Search found 34 matches

by RogueScribner
Sun Oct 09, 2005 9:01 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: User posts not showing up
Replies: 2
Views: 149

Thanks.

I'll try that.
by RogueScribner
Sun Oct 09, 2005 9:00 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: "Invalid Session" when posting
Replies: 8
Views: 269

So you think it's session related? Would that cause the site to not load at all? Period?

I guess I'll try that AOL fix and see if it changes anything.

Thanks.
by RogueScribner
Sat Oct 08, 2005 9:58 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: User posts not showing up
Replies: 2
Views: 149

User posts not showing up

I have a user who e-mailed me saying that his posts aren't showing up in the forums. Everyone else seems to be unaffected by this issue. He says that he can reply to topics, but after he submits them the posts simply aren't there. I checked the database and there are no posts for him there (new ones...
by RogueScribner
Sat Oct 08, 2005 9:53 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: "Invalid Session" when posting
Replies: 8
Views: 269

This is possibly a related question. I have a user who has been e-mailing me for over a week about not being able to access the site, either from home or work. He says it simply doesn't load. Yet, he doesn't get a "page not found" error. It's a "cannot find server" error. So far he's the only one th...
by RogueScribner
Tue Oct 04, 2005 12:59 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Is there an installation guide for dummies?
Replies: 9
Views: 390

I tried there but didn't find what I was looking for. [DOC] Installing EasyMOD - Coming Soon! Thanks anyway. ETA: I had the forum open in another window so while I was browsing this site (and others) I was also searching area51 for help. I finally found my answer on page 4 of the Installing EasyMOD ...
by RogueScribner
Tue Oct 04, 2005 12:57 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: [2.0.18] Block Open Proxy Registrants
Replies: 730
Views: 195640

Yeah, I found the link, but unfortunately I'm not clear on how to install it and I'm having no luck finding any instructions. Like I said before, I'm really hesitant to do anything without explicit instructions because if I mess up I want to be able to retrace my steps to correct it. I even went to ...
by RogueScribner
Tue Oct 04, 2005 12:51 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Is there an installation guide for dummies?
Replies: 9
Views: 390

Here's a real stupid question. How do you install easyMOD? I downloaded it and couldn't find a readme file or anything else that looked like install instructions. I went to the developer site and all I found where various topics asking for help, but not a sticky or anything else mentioning how to in...
by RogueScribner
Mon Oct 03, 2005 11:09 pm
Forum: 2.0.x Discussion
Topic: Easy Mod Mod List
Replies: 4
Views: 485

Stupid question, but what does a "vanilla phpbb board" mean? One without any MODs previously installed? Or one that is licensed (not demo copy or whatever)?

Thanks.
by RogueScribner
Mon Oct 03, 2005 11:04 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: [2.0.18] Block Open Proxy Registrants
Replies: 730
Views: 195640

Thank you for your response. I guess I'll go hunt down EasyMOD. :)
by RogueScribner
Mon Oct 03, 2005 8:34 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: [2.0.18] Block Open Proxy Registrants
Replies: 730
Views: 195640

Okay, I've installed several MODs from this site already, so I have a little experience. But they were all code changes to files, simple enough to execute. This Open Proxy MOD requires some fiddling with the database. I'm really hesitant to do anything without explicit instructions so I guess my que...
by RogueScribner
Mon Oct 03, 2005 7:39 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Cleanup
Topic: [2.0.11] Prevent Any Layout From Being Broken
Replies: 173
Views: 63398

I had to uninstall the MOD because it was preventing me from accessing the ACP properly. If I logged in normally I could perform all administrator actions within the forums, but the link to the ACP would no longer be visible on the pages. If I attempted to access it directly via the address bar, it ...
by RogueScribner
Mon Oct 03, 2005 5:35 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Lost Access to Admin CP
Replies: 6
Views: 674

So no extra thoughts on this? Okay. I guess I'll just work around it until I figure something else out. I wish I knew what could cause such an error, outside of cookies. At least then I could do my own little investigation and see what I find. ETA: On a hunch, I uninstalled the picture resizing MOD ...
by RogueScribner
Mon Oct 03, 2005 7:38 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Lost Access to Admin CP
Replies: 6
Views: 674

I did everything as instructed and I still have the same problem. It's only possible for me to access the ACP if I only attempt to do so directly before logging in. Even after I gain access, the link does not appear on the index pages and if I try to jump forward to the ACP it will redirect me back ...
by RogueScribner
Mon Oct 03, 2005 6:59 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Lost Access to Admin CP
Replies: 6
Views: 674

Yeah, I downloaded and ran that already, but I didn't see any weird values so I left the default values it displayed intact. What exactly should I look for?
by RogueScribner
Mon Oct 03, 2005 6:50 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Lost Access to Admin CP
Replies: 6
Views: 674

Okay, weird thing. If I log in and peruse the boards then I have the problem as described above. However, if I log out and then attempt to access the Admin CP directly, it will prompt for me to log in and then prompt again to verify access. After that, I'm in! But there is still no link on the forum...

Go to advanced search