can't possibly know what or tell you how to fix it with no information to go on. please at least give us a link to your board where you hav...
by bubban
Mon Oct 27, 2014 12:39 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] Buttons menu MOD 2.3.0 + subsilver2
Replies: 1607
Views: 157489

Re: [RC] Buttons menu MOD 2.3.0 + subsilver2

Would anyone have any idea why i get the buttons on 2 lines now, one top of the other?
by bubban
Sun Oct 26, 2014 3:13 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] Buttons menu MOD 2.3.0 + subsilver2
Replies: 1607
Views: 157489

Re: [RC] Buttons menu MOD 2.3.0 + subsilver2

Hey Kamahl, does your mod work with the Alpha style? I can't seem to get it to work. Thanks for any advice you might have

Go to advanced search