Search found 14 matches

by Joe-mama
Mon May 04, 2015 5:06 pm
Forum: Extension Requests
Topic: Sub-Accounts / Account Links / Account Switcher
Replies: 101
Views: 11774

Re: Sub-Accounts / Account Links / Account Switcher

I need this too for a Dungeons and Dragons board.
by Joe-mama
Fri May 01, 2015 5:59 pm
Forum: Extension Requests
Topic: One login for multiple users
Replies: 1
Views: 170

One login for multiple users

Hello, I have a need for one person to be able to login once and be able to post from several user accounts. I have a Dungeons and Dragons forum where we make everyone register with their character name. In the event someone has multiple characters they have to register multiple times and it would b...
by Joe-mama
Thu Apr 23, 2015 8:54 pm
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: Thumbnails not showing
Replies: 17
Views: 630

Re: Thumbnails not showing

So I have installed a fresh forum in a new directory and installed styles. without any other configurations it shows images and thumbnails just fine in the posts. I hate to lose the information in the db but at this point I don't know what else to do. Is it possible, can I cut and paste all the phpb...
by Joe-mama
Wed Apr 22, 2015 9:58 pm
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: Thumbnails not showing
Replies: 17
Views: 630

Re: Thumbnails not showing

You are correct it was not the same file but a copy of the file that was posted via bbcodes. I was guilty of having a bad setting in FIlezilla and have fixed that now that I am aware of it....but even new test images that I post that have never been transfered with FZ don't show. Yes, I inserted a r...
by Joe-mama
Wed Apr 22, 2015 8:40 pm
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: Thumbnails not showing
Replies: 17
Views: 630

Re: Thumbnails not showing

I contacted my host and was able to find the imagemagick path. I entered it into the panel and it accepted it. I purged the cache and refreshed but it did not solve the problem.
Again, I appreciated your time and help.
-Joe
by Joe-mama
Wed Apr 22, 2015 8:24 pm
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: Thumbnails not showing
Replies: 17
Views: 630

Re: Thumbnails not showing

The problem persists of not showing any thumbnails or images even when I do have thumbnails on. I just turned it back on and will leave it as such. The imagemagick path was blank when I reinstalled the forum last night and it would display images just fine when attached. I have never had anything in...
by Joe-mama
Wed Apr 22, 2015 7:37 pm
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: Thumbnails not showing
Replies: 17
Views: 630

Re: Thumbnails not showing

Sorry about that. I just fixed it so that you will be able to view the pictues. The best example of the problem is at Board index>Maps and Document Archives>Village of Thorn Map. If you see other posts with images those were done with the bbcodes from another site and not the attachment function on ...
by Joe-mama
Wed Apr 22, 2015 6:38 pm
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: Thumbnails not showing
Replies: 17
Views: 630

Re: Thumbnails not showing

Ok, I did a fresh install using the files from this site. Tested and pictures show up fine. Then added the styles and tested, pictures displayed fine. As soon as I relplaced the config.php file, images folder, and files folder, with my previous ones the pictures would not display. I created a guest ...
by Joe-mama
Mon Apr 20, 2015 4:54 pm
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: Thumbnails not showing
Replies: 17
Views: 630

Re: Images not showing

So I though I would add that I have a forum that has been around for years, it is updated to 3.1.3 and it shows images in posts just fine. I installed a new forum in a different domain, same host, 10 days ago and it does not show images. I compared settings on both boards and can't figure out what t...
by Joe-mama
Mon Apr 20, 2015 4:16 pm
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: Thumbnails not showing
Replies: 17
Views: 630

Images not showing

Support Request Template What version of phpBB are you using? phpBB 3.1.3 What is your board's URL? http://dnd.joe-mama.com Who do you host your board with? webhostinghub.com How did you install your board? I used a tool provided by my host What is the most recent action performed on your board? Fr...
by Joe-mama
Mon Apr 20, 2015 4:11 pm
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: Thumbnails not showing
Replies: 17
Views: 630

Re: Thumbnails not showing

At first I thought it was just a matter of Thumbnails not showing, but after looking at the settings on my other forum its has no thumbnails but shows the images fine. So I am going to end this support request and resubmit under the title of Images not showing.
by Joe-mama
Mon Apr 20, 2015 3:08 am
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: Thumbnails not showing
Replies: 17
Views: 630

Re: Thumbnails not showing

I should add that no pictures are showing, only links to download the pictures. I have another board on the same host and it shows pictures in posts and seems to be working fine. I duplicated all the settings, purged the cashe and still my new forum does not show pictures.
by Joe-mama
Mon Apr 20, 2015 2:36 am
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: Thumbnails not showing
Replies: 17
Views: 630

Re: Thumbnails not showing

Yes,
It says in a red background "Secure Downloads are not enabled. The settings below will be applied after enabling secure downloads."
-Joe
by Joe-mama
Mon Apr 20, 2015 1:56 am
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: Thumbnails not showing
Replies: 17
Views: 630

Thumbnails not showing

Support Request Template What version of phpBB are you using? phpBB 3.1.3 What is your board's URL? http://dnd.joe-mama.com Who do you host your board with? webhostinghub.com How did you install your board? I used a tool provided by my host What is the most recent action performed on your board? Fr...

Go to advanced search