Search found 66 matches

by stratege1401
Sun Feb 26, 2017 8:18 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: trouble updating from 3.1.10 to 3.2.0 with automatic update package
Replies: 7
Views: 494

Re: trouble updating from 3.1.10 to 3.2.0 with automatic update package

I believe the Automatic UPDATE package is for UPDATING an existing 3.2.x installation to a higher 3.2.x installation. You are doing an UPGRADE from one major version to another. Nowhere in the User Guide UPGRADE section does it mention using the Automatic UPDATE package. It says to use the FULL pac...
by stratege1401
Sun Feb 26, 2017 8:15 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: trouble updating from 3.1.10 to 3.2.0 with automatic update package
Replies: 7
Views: 494

Re: trouble updating from 3.1.10 to 3.2.0 with automatic update package

ok, after some digging, found this: [Sun Feb 26 18:16:35.998032 2017] [fcgid:warn] [pid 18636] [] mod_fcgid: stderr: PHP Warning: require(/srv/www/vhosts/fasx.org/forum.fasx.org/phpbb/vendor/ircmaxell/password-compat/lib/password.php): failed to open stream: No such file or directory in /srv/www/vho...
by stratege1401
Sun Feb 26, 2017 8:06 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: trouble updating from 3.1.10 to 3.2.0 with automatic update package
Replies: 7
Views: 494

Re: trouble updating from 3.1.10 to 3.2.0 with automatic update package

Yes, i did (still checking) check my server logs, but no clue ...

actually cloning the beast ... :)

Thx.
by stratege1401
Sun Feb 26, 2017 7:33 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: trouble updating from 3.1.10 to 3.2.0 with automatic update package
Replies: 7
Views: 494

Re: trouble updating from 3.1.10 to 3.2.0 with automatic update package

Thank you, saw this option too, but i am afraid to run into bigger trouble, involving the database backup. planning to clone my database and phpbb to my test server, then do this painfull ( joking ) process ... If it run smothly, then i will do it on my production serveur ... Anyway, wonder why the ...
by stratege1401
Sun Feb 26, 2017 7:17 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: trouble updating from 3.1.10 to 3.2.0 with automatic update package
Replies: 7
Views: 494

trouble updating from 3.1.10 to 3.2.0 with automatic update package

Hello all, sorry for my not so good english, Running into trouble updationg to 3.2.0 What version of phpBB are you using? phpBB 3.1.10 What is your board's URL? http://www.fasx.org Who do you host your board with? 1&1 How did you install your board? manually one years ago, since made all the updates...
by stratege1401
Wed Feb 03, 2016 5:57 pm
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: 3.1.7-pl1 - error 403 while registering
Replies: 5
Views: 219

Re: [SOLVED]3.1.7-pl1 - error 403 while registering

[SOLVED]3.1.7-pl1 - error 403 while registering changed to "check icon" + 3.1.7-pl1 - error 403 while registering... :lol: ... but how can i do it ??? i dont see any option to do it on my prospective ...

please, mister moderator, i fix my problem and i consider it is solved ... so far.
by stratege1401
Wed Feb 03, 2016 5:56 pm
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: How to add a moderator, but Not show in the forum?
Replies: 7
Views: 287

Re: How to add a moderator, but Not show in the forum?

hummm, ha , ok ... i see. Will change my posting using the check mark. on my forum, due to the theme used, the check mark looks bad ... and the solved is better. --- edit --- i tried to changed the "sloved to check" on my post https://www.phpbb.com/community/viewtopic.php?f=466&t=2356956 but it seem...
by stratege1401
Wed Feb 03, 2016 5:36 pm
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: How to add a moderator, but Not show in the forum?
Replies: 7
Views: 287

Re: How to add a moderator, but Not show in the forum?

ACP > Load settings > Enable display of moderators: Yes:[b]No[/b] :) Excellent! Thanks my friend solved topic Well, in that cause, do you mind ti edit the first message and change the ttitle from How to add a moderator, but Not show in the forum? to [SOLVED]How to add a moderator, but Not show in t...
by stratege1401
Wed Feb 03, 2016 5:26 pm
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: 3.1.7-pl1 - error 403 while registering
Replies: 5
Views: 219

Re: [SOLVED]3.1.7-pl1 - error 403 while registering

Hello again.

After a good night sleep, i did some dig up in my logs to see ... nothing. :(

Following KevC idea, i gave a try diseabling mod_security, and TADA! :mrgreen: no more 403 error ...

I need to understant what happen now ...
by stratege1401
Tue Feb 02, 2016 9:21 pm
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: 3.1.7-pl1 - error 403 while registering
Replies: 5
Views: 219

Re: 3.1.7-pl1 - error 403 while registering

Ask your hosts if anything is tripping their mod_security. Hello, I do manage my firewall ... no weird tripping ( using fail2ban and others stuffs ) My journalctl is "nice" ... I just did a service apache stop and start ... the first register attemps goes well ... the second goes to 403 error ... w...
by stratege1401
Tue Feb 02, 2016 9:10 pm
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: 3.1.7-pl1 - error 403 while registering
Replies: 5
Views: 219

Re: 3.1.7-pl1 - error 403 while registering

i look to the rights for my server files, nothing looking weird ...

the subdomain looks ok from my provider perspective ...

i am lost :(
by stratege1401
Tue Feb 02, 2016 8:25 pm
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: 3.1.7-pl1 - error 403 while registering
Replies: 5
Views: 219

3.1.7-pl1 - error 403 while registering

actual phpbb version is 3.1.7-pl1 forum being upgraded from 3.1.6 to 3.1.7-pl1, bug did not exist before. was aware of problem february 1st. ucp.php?mode=register is working until the captcha .... submit = error 403 server subdomain is pointing where it should be ... Any clue ?? http://forum.fasx.or...
by stratege1401
Thu Sep 10, 2015 10:16 am
Forum: Extensions in Development
Topic: [BETA] Event medals.
Replies: 88
Views: 18934

Re: [BETA] Event medals.

Lucifer4o wrote:
stratege1401 wrote:well, i feeeeeel sooooo stupid now !!!!

i does work !!!

just one last question, what is the exact format for the Custom images path:
$folder/imagename.ext

Where folder is located inside the phpBB root path.
Thank you so much, working fine !!!
by stratege1401
Thu Sep 10, 2015 10:00 am
Forum: Extensions in Development
Topic: [BETA] Event medals.
Replies: 88
Views: 18934

Re: [BETA] Event medals.

well, i feeeeeel sooooo stupid now !!!!

it does work !!! i do not know how i mix up the json ... i am using notepad++ and i may have mix up one of the file tabe ... so sorry.

just one last question, what is the exact format for the Custom images path:
by stratege1401
Thu Sep 10, 2015 9:30 am
Forum: Extensions in Development
Topic: [BETA] Event medals.
Replies: 88
Views: 18934

Re: [BETA] Event medals.

wellllllllllll, maybe to much tea last night ... :mrgreen:

Go to advanced search