Search found 42 matches

by northward
Thu Oct 27, 2016 11:22 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: 403 error when uploading attachment
Replies: 4
Views: 782

Re: 403 error when uploading attachment

Thanks, Lumpy - that was it! I disabled ModSecurity and it appears to now be functioning correctly.
by northward
Mon Oct 24, 2016 1:24 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: 403 error when uploading attachment
Replies: 4
Views: 782

Re: 403 error when uploading attachment

Thanks, Lumpy. Yes, permissions on the files folder are already 777.
by northward
Mon Oct 24, 2016 2:32 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: 403 error when uploading attachment
Replies: 4
Views: 782

403 error when uploading attachment

Please help, this issue has just started and I'm stumped. Support Request Template What version of phpBB are you using? phpBB 3.0.14 What is your board's URL? http://www.firsttracksonline.com/boards/ Who do you host your board with? WiredTree How did you install your board? I used the download packa...
by northward
Tue Nov 26, 2013 1:29 am
Forum: Custom BBCode Development and Requests
Topic: PhotoSphere
Replies: 12
Views: 7616

Re: PhotoSphere

JoshyPHP wrote:Glad you managed to sort it out, good job.
Thanks JoshyPHP. If anyone wants to see a demo on how that BBcode appears, they may do so here:
http://www.firsttracksonline.com/boards ... 187#p70187
by northward
Tue Nov 26, 2013 12:51 am
Forum: Custom BBCode Development and Requests
Topic: PhotoSphere
Replies: 12
Views: 7616

Re: PhotoSphere

I'm an idiot...I forgot the https:// part of the URL. This works: BBcode usage: [photosphere]https://www.google.com/maps/views/view/{SIMPLETEXT1}/{SIMPLETEXT2}/{SIMPLETEXT3}[/photosphere] HTML replacement: <iframe width="800" height="600" frameborder="0" scrolling="no" marginheight="0" marginwidth="...
by northward
Tue Nov 26, 2013 12:09 am
Forum: Custom BBCode Development and Requests
Topic: PhotoSphere
Replies: 12
Views: 7616

Re: PhotoSphere

Google just added the iFrame coding to the PhotoSphere page so you can share them. That was not offered when I tried this before. I'm going to go back and see about getting the JaveScript to load and then working on creating a BBCode that will load the iFrame. Todd, with the iFrame embed you won't ...
by northward
Mon Nov 25, 2013 11:45 pm
Forum: Custom BBCode Development and Requests
Topic: PhotoSphere
Replies: 12
Views: 7616

Re: PhotoSphere

Thanks, JoshyPHP. Google Photosphere's are user-generated spherical photos created with an Android phone, similar to what you'd find created by Google themselves in Google Street View: https://www.google.com/maps/views/home?gl=us Google gives two sharing options, URL or iFrame to embed. I think what...
by northward
Mon Nov 25, 2013 10:19 pm
Forum: Custom BBCode Development and Requests
Topic: PhotoSphere
Replies: 12
Views: 7616

Re: PhotoSphere

I've been unsuccessful as well, but I'm still messing with it.
by northward
Mon Nov 25, 2013 8:50 pm
Forum: Custom BBCode Development and Requests
Topic: PhotoSphere
Replies: 12
Views: 7616

Re: PhotoSphere

Gee, what a coincidence: I'm (First Tracks, a.k.a. northward) looking for the same thing, and look at who asked the question! Small world. Anyway, I think that you're making it too complicated. All we need to do is create a BBcode for an iFrame embed: https://developers.google.com/photo-sphere/web/ ...
by northward
Tue Jul 10, 2012 4:11 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Image attachments not showing up in feed
Replies: 3
Views: 423

Re: Image attachments not showing up in feed

*Daniel wrote:Do guest have permission to download attachments?

Thanks for your reply, but yes they can.
by northward
Wed Jul 04, 2012 7:54 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Image attachments not showing up in feed
Replies: 3
Views: 423

Image attachments not showing up in feed

I'm trying (unsuccessfully) to figure out why image attachments are not showing up in my feed: http://www.firsttracksonline.com/boards/feed.php Note that any images included in posts via the img bbcode tag are appearing, but any inline image attachments are published in the feed by filename only lik...
by northward
Tue Aug 09, 2011 8:00 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Administrator unauthorized to disapprove pending topics
Replies: 0
Views: 598

Administrator unauthorized to disapprove pending topics

A revision to my earlier post as deleting the offending topics from the MySQL database fubarred the board. Restored from a backup I made right before the deletion so I'm back to square one. Here's the deal: A year or so ago we switched to require that a user's first post be moderated to eliminate hu...
by northward
Tue Aug 09, 2011 6:12 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: IGNORE: Need to reset unapproved topic icon on index page
Replies: 0
Views: 204

IGNORE: Need to reset unapproved topic icon on index page

Please ignore and see this topic instead as deleting the offending topics from the MySQL database fubarred the board. Restored from a backup I made right before the deletion so I'm back to square one. I've rewritten the problem as a separate topic as it's now back to being a different problem. A ye...
by northward
Fri Oct 29, 2010 8:32 pm
Forum: [3.0.x] MOD Requests
Topic: Email Notification for Moderation Queue
Replies: 56
Views: 15603

Re: Email Notification for Moderation Queue

Alas, this mod seems to be dead for 3.0.7. Is anyone aware of or working on something similar?

Go to advanced search