Search found 132 matches

by Tom49er
Tue Jul 26, 2016 10:19 pm
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: Moving posts
Replies: 13
Views: 462

Re: Moving posts

I found it. Thanks
by Tom49er
Tue May 24, 2016 6:18 pm
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: MP3 is not working after upgrade 3.1.9
Replies: 3
Views: 296

Re: MP3 is not working after upgrade 3.1.9

Hi,
I upgraded 3.0.X to 3.1.7PL . I edited the files. It was working fine, and then I updated to 3.1.9. I edited the files the same before. But it showed not thing on post. I tried Add capability to play HTML5 native formats without bbcode. It only displays the link for download.
by Tom49er
Mon May 23, 2016 5:33 am
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: MP3 is not working after upgrade 3.1.9
Replies: 3
Views: 296

MP3 is not working after upgrade 3.1.9

My MP3 was working perfectly on post, but after I upgrade, It shows nothing. I also try using these codes viewtopic.php?f=496&t=2319361&start=90 , but it only has a attachment link on post. How can I make it work please?
by Tom49er
Mon May 23, 2016 5:26 am
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: 3.1.6 to 3.1.9 update - DB won't update
Replies: 9
Views: 533

Re: 3.1.6 to 3.1.9 update - DB won't update

I had the same problem. I downloaded full package. I deleted image folder, store folder, file folder, ext folder and config.php . Then I uploaded full package. It worked
by Tom49er
Mon May 23, 2016 12:37 am
Forum: Extension Requests
Topic: Add capability to play HTML5 native formats without bbcode
Replies: 104
Views: 12015

Re: Add capability to play HTML5 native formats without bbcode

After I deleted caches, It showed attachment link. How can it play without download the link on PhpBB 3.1.9 ? Thanks.
by Tom49er
Sun May 22, 2016 9:43 am
Forum: Extension Requests
Topic: Add capability to play HTML5 native formats without bbcode
Replies: 104
Views: 12015

Re: Add capability to play HTML5 native formats without bbcode

Hi,

I followed these steps, but MP3 is not working. It said
[The extension mp3 has been deactivated and can no longer be displayed.]
. Do I have to set up on ACP attachment? Thanks
by Tom49er
Mon May 09, 2016 10:13 pm
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: GIF Attachment inline not display
Replies: 1
Views: 131

GIF Attachment inline not display

Hi everyone,
When I attachment jpg inline, it looks fine, but attachment is gif, it only shows a link not a image. I check both of the setting in Manage attachment extensions are the same.How can fix this problem thanks

http://swapvn.net/dien-dan/viewtopic.php?f=123&t=2849
by Tom49er
Sat Feb 13, 2016 7:26 am
Forum: Abandoned Extensions
Topic: [ABD] s9e/mediaembed - Embed videos and third-party content without a single BBCode
Replies: 905
Views: 100709

Re: [BETA] s9e/mediaembed - Embed videos and third-party content without a single BBCode

Hi, That's not something that I can control. Anything that happens inside the iframe (the video) is outside of my control. The problem come from PHPBB 3 1.7PL not iframe (the video) I am testing on WordPress and PHPBB WordPress is working well on iPhone http://swapvn.com/vuc-tham-tinh-yeu/ PHPBB is ...
by Tom49er
Thu Feb 11, 2016 4:22 am
Forum: Abandoned Extensions
Topic: [ABD] s9e/mediaembed - Embed videos and third-party content without a single BBCode
Replies: 905
Views: 100709

Re: [BETA] s9e/mediaembed - Embed videos and third-party content without a single BBCode

Hi,
Playlist is still not working on iPhone. It opens to YouTube windows not like desktop, laptop and iPad when I click on it.


Laptop and iPad:

Image

phpMyAdmin:

Image
by Tom49er
Wed Feb 10, 2016 8:13 am
Forum: Abandoned Extensions
Topic: [ABD] Breaking news
Replies: 27
Views: 3290

Re: [DEV] Breaking news

Hi,

it doesn't work.

http://swapvn.net/dien-dan/
by Tom49er
Wed Feb 10, 2016 7:47 am
Forum: Abandoned Extensions
Topic: [ABD] s9e/mediaembed - Embed videos and third-party content without a single BBCode
Replies: 905
Views: 100709

Re: [BETA] s9e/mediaembed - Embed videos and third-party content without a single BBCode

Hi,

YouTube playlist is still not working on iPhone. Can you fix it please? Thank you
by Tom49er
Mon Feb 08, 2016 8:47 am
Forum: Abandoned Extensions
Topic: [ABD] Social Sharing with OpenGraph Metatags
Replies: 178
Views: 21994

Re: [Beta] Social Sharing with OpenGraph Metatags

All the posts including attachment have debuted and the Facebook share is always loading the wrong image. If I copy a URL without using FaceBook share, it loads correctly image attachment. I think something is wrong with this extension.
by Tom49er
Mon Feb 08, 2016 8:46 am
Forum: Abandoned Extensions
Topic: [ABD] Social Sharing with OpenGraph Metatags
Replies: 178
Views: 21994

Re: [Beta] Social Sharing with OpenGraph Metatags

All the posts including attachment have debuted and the Facebook share is always loading the wrong image. If I copy a URL without using FaceBook share, it loads correctly image attachment. I think something is wrong with this extension.
by Tom49er
Mon Feb 01, 2016 5:57 am
Forum: Extension Requests
Topic: YouTube playlist BB code not working on Mobile
Replies: 8
Views: 558

YouTube playlist BB code not working on Mobile

Hi,
I think one of the extension causes the problem. Before when I copy my website URL and paste to FB timeline. It shows the title and the link. Now it shows all the iframe embedded code.
by Tom49er
Mon Feb 01, 2016 4:57 am
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: creat Navbar News Text Display the new post on the top of forum phpbb 3.1.2
Replies: 6
Views: 484

Re: creat Navbar News Text Display the new post on the top of forum phpbb 3.1.2

Hi david63,
Can you help form beginning?. I want to learn too. Thanks

Go to advanced search