Search found 25 matches

by Tj79
Thu Feb 23, 2017 10:08 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: quote button
Replies: 2
Views: 59

Re: quote button

Tj79 wrote:
Thu Feb 23, 2017 9:47 pm
I am having an issue with my board. When I hit the quote button and then I reply to someone, and when I the submit button it is putting my post in to a quote box. Dose anyone know why this is happening?
Can anyone shed some light on this?
by Tj79
Thu Feb 23, 2017 9:47 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: quote button
Replies: 2
Views: 59

quote button

I am having an issue with my board. When I hit the quote button and then I reply to someone, and when I the submit button it is putting my post in to a quote box. Dose anyone know why this is happening?
by Tj79
Thu Feb 23, 2017 4:47 pm
Forum: Extension Requests
Topic: Paypal extension
Replies: 77
Views: 8238

Re: Paypal extension

Hi Volksdevil, I really want to finish my extension, but i'm not a developer. Dev an extension for 3.1, this is more complicated than dev for 3.0. And programming is a non-priority hobby for me, but whenever I can devote some time I work on this project. Maybe in few days, I will provide an alpha o...
by Tj79
Thu Apr 14, 2016 11:49 pm
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: Help for EXTENSIONS & ACP_CAT_MODS IN ACP
Replies: 34
Views: 873

Re: Help for EXTENSIONS & ACP_CAT_MODS IN ACP

why have you deleted your cookie domain? in your admin panel cookie settings, you need to set your cookie domain to .muakolu.com notice the dot in front. I am not sure this is what is causing your problems but it could be. robert I did set my cookie domain to .muakolu.com and still didn't work. If ...
by Tj79
Thu Apr 14, 2016 10:53 pm
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: Help for EXTENSIONS & ACP_CAT_MODS IN ACP
Replies: 34
Views: 873

Re: Help for EXTENSIONS & ACP_CAT_MODS IN ACP

I said Apparently you do not have the status of FOUNDER nor any kind of admin's permissions Apparently, for that code you haven't. That's why we need to know your Board's history. That code checks if YOU ARE a founder or if your HAVE any kind of admin's permissions. No chances. Providing you a by-p...
by Tj79
Thu Apr 14, 2016 9:01 pm
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: Help for EXTENSIONS & ACP_CAT_MODS IN ACP
Replies: 34
Views: 873

Re: Help for EXTENSIONS & ACP_CAT_MODS IN ACP

No need to be logged in in the ACP. Simply make sure you are logged in at your board. Then navigate to it. https://www.myforum.com/modission_reset_319.php Just tried it again in the board (not the acp) and it is still giving me the same message, that I need to be a founder or admin. That's nothing ...
by Tj79
Thu Apr 14, 2016 8:41 pm
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: Help for EXTENSIONS & ACP_CAT_MODS IN ACP
Replies: 34
Views: 873

Re: Help for EXTENSIONS & ACP_CAT_MODS IN ACP

3Di wrote:No need to be logged in in the ACP. Simply make sure you are logged in at your board.

Then navigate to it.
https://www.myforum.com/modission_reset_319.php
Just tried it again in the board (not the acp) and it is still giving me the same message, that I need to be a founder or admin.
by Tj79
Thu Apr 14, 2016 8:38 pm
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: 3.1.x Not functioning 100% after upgrade from 3.0.x
Replies: 25
Views: 866

Re: 3.1.x Not functioning 100% after upgrade from 3.0.x

KevC wrote:I didn't say to post in the other topic. Just follow the instructions. You're going to confuse the support in there if two separate issues are running in the same topic.
Ok, I just did it because I saw 3Di and Peteh_2 discussing it in the other topic.
by Tj79
Thu Apr 14, 2016 8:35 pm
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: Help for EXTENSIONS & ACP_CAT_MODS IN ACP
Replies: 34
Views: 873

Re: Help for EXTENSIONS & ACP_CAT_MODS IN ACP

Can anyone help me out, I don't know why am I getting this message "You don't have permission to alter the database. You need to be logged in as a founder or administrator." every time I run the modission_reset_319.php file? I am the founder of the forum. Please run this file in your brow...
by Tj79
Thu Apr 14, 2016 8:29 pm
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: Help for EXTENSIONS & ACP_CAT_MODS IN ACP
Replies: 34
Views: 873

Re: Help for EXTENSIONS & ACP_CAT_MODS IN ACP

Can anyone help me out, I don't know why am I getting this message "You don't have permission to alter the database. You need to be logged in as a founder or administrator." every time I run the modission_reset_319.php file? I am the founder of the forum.
by Tj79
Thu Apr 14, 2016 7:58 pm
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: 3.1.x Not functioning 100% after upgrade from 3.0.x
Replies: 25
Views: 866

Re: 3.1.x Not functioning 100% after upgrade from 3.0.x

KevC wrote:There's an identical topic next to this one asking the same thing. Follow the same steps as in that one.
Topic name?
by Tj79
Thu Apr 14, 2016 7:56 pm
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: 3.1.x Not functioning 100% after upgrade from 3.0.x
Replies: 25
Views: 866

Re: 3.1.x Not functioning 100% after upgrade from 3.0.x

PM 3Di . He made the script and should be able to help. Hey KevC, since is 3Di birthday (happy birthday btw 3Di), ill ask you. So the problem I'm having is my "Extension" and "ACP_CAT_MOD" tabs at the top of my ACP no longer work after I upgrading my forum from 3.0.12 to 3.1.8. ...
by Tj79
Thu Apr 14, 2016 7:47 pm
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: 3.1.x Not functioning 100% after upgrade from 3.0.x
Replies: 25
Views: 866

Re: 3.1.x Not functioning 100% after upgrade from 3.0.x

But I am the founder and a admin of the forum, any reason why its telling me this? Yes, that's now an old script. The new one is here https://gist.github.com/3D-I/205fd632d783e66a3ac8 Just ran the new script and it's still giving me the the same message "You don't have permission to alter the ...
by Tj79
Thu Apr 14, 2016 7:39 pm
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: 3.1.x Not functioning 100% after upgrade from 3.0.x
Replies: 25
Views: 866

Re: 3.1.x Not functioning 100% after upgrade from 3.0.x

KevC wrote:PM 3Di. He made the script and should be able to help.
Will do KevC. Thanks for the responding.
by Tj79
Thu Apr 14, 2016 7:34 pm
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: 3.1.x Not functioning 100% after upgrade from 3.0.x
Replies: 25
Views: 866

Re: 3.1.x Not functioning 100% after upgrade from 3.0.x

But I am the founder and a admin of the forum, any reason why its telling me this? Yes, that's now an old script. The new one is here https://gist.github.com/3D-I/205fd632d783e66a3ac8 Just ran the new script and it's still giving me the the same message "You don't have permission to alter the ...

Go to advanced search