Search found 14 matches

by aidzan
Sat Oct 06, 2018 11:31 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Problems upgrading from 3.2.0_to_3.2.3
Replies: 1
Views: 163

Problems upgrading from 3.2.0_to_3.2.3

Support Request Template What version of phpBB are you using? phpBB 3.2.3 What is your board's URL? http://www.501st.ie/forums Who do you host your board with? Hostmonster How did you install your board? I used the download package from phpBB.com What is the most recent action performed on your boa...
by aidzan
Sun Oct 29, 2017 11:51 am
Forum: Extensions in Development
Topic: [3.2][DEV] phpBB Events Calendar
Replies: 46
Views: 9953

Re: [3.2][DEV] phpBB Events Calendar

Been playing about with this for a few days and it's working really well, fantastic plugin!! There's another thing that I think would be a good addition to it, if not already requested, sorry if it has - For the Day/Time section, an End Time would be handy so as to give users an idea of when the eve...
by aidzan
Tue Oct 24, 2017 4:30 pm
Forum: Extensions in Development
Topic: [3.2][DEV] phpBB Events Calendar
Replies: 46
Views: 9953

Re: [3.2][DEV] phpBB Events Calendar

This plugin is exactly what i've been looking for, for a long time, installed on my dev forums and it seems to function great with no issues to report :) One thing that i'd maybe suggest is some way to export the Calendar as an iCal so it can be imported into the Likes of Google Calendar (can then i...
by aidzan
Sun Jul 23, 2017 2:52 pm
Forum: [3.2.x] Styles in Development
Topic: [CDB] Black 3.2.1
Replies: 72
Views: 15943

Re: [RC] Black 3.2.1

Fixed. I realized that you have custom colors, so if you want to do manual changes see here: vinny/black@09940ba . ------------------------------------- INFO: Black is finished, fully compatible with 3.2.1 and without errors/bugs/problems. You can enjoy the style and install it in your forum. Downl...
by aidzan
Fri Jun 09, 2017 5:49 pm
Forum: [3.2.x] Styles in Development
Topic: [CDB] Black 3.2.1
Replies: 72
Views: 15943

Re: [RC] Black 3.2.0

It also doesn't display Previews on the Board correctly, I think this is due to signatures, in the previous version the signatures were also responsive.

OK Size
preview-bad.JPG
Bad Size (anything left of the Red Line you cannot see, e.g the Test Text.
preview-ok.JPG
Sorry for being a pain :(
by aidzan
Fri Jun 09, 2017 5:42 pm
Forum: [3.2.x] Styles in Development
Topic: [CDB] Black 3.2.1
Replies: 72
Views: 15943

Re: [RC] Black 3.2.0

OK, I have Question regarding the top Logo. Previously I used a large Banner that was Responsive, it's 1024*300 and sat at the top of the Forums. I had to edit the Template a little to remove the Forum Title as we didn't want that but it displayed like this: small-logo.JPG So I edited the Template a...
by aidzan
Fri Jun 09, 2017 4:57 pm
Forum: [3.2.x] Styles in Development
Topic: [CDB] Black 3.2.1
Replies: 72
Views: 15943

Re: [RC] Black 3.2.0

New update available. A rc version, you can use it safely and without any worry. This update contains: - A new online icon. I plan to use the original icon as soon as I can solve a bug in the responsive view - Template Inheritance . - Asset Inheritance Started to use this on my boards as I upgraded...
by aidzan
Sun Nov 06, 2016 9:54 am
Forum: Abandoned Extensions
Topic: [ABD] Advanced Polls 1.2
Replies: 257
Views: 31327

Re: [BETA] Advanced Polls 1.2

Is there any update on when this will be updated from Beta?
by aidzan
Mon Oct 05, 2015 9:44 am
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: 3.1.x Not functioning 100% after upgrade from 3.0.x
Replies: 25
Views: 718

Re: 3.1.x Not functioning 100% after upgrade from 3.0.x

Thanks oyabun1 that appears to have fixed the issue. You are a star, I've to add a few extensions tonight and hopefully they should all function correctly now too, think I will stay well clear of WP-UNITED or any other bridge for this installation.

Thank you everyone for the help and guidance here.
by aidzan
Sun Oct 04, 2015 5:20 pm
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: 3.1.x Not functioning 100% after upgrade from 3.0.x
Replies: 25
Views: 718

Re: 3.1.x Not functioning 100% after upgrade from 3.0.x

The 3.0 install I had was corrupted by WP United and doesn't work, I used a copy of the database to make new boards with 3.1, it functions correctly and I can install extensions etc and no issues with posting, just this system tab doesn't work, not sure of its significance, if it has none then it mi...
by aidzan
Sun Oct 04, 2015 1:17 pm
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: 3.1.x Not functioning 100% after upgrade from 3.0.x
Replies: 25
Views: 718

Re: 3.1.x Not functioning 100% after upgrade from 3.0.x

Output as per below, let me know if you need anything else. CREATE TABLE `ewk_modules` (  `module_id` mediumint(8) unsigned NOT NULL AUTO_INCREMENT,  `module_enabled` tinyint(1) unsigned NOT NULL DEFAULT '1',  `module_display` tinyint(1) unsigned NOT NULL DEFAULT '1',  `module_basename` varchar(255)...
by aidzan
Sun Oct 04, 2015 11:13 am
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: 3.1.x Not functioning 100% after upgrade from 3.0.x
Replies: 25
Views: 718

Re: 3.1.x Not functioning 100% after upgrade from 3.0.x

Tried the above and still the same issue.

Any other suggestions?
by aidzan
Sat Oct 03, 2015 9:51 pm
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: 3.1.x Not functioning 100% after upgrade from 3.0.x
Replies: 25
Views: 718

Re: 3.1.x Not functioning 100% after upgrade from 3.0.x

This removed the Extensions Tab however now my System Tab is broken, keep getting the following: General Error Module not accessible BACKTRACE FILE: (not given by php) LINE: (not given by php) CALL: msg_handler() FILE: [ROOT]/includes/functions_module.php LINE: 563 CALL: trigger_error() FILE: [ROOT]...
by aidzan
Sat Oct 03, 2015 8:31 pm
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: 3.1.x Not functioning 100% after upgrade from 3.0.x
Replies: 25
Views: 718

3.1.x Not functioning 100% after upgrade from 3.0.x

Hi today I upgraded from 3.0.14 to 3.1.6, I had some mods installed using AUTOMOD, the reason for upgrading was because WP-UNITED messed up my Forums. Upgrade appeared to go ok but I cannot see what is under the Extensions Tab and I have a Tab called ACP_CAT_MODS, neither of these work. Extensions j...

Go to advanced search