Search found 62 matches

by Malo-net
Tue Aug 26, 2008 10:06 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: [solved] pb in a language file while updating
Replies: 2
Views: 107

Re: pb in a language file while updating

Of course, I had forgotten to watch the other lines.

On line 255, a "," was missing at the end of the line.

So the problem is solved, thanks.

I will update my language pack.
by Malo-net
Tue Aug 26, 2008 2:05 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: [solved] pb in a language file while updating
Replies: 2
Views: 107

[solved] pb in a language file while updating

Hello everybody. I wanted to update from 3.0.0. to 3.0.2., using "changed files only", as I was used to do with 2.x. I replaced the files, then tried to run /install/database_update.php , but then I got this message Parse error: syntax error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING, expecting ')' in /...
by Malo-net
Sat Mar 15, 2008 11:34 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Buttons not visible
Replies: 12
Views: 535

Re: Buttons not visible

I still have no solution. I am very disapointed. :| I am not the kind of guy waiting for a all ready-made answer in 5mn, but I would have thought reasonable to expect a small advice, or a suggestion, after 1 month. Everybody having a forum knows how hard it is to make people come back when they have...
by Malo-net
Fri Mar 07, 2008 5:32 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Buttons not visible
Replies: 12
Views: 535

Re: Buttons not visible

Excuse me if I look heavy, but that's now 3 weeks that I have the trouble, and I still have not even one idea about how to solve it. If you think that I didn't give you engough details, I am ready to give some. I have been looking for information before and after posting and found nothing about some...
by Malo-net
Sun Mar 02, 2008 4:49 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Buttons not visible
Replies: 12
Views: 535

Re: Buttons not visible

I thought that maybe, because it depends also a little bit about the language pack, that if I had something to refresh, then it would be the lanuage pack rather than the template, but I didn't see anything like refreshing the language pack in the database :it seems like we can only upload it to chan...
by Malo-net
Thu Feb 28, 2008 8:51 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Buttons not visible
Replies: 12
Views: 535

Re: Buttons not visible

Yes.

That's what I meant when I wrote
I've tried refreshing the styles, imagesets, and so on, but nothing is changed.
I was speaking about the templates, but had forgotten the english name because of the translation.
by Malo-net
Wed Feb 27, 2008 11:42 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Buttons not visible
Replies: 12
Views: 535

Re: Buttons not visible

Those which are not visible are the equivalents to "new topic", "post reply", for example
by Malo-net
Wed Feb 27, 2008 4:55 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Buttons not visible
Replies: 12
Views: 535

Re: Buttons not visible

tjanks for the answer.

There is a link on the third post of the topic.

Here is another

Excuse me, but I don't know how to reach the error log of my server... :?
by Malo-net
Wed Feb 27, 2008 3:45 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Buttons not visible
Replies: 12
Views: 535

Re: Buttons not visible

Hello, I still have the problem and still don't know how to solve it. I've checked and tryed some things, but nothing really satisfying. :(
by Malo-net
Fri Feb 22, 2008 11:15 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Buttons not visible
Replies: 12
Views: 535

Re: Buttons not visible

They are not visible in english also.

The are were they have to be, I've checked with the FTP. Do I have something more to install them in the ACP ?

Here's my board, to have a look.
by Malo-net
Sun Feb 17, 2008 1:08 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Buttons not visible
Replies: 12
Views: 535

Buttons not visible

Hello everybody. There is something strange on my board : the buttons (.gif images, in the styles/.../imageset/br directory) are not visible. The ones which are not on the language directory are visible, but not the "new post", "forward", etc. buttons. Do you know why ? I've tried refreshing the sty...
by Malo-net
Fri Jan 04, 2008 10:27 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: [solved] convert & change location
Replies: 9
Views: 144

Re: convert & change location

Strange, but after waiting a while, the message is replaced by the process, which is working well, so the forum is well translated.

Thanks a lot for the help.
by Malo-net
Fri Jan 04, 2008 10:24 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: [solved] convert & change location
Replies: 9
Views: 144

Re: convert & change location

Ok I found the problem. A stupid one, of course. It wasn't phpbb2 , but php BB 2 . Thanks for the help and sorry for the disagrement due to my lack of attention at this point. But... it's not finished. I have one or two pages ok telling me what will happen then, and suddenly, on the properly speakin...
by Malo-net
Fri Jan 04, 2008 10:19 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: [solved] convert & change location
Replies: 9
Views: 144

Re: convert & change location

No, sorry (and sorry for me also ;) ), it doesn't work with ../bzh/forum/phpbb2 or ../forum/phpbb2. Strange, isn't it ?
by Malo-net
Fri Jan 04, 2008 10:05 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: [solved] convert & change location
Replies: 9
Views: 144

Re: convert & change location

Here is what I have : [phpBB Debug] PHP Notice: in file /install/install_convert.php on line 410: file_exists() [function.file-exists]: Unable to access ./../../../../forom/modcp.php [phpBB Debug] PHP Notice: in file /install/index.php on line 437: Cannot modify header information - headers already ...

Go to advanced search