Search found 49 matches

by accadacca
Sun Jan 27, 2008 4:52 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Auto Email URL Question [domain switched]
Replies: 1
Views: 117

Re: Auto Email URL Question [domain switched]

Ah found it! I have not done a 301 on my old domain yet. I have both domains pointed to the same content for now. Many users are using the old domain, thus putting the old domain in the auto emails. Once the 301 is complete, the problem will be fixed. :P
by accadacca
Sun Jan 27, 2008 4:23 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Auto Email URL Question [domain switched]
Replies: 1
Views: 117

Auto Email URL Question [domain switched]

I recently switched my domain name. Everything seems to be working ok except a couple auto emails. Of course the email below is sent to a user when they subscribe or "Watch this topic for replies." For some reason these emails and the "New User Account" activation emails also have the old domain. I ...
by accadacca
Sun Mar 04, 2007 7:09 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: BUG: Find all posts by [insert user]
Replies: 1
Views: 252

BUG: Find all posts by [insert user]

I just updated from .20 to .21 using the code changes. I am having a prob when I try to search for all post by a particular user from their profile. This was working before the update. I did notice that changes were made to search.php and I checked my changes and they are correct. Here are the conte...
by accadacca
Sun Mar 12, 2006 3:24 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Avatar Upload Problems
Replies: 38
Views: 2523

The avatar filetype must be .jpg, .gif or .png I am getting the same error since moving to a new hosting company. I have been searching and searching. I have tried several phpbb code fixes to no avail. I have read some server configuration info that could be the culprit? I would like to get to the ...
by accadacca
Mon Feb 27, 2006 4:27 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Support Request (Please Help)
Replies: 14
Views: 380

My site is back to being up and down up and down... I am getting the max question errors again and then the session errors as well. My site suddenly started running slow and then will crash and say too many connections and have the sessions error as well. I talked to my host and they said the sessio...
by accadacca
Sun Dec 04, 2005 7:56 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Support Request (Please Help)
Replies: 14
Views: 380

You will still get the original error you posted here every time you have enough traffic to break 50k sql querries an hour. One more thread to show ipowerweb is not the answer, I hope this many published problems saves a few people from buying their hosting there. <grumble> Stupid sql limits... </g...
by accadacca
Sun Dec 04, 2005 7:42 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Support Request (Please Help)
Replies: 14
Views: 380

geocator wrote: Using phpmyadmin run the following query:

Code: Select all

REPAIR TABLE phpbb_sessions;

WOW....this worked! Thanks a ton!

Now the question will it hold? Do I need to swith hosts? What the hell happened EXACTLY?
by accadacca
Sun Dec 04, 2005 6:36 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Support Request (Please Help)
Replies: 14
Views: 380

Well I have been down for 8 hours now. I have never had such a problem in the year I have been with phpbb. When I login to myphp it gives this error when I try to open phpbb_sessions: Error SQL query: SHOW KEYS FROM `phpbb_sessions` ; MySQL said: #1016 - Can't open file: 'phpbb_sessions.MYI'. (errno...
by accadacca
Sun Dec 04, 2005 12:43 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Support Request (Please Help)
Replies: 14
Views: 380

I am now getting this error: phpBB : Critical Error Error creating new session DEBUG MODE SQL Error : 1016 Can't open file: 'phpbb_sessions.MYI'. (errno: 145) INSERT INTO phpbb_sessions (session_id, session_user_id, session_start, session_time, session_ip, session_page, session_logged_in, session_ad...
by accadacca
Sat Dec 03, 2005 11:37 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Support Request (Please Help)
Replies: 14
Views: 380

dont' know what you are doing, that -1 is the guest user. look in your database at the users table, see if you have two users with the user_id of -1, if so, delete one of them. robert Just one with -1 and it is username = Anonymous I have no clue what is going on? I just sent an email to my provide...
by accadacca
Sat Dec 03, 2005 11:18 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Support Request (Please Help)
Replies: 14
Views: 380

Back down now with this error: phpBB : Critical Error Error creating new session DEBUG MODE SQL Error : 1062 Duplicate entry '-1' for key 2 INSERT INTO phpbb_sessions (session_id, session_user_id, session_start, session_time, session_ip, session_page, session_logged_in, session_admin) VALUES ('78a64...
by accadacca
Sat Dec 03, 2005 11:10 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Support Request (Please Help)
Replies: 14
Views: 380

UPDATE: I talked to an Ipower support rep. He said it was a script error, referring to phpbb, I guess. He was not an expert. He told me to add a new user to the database and then delete it. That resets things and will temporarily fix the site. It worked and I am back online. So what is the real beef...
by accadacca
Sat Dec 03, 2005 10:54 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Support Request (Please Help)
Replies: 14
Views: 380

Re: Support Request (Please Help)

State the nature of your problem: It happened while clicking through my attachmet mod options in my CP? SQL Error : 1226 User 'uutahcom_uutah' has exceeded the 'max_questions' resource (current value: 50000) This is a settings issue, talk to your provider. I did a check/repair through my vdeck of t...
by accadacca
Sat Dec 03, 2005 10:39 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Support Request (Please Help)
Replies: 14
Views: 380

Support Request (Please Help)

URL: uutah.com Template(s) used: subsilver & c3s Any and all MODs: Attach, google search, photo, calendar, etc Do you use a port of phpBB: ? Version of phpBB: .18 Version of PHP: ? Which database server and version: ? Ipache SQL = 2.6.4-pl2 Host: ipower Did someone install this for you/who: I did Is...
by accadacca
Thu Jun 02, 2005 10:39 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: emailer.php error
Replies: 128
Views: 7250

I am using IPW and here is what is working for me. Go to: phpBB/language/lang_english/email/ within your site. Find file privmsg_notify.tpl code looks like this: Subject: New Private Message has arrived Charset: iso-8859-1 You have a new message at: {U_INBOX} Find file user_welcome.tpl code looks li...

Go to advanced search