Search found 62 matches

by ferryboat
Tue May 21, 2019 1:41 pm
Forum: [3.2.x] Styles Support & Discussion
Topic: LATTE topic - icons don't (always) show
Replies: 9
Views: 666

Re: LATTE topic - icons don't (always) show

Anyway. I've found the solution. Incredible to me. I've realized that the 'posting.php' template (placed in the forum-root directory) retrieves whatever icons it founds in the image directory. So I had a 'smf' sub-directory in such directory and related icons, because I migrated from YaBB -> SMF -> ...
by ferryboat
Tue May 21, 2019 6:23 am
Forum: [3.2.x] Styles Support & Discussion
Topic: LATTE topic - icons don't (always) show
Replies: 9
Views: 666

Re: LATTE topic - icons don't (always) show

also, if you have a smf board and a phpbb board you would have to be sure that there is a latte style for both and if there is, that you have not confused them. I've no SMF. I've downloaded the style from the PHPBB site. also, you have to be sure that for phpbb you have the same version of the latt...
by ferryboat
Tue May 21, 2019 5:29 am
Forum: [3.2.x] Styles Support & Discussion
Topic: LATTE topic - icons don't (always) show
Replies: 9
Views: 666

Re: LATTE topic - icons don't (always) show

ferryboat wrote:
Tue May 21, 2019 5:29 am
Please Robert, let's continue where KevC links us.

Thanks. ;)
Why don't you displace this discussion in such forum? https://www.phpbb.com/customise/db/style/latte/support
by ferryboat
Mon May 20, 2019 8:56 am
Forum: [3.2.x] Styles Support & Discussion
Topic: LATTE topic - icons don't (always) show
Replies: 9
Views: 666

Re: LATTE topic - icons don't (always) show

Sorry, isn't this the right forum?
by ferryboat
Mon May 20, 2019 8:26 am
Forum: [3.2.x] Styles Support & Discussion
Topic: LATTE topic - icons don't (always) show
Replies: 9
Views: 666

LATTE topic - icons don't (always) show

In some forum the LATTE style doesn't show the topic icons. While in others it shows the void spaces where the icons should be. In such case something strange in the message-posting template -> -> here it is the path of the topic-icons. I report two example-paths (and I attach a pic): ./images/icons...
by ferryboat
Sun May 19, 2019 8:34 am
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Global news - HowTo get a same admin's message at the top of each forum
Replies: 5
Views: 252

Re: Global news - HowTo get a same admin's message at the top of each forum

TNX for the confirmation.

I thought the messages in the
'global news' forum were global 'by default'.
So it looks not working.

Now I've found why.
There's an option in every message: 'Global'.

Is there any option to have some messages be global only inside a same category?
by ferryboat
Sun May 19, 2019 6:53 am
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Global news - HowTo get a same admin's message at the top of each forum
Replies: 5
Views: 252

Global news - HowTo get a same admin's message at the top of each forum

Global news - HowTo get a same admin's message at the top of each forum?

TNX
by ferryboat
Sat May 18, 2019 4:55 am
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Copied topics show stably: 0 visits
Replies: 1
Views: 117

Copied topics show stably: 0 visits

Hi friends!

How are you? :mrgreen:

My forum at present works very gooood, except for the problem above: 'Copied topics show stably: 0 visits'.
I've, now, realized it happens only in some forums.

Any solution available?

I'm waiting to hear from you.


Buy
by ferryboat
Wed Oct 24, 2018 6:29 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: [SOLVED] RSS feeds
Replies: 21
Views: 2268

Re: RSS feeds

I've finally solved my problem. The solution has come! _Many thanks to all those who have profitably collaborated to the solution of my question._ Here it is my solution: I've opened the style (Latte), in its "forumlist_body.html" template and I've realized that seemingly the expression "{U_FEED}?f=...
by ferryboat
Mon Oct 15, 2018 3:55 pm
Forum: General Discussion
Topic: How to redirect links from YaBB to PHPBB
Replies: 2
Views: 994

Re: How to redirect links from YaBB to PHPBB

don't know for sure but I don't think your url for the yabb board would include the cgi-bin directory. Yes it did. I don't know if something has changed in the last 4 years. besides, any redirect would have to include the complete url. robert Usually I don't need that, applying Redirect permanent. ...
by ferryboat
Mon Oct 15, 2018 12:24 pm
Forum: General Discussion
Topic: How to redirect links from YaBB to PHPBB
Replies: 2
Views: 994

How to redirect links from YaBB to PHPBB

I've some old referrals to be recovered, but can't get any result till now. This is the most frequent pattern: /cgi-bin/yabb/YaBB.pl?board=3 --> /forum/viewforum.php?f=3 Unfortunately 'Redirect permanent' doesn't work, neither work other pattern available in many website. So the last opportunity to ...
by ferryboat
Sun Oct 14, 2018 7:35 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Customization label doesn't open
Replies: 12
Views: 269

Re: Customization label doesn't open

My downgrade has gone OK, on three forums.

So I'll lurk this forum without posting and maybe I'll try to install the next update. ;)

PLS, take care it works all good! :D
by ferryboat
Sun Oct 14, 2018 5:14 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Customization label doesn't open
Replies: 12
Views: 269

Re: Customization label doesn't open

You keep on not considering my necessities. I think are justifiable. -- Thick as a brick So I realize are increasing problems with this platform and no solution. I've just installed another forum having same problem. For me the solution is downgrade and change of platform as soon as possible. Any su...
by ferryboat
Sun Oct 14, 2018 2:47 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Customization label doesn't open
Replies: 12
Views: 269

Re: Customization label doesn't open

Thank you I prefer a direct answer, that is I'm not going to fill that form.
Bye.

Go to advanced search