Search found 18 matches

by Dace
Mon Feb 01, 2010 8:15 am
Forum: [3.0.x] MOD Requests
Topic: external RSS
Replies: 0
Views: 85

external RSS

Hi all,

i'm searching a MOD which can display on a box below the header an external RSS (the one of the board's blog).

i search for a long time and i'm a litlle lost with all the RSS MOD.

Thx for your help !

Dace
by Dace
Mon Nov 05, 2007 1:26 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: RC7 - error when posting PM
Replies: 4
Views: 168

Re: RC7 - error when posting PM

a litlle up ? nobody can help me ?
by Dace
Thu Oct 25, 2007 6:51 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: RC7 - error when posting PM
Replies: 4
Views: 168

Re: RC7 - error when posting PM

karlsemple wrote:Was the RC5 a fresh install of RC5? have you run the install/database_update.php file to update the database?
Hi

yes it was a fresh install of RC5.. then i use automatic update to upgrade directly to RC7...
by Dace
Thu Oct 25, 2007 6:17 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: RC7 - error when posting PM
Replies: 4
Views: 168

RC7 - error when posting PM

Hi,

RC7 upgrade from fresh RC5
template : prosilver
language : french

When i try top send a PM, i have the error you see in the attachment

The pm is well send...

Thanks for ur help !
by Dace
Sun Oct 07, 2007 2:53 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] Google User Map
Replies: 153
Views: 15801

Re: [RC] Google User Map

now it works...

i have delete all the location of my membres (UPDATE phpp_members SET 'user_from'='') and it's ok.. my members must just fill the location
by Dace
Fri Oct 05, 2007 8:35 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] Google User Map
Replies: 153
Views: 15801

Re: [RC] Google User Map

hi

have just install RC version on my RC5 board.. i have about 8000 members and when i run user_map.php.. nothing.... it load the page but i have a general error (mysql server away...)
by Dace
Sun Sep 16, 2007 9:02 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [MODDB] NV advanced last topic titles 1.2.5
Replies: 485
Views: 63574

Re: [RC1] last post / topic title 1.0.1

i have a lot of forums and subforums....

i'm sure it's your mod that slowing my board.. i try two times with new RC5 board..

when i put value = 0 (last post) it isn't slow but not all of the last post are displayed...

when i put 1 (last topic) it's slow
by Dace
Sun Sep 16, 2007 7:00 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [MODDB] NV advanced last topic titles 1.2.5
Replies: 485
Views: 63574

Re: [RC1] last post / topic title 1.0.1

hi nick.. nice mod !!

Only one problem... this mod is slowing down my board !
Time : 14.026s | 10 Queries | GZIP : On | Memory Usage: 3 Mo
Can u help me ?
by Dace
Sun Sep 16, 2007 6:27 am
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Last Posts Titles
Replies: 469
Views: 104696

Re: Last Posts Titles

X0G wrote:Edit:
nvm, i found another mod that lets me do this, thanks.
Which one plz ?
by Dace
Wed Sep 12, 2007 7:53 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Last Posts Titles
Replies: 469
Views: 104696

Re: Last Posts Titles

Well.. I've installed it and it work quite well but... why with some post it doesn't work ? they're not only notice or sticky or announcement..it doesn't work also with other post that are normal .... look there.. http://img114.imageshack.us/img114/1469/20070912212116ot8.th.png i've got same proble...
by Dace
Mon Sep 10, 2007 7:04 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Last Posts Titles
Replies: 469
Views: 104696

Re: Last Posts Titles

of course there is template changes.. you'll find template modx changes in a subfolder named "template"
by Dace
Mon Sep 10, 2007 12:36 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Last Posts Titles
Replies: 469
Views: 104696

Re: Last Posts Titles

Hello Lew, nice mod !

I have a weird pb (RC4 version)

See attach file... don't have all titles...

Image

Thanks !


PS : the attachement possibility isn't able in this forum...
by Dace
Tue Sep 04, 2007 8:28 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Upgrade from 2.0.21 to 3.0 RC 5 - MySql ERROR
Replies: 12
Views: 755

Re: Upgrade from 2.0.21 to 3.0 RC 5 - MySql ERROR

i have the same problem with sql have gone away... but it only happen with update to RC5.. i have made all the upadate (RC1->RC2...) without any problem with same host... and now with RC5 i read in this forum that a lot of users can't update to RC5... my host said that the update script must use per...
by Dace
Sun Sep 02, 2007 7:26 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Question about automatic upgrade...
Replies: 2
Views: 171

Re: Question about automatic upgrade...

Thx for the answer... try to use change files upload all the new files et try to run database_update.php but i have the same error (sql server has gone away)....

I must do all sql request manually.. where can i find all sql queries to update a RC4 board to RC5...

Thx !
by Dace
Wed Aug 29, 2007 8:19 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Question about automatic upgrade...
Replies: 2
Views: 171

Question about automatic upgrade...

Hello all, I have a pb to upgrade RC4 to RC5. When i upgrade the database, i have always the message "the SQL server have gone away". I contact my host and here's their answer : "The automatic script must use permanent connections (fonction php mysql_pconnect() )" Sorry for the approximative transla...

Go to advanced search