Search found 138 matches

by KlausiMaus
Sun Mar 08, 2020 9:34 pm
Forum: [3.3.x] Support Forum
Topic: [3.3] Board deactivated again and again
Replies: 22
Views: 682

Re: [3.3] Board deactivated again and again

Load settings has absolutely nothing to do with the disabled board setting. Sorry, this is not correct: Limit system load: If the system’s 1-minute load average exceeds this value the board will automatically go offline. A value of 1.0 equals ~100% utilisation of one processor. This only functions ...
by KlausiMaus
Sun Mar 08, 2020 5:46 pm
Forum: [3.3.x] Support Forum
Topic: [3.3] Board deactivated again and again
Replies: 22
Views: 682

Re: [3.3] Board deactivated again and again

Please read carefully, I am already saying that I have checked the value in the database. But the solution is quite different: Load settings / Limit system load: Was 1 (sic!) Now set to 90. This was irrelevant for Windows / IIS, since the value is not evaluated, for Linux / apache, however, it is ev...
by KlausiMaus
Sun Mar 08, 2020 4:34 pm
Forum: [3.3.x] Support Forum
Topic: [3.3] Board deactivated again and again
Replies: 22
Views: 682

Re: [3.3] Board deactivated again and again

Do I have to repeat? With the ACP it can not be adjusted and with the STK I only checked the matter. I also looked at the value in the database, there it is 0, which also shows STK! Only ACP insists on 1! I'm sorry, but I can't follow your train of thought. What does STK have to do with the problem ...
by KlausiMaus
Sun Mar 08, 2020 4:21 pm
Forum: [3.3.x] Support Forum
Topic: [3.3] Board deactivated again and again
Replies: 22
Views: 682

Re: [3.3] Board deactivated again and again

Sorry, but it does work with a small correction
by KlausiMaus
Sun Mar 08, 2020 2:54 pm
Forum: [3.3.x] Support Forum
Topic: [3.3] Board deactivated again and again
Replies: 22
Views: 682

Re: [3.3] Board deactivated again and again

The DB is and was MySQL and should identical.
The user rights are OK.
I think the problem is more due to the move from a Windows / IIS system to a Linux / Apache.
Linux is case-sensitive and windows is not.
by KlausiMaus
Sun Mar 08, 2020 1:20 pm
Forum: [3.3.x] Support Forum
Topic: [3.3] Board deactivated again and again
Replies: 22
Views: 682

Re: [3.3] Board deactivated again and again

It's the STK for 3.2.

But has someone an idea how to solve the problem, maybe a workaround?
by KlausiMaus
Sat Mar 07, 2020 9:02 pm
Forum: [3.3.x] Support Forum
Topic: [3.3] Board deactivated again and again
Replies: 22
Views: 682

Re: [3.3] Board deactivated again and again

Hoi, have found something in the maintenance, the gods know why I'm just looking into it now s 212.101.16.162 Sa 7. Mär 2020, 19:25 Ein allgemeiner Fehler ist aufgetreten: General Error » [phpBB Debug] PHP : in file [ROOT]/phpbb/db/driver/driver.php on line 1023: SQL ERROR [ mysqli ] Unknown column...
by KlausiMaus
Sat Mar 07, 2020 7:19 pm
Forum: [3.3.x] Support Forum
Topic: [3.3] Board deactivated again and again
Replies: 22
Views: 682

Re: [3.3] Board deactivated again and again

Ah yes, as far as I can see there are no other problems with the DB, but that can only be said after extensive tests.
by KlausiMaus
Sat Mar 07, 2020 6:43 pm
Forum: [3.3.x] Support Forum
Topic: [3.3] Board deactivated again and again
Replies: 22
Views: 682

Re: [3.3] Board deactivated again and again

I "enable" in the ACP but the setting remains "disable".
I hope that is somewhat understandable.

In the STK it is "enable" and damn it in the DB too!
So it must be because the DB entry is misinterpreted - right?
by KlausiMaus
Sat Mar 07, 2020 6:18 pm
Forum: [3.3.x] Support Forum
Topic: [3.3] Board deactivated again and again
Replies: 22
Views: 682

Re: [3.3] Board deactivated again and again

david63 wrote:
Sat Mar 07, 2020 5:38 pm
[What is preventing you from enabling the board?
That is exactly the question :!:
When ever I set to "enable" it comes back with "disable" :evil:
by KlausiMaus
Sat Mar 07, 2020 5:07 pm
Forum: [3.3.x] Support Forum
Topic: [3.3] Board deactivated again and again
Replies: 22
Views: 682

Re: [3.3] Board deactivated again and again

Yes, it is disabled in the ACP, but I'm not able to enable it :cry:
by KlausiMaus
Sat Mar 07, 2020 4:53 pm
Forum: [3.3.x] Support Forum
Topic: [3.3] Board deactivated again and again
Replies: 22
Views: 682

[3.3] Board deactivated again and again

Hi there! My board keeps being deactivated. I can activate it after I have completely cleared the cache (production). As soon as I log out, it is deactivated again :x The board was transferred to a new hoster, was previously on Windows / IIS and is now on Linux / Apache. What's going on Greeting Klaus
by KlausiMaus
Wed Feb 12, 2020 1:35 pm
Forum: Extensions in Development
Topic: [3.3][RC] [3.1][3.2][RC] PhpBB IUM (Inactive User Manager/reminder)
Replies: 561
Views: 62073

Re: [3.3][RC] [3.1][3.2][RC] PhpBB IUM (Inactive User Manager/reminder)

I've taken the release from github https://github.com/andreaskou/PHPBB_IUM/releases/tag/1.0.1-rc.2 Now I tried this one https://github.com/andreaskou/PHPBB_IUM ... stable.zip It seems that is version 1.1.3, it's confusing :? Now I have no German Translations anymore :!: Only first part, like this: I...
by KlausiMaus
Wed Feb 12, 2020 2:58 am
Forum: Extensions in Development
Topic: [3.3][RC] [3.1][3.2][RC] PhpBB IUM (Inactive User Manager/reminder)
Replies: 561
Views: 62073

Re: [3.3][RC] [3.1][3.2][RC] PhpBB IUM (Inactive User Manager/reminder)

I got this message
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/andreask/ium/cron/send_reminder.php on line 66: A non-numeric value encountered
The version is shown as 1.0.0 and version control does not work, there are also some missing translations in German.
by KlausiMaus
Sat Jan 18, 2020 8:35 pm
Forum: Extensions in Development
Topic: [3.3][RC] Filter by country - version 1.0.16
Replies: 352
Views: 29560

Re: [3.3][RC] Filter by country - version 1.0.10

Thanks, now I can enable it also!

Go to advanced search