Search found 110 matches

by azn_romeo_4u
Tue Dec 04, 2007 2:10 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Not Acceptable 406 Error
Replies: 5
Views: 396

Re: Not Acceptable 406 Error

should I turn off mod_security?
by azn_romeo_4u
Tue Dec 04, 2007 1:28 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Not Acceptable 406 Error
Replies: 5
Views: 396

Not Acceptable 406 Error

Not Acceptable An appropriate representation of the requested resource /forums/adm/index.php could not be found on this server. It happens when I login into Admin > System Tab > Module management None of those links under Module Management works for me for some reason. Does it have to do with mod_r...
by azn_romeo_4u
Sat Dec 01, 2007 8:22 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Normal Moderators Abilities
Replies: 2
Views: 95

Re: Normal Moderators Abilities

awe, I see thank you sir.
by azn_romeo_4u
Sat Dec 01, 2007 7:50 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Normal Moderators Abilities
Replies: 2
Views: 95

Normal Moderators Abilities

I would like them, to have the ability to sticky threads but I noticed that they can't when I check their permissions. How do I fix this?
by azn_romeo_4u
Tue Nov 27, 2007 2:11 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Line Separator
Replies: 1
Views: 173

Line Separator

Image

How do you get rid of those line?
by azn_romeo_4u
Mon Nov 26, 2007 11:39 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [ALPHA]Thumbnail BBCode With Thickbox Popup
Replies: 41
Views: 16370

Re: [ALPHA]Thumbnail BBCode With Thickbox Popup

What's board url. I can check it out for you. It's probably cuz you forgot the css.
by azn_romeo_4u
Sun Nov 25, 2007 2:10 am
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: User Blog Mod
Replies: 613
Views: 73044

Re: [Alpha] User Blog Mod

Awesome update, you the da man!
by azn_romeo_4u
Sat Nov 24, 2007 7:42 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] Advanced Dungeons & Rabbits (ADR)
Replies: 335
Views: 40421

Re: [ALPHA] Advanced Dungeons & Rabbits (ADR)

anyone got a demo of this in action?
by azn_romeo_4u
Fri Nov 23, 2007 12:50 am
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [ALPHA]Thumbnail BBCode With Thickbox Popup
Replies: 41
Views: 16370

Re: [BETA]Thumbnail BBCode With Thickbox Popup

Ok i updated the code for rc7. It should work now.

It also includes the "click for original size mod"
by azn_romeo_4u
Thu Nov 22, 2007 11:15 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Custom BB code isn't outputting HTML in RC7
Replies: 4
Views: 186

Re: Custom BB code isn't outputting HTML in RC7

Can anyone confirm, or can anyone help me... :|
by azn_romeo_4u
Wed Nov 21, 2007 7:52 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Custom BB code isn't outputting HTML in RC7
Replies: 4
Views: 186

Re: Custom BB code isn't outputting HTML in RC7

bump

been searching all day, but I guess it's not just this bbcode. A lot of custom bb codes are not working on rc7. They aren't outputting the html for some reason that's all.
by azn_romeo_4u
Wed Nov 21, 2007 7:51 pm
Forum: Custom BBCode Development and Requests
Topic: Custom BBCodes [Deprecated]
Replies: 3998
Views: 1079014

Re: Custom BBCodes

i think it's an rc7 bug
by azn_romeo_4u
Wed Nov 21, 2007 5:06 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Custom BB code isn't outputting HTML in RC7
Replies: 4
Views: 186

Custom BB code isn't outputting HTML in RC7

Your board's URL: http://1perfectworld.com/viewtopic.php?f=21&t=577 Version of phpBB3: rc7 Was this a fresh install or a(n) update/upgrade/conversion (please be specific)? upgrade Was this an install through your host? no MODs you have installed: a few When the problem started: after upgrading to rc...

Go to advanced search