Search found 23 matches

by Noviets
Thu Apr 13, 2017 7:48 am
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: ISSUE: reCaptcha 1.0 is showing when reCaptcha 2.0 is configured
Replies: 17
Views: 2182

Re: ISSUE: reCaptcha 1.0 is showing when reCaptcha 2.0 is configured

I had "StopForumSpam" extention which I have deleted data and removed the folder from the ftp. Re-setup the Captcha again, double checking API keys are 2.0. Still the same issue, reCaptcha 1.0 is shown. Could this be addressed please I am having to delete many russian spam posts hourly and...
by Noviets
Mon Apr 10, 2017 8:27 am
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: ISSUE: reCaptcha 1.0 is showing when reCaptcha 2.0 is configured
Replies: 17
Views: 2182

Re: ISSUE: reCaptcha 1.0 is showing when reCaptcha 2.0 is configured

Any news regarding this bug yet? I've had to have reCaptcha disabled on the registration :(
by Noviets
Sat Apr 08, 2017 7:57 am
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: 3.2 BBCode for tables?
Replies: 30
Views: 9238

Re: 3.2 BBCode for tables?

So how would I reparse all the posts? Having to edit each one is going to take a long time
by Noviets
Sat Apr 08, 2017 7:17 am
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: 3.2 BBCode for tables?
Replies: 30
Views: 9238

Re: 3.2 BBCode for tables?

Worked on a new post. resubmitting the old ones still just displays the code. I did notice something strange though.

When Deleting the new post with the working bbcode, I got an error:
Image
by Noviets
Sat Apr 08, 2017 6:54 am
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: 3.2 BBCode for tables?
Replies: 30
Views: 9238

Re: 3.2 BBCode for tables?

Usage: [cell]{TEXT}[/cell] Replacement: <td valign=top style="border-top:1px solid #111111; border-right:1px solid #111111; border-left:1px solid #111111; padding:1px; margin:1px; border-radius:5px">{TEXT}</td> Usage: [row]{TEXT}[/row] Replacement: <tr>{TEXT}</tr> Note: These are the same ...
by Noviets
Sat Apr 08, 2017 5:58 am
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: 3.2 BBCode for tables?
Replies: 30
Views: 9238

Re: 3.2 BBCode for tables?

I double checked the bbcodes and all are correct.

As per your test.
Interestingly; It works using [td] and [tr] even though the bbcodes are identical when using [row] and [cell]
by Noviets
Sat Apr 08, 2017 5:13 am
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: 3.2 BBCode for tables?
Replies: 30
Views: 9238

Re: 3.2 BBCode for tables?

I am using the exact code you posted but it just displayed the tags in the post. (except table).
Using [row] for <tr> and [cell] for <td>. Everything else is the same.
Am I missing a config setting somewhere?
by Noviets
Tue Apr 04, 2017 8:48 am
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: ReCaptcha invalid since 3.2
Replies: 2
Views: 106

Re: ReCaptcha invalid since 3.2

This is the Admininstration Counter measures Preview:
Image

This is what actually displays on the Registration:
Image
by Noviets
Tue Apr 04, 2017 8:38 am
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: ReCaptcha invalid since 3.2
Replies: 2
Views: 106

ReCaptcha invalid since 3.2

It seems it's supposed to have the Tick Box as the ReCapctha, but I am still getting the Two Words. So something isn't working correctly.

I've double checked the keys, invalid each attempt.

Are there other changes we need to do to get the ReCaptcha working for 3.2 registration?
by Noviets
Mon Nov 23, 2015 5:13 pm
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: Upgraded from 3.0.16 to 3.1.6 - Broke logins
Replies: 9
Views: 1210

Re: Upgraded from 3.0.16 to 3.1.6 - Broke logins

Okay you can mark this is resolved. I install a fresh copy of the 3.1.6 board, did the conversion from the phpbb2.0 DB, seems to have fixed everything. Not sure what caused the issue, but may be a note there, if you convert, dont upgrade. Better to use the latest version fresh and convert to that st...
by Noviets
Mon Nov 23, 2015 2:26 pm
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: Upgraded from 3.0.16 to 3.1.6 - Broke logins
Replies: 9
Views: 1210

Re: Upgraded from 3.0.16 to 3.1.6 - Broke logins

Should I try running the update_database.php again?
by Noviets
Mon Nov 23, 2015 12:16 pm
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: Upgraded from 3.0.16 to 3.1.6 - Broke logins
Replies: 9
Views: 1210

Re: Upgraded from 3.0.16 to 3.1.6 - Broke logins

So what's my next step? It looks like it has changed everyones password that didn't log in prior to the update, which is about 460 accounts. Why did it only change those passwords and not everyones? Does it have something to do with the update converting passwords over? Can I convert them back? Also...
by Noviets
Mon Nov 23, 2015 9:09 am
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: Upgraded from 3.0.16 to 3.1.6 - Broke logins
Replies: 9
Views: 1210

Re: Upgraded from 3.0.16 to 3.1.6 - Broke logins

So the top command errored with this: http://puu.sh/lvDcv/5e1683f18e.png
So I ran the second which did this: http://puu.sh/lvDb4/712dcfa6be.png
Then the first command errored the same way again
by Noviets
Sun Nov 22, 2015 9:12 pm
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: Upgraded from 3.0.16 to 3.1.6 - Broke logins
Replies: 9
Views: 1210

Re: Upgraded from 3.0.16 to 3.1.6 - Broke logins

Sorry about that, 3.0.14 was the version. I used the "Conversion" built into the 3.0.14 installer to get the data from the phpbb2.0 install and was using that for a bit. (Site was working fine at this point, users could log in) Then updated the 3.0.14 to 3.1.6. I removed all files from the...

Go to advanced search