Search found 51 matches

by rctneil
Fri Dec 14, 2007 11:44 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: How Do I?
Replies: 1
Views: 192

How Do I?

What is the easiest way of updating a board from PHPBB3 RC3 to PHPBB3 Gold?

Thanks

Neil
by rctneil
Wed Aug 02, 2006 3:45 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Forum Set Up Help
Replies: 2
Views: 884

But how do i give all the groups access to see the forums when they view it?

Regards,
Neil
by rctneil
Wed Aug 02, 2006 1:04 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Forum Set Up Help
Replies: 2
Views: 884

Forum Set Up Help

Hey, I have got PHPBB 3.0 beta 1 set up and going fine but I am having a hard time trying to get things how i want them. I am just testing this on a test forum which only i can access and then when it is fully released i can start a new forum and know how it needs to be set up. Can someone give me s...
by rctneil
Tue Aug 01, 2006 8:51 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Making Forums
Replies: 1
Views: 664

Making Forums

Hey, I ahve made a set of furums using a test of olympus but none of them are showing on the forum homepage. I can see them all in the ACP? Also how would i go about making 2 users to be moderators in certain forums. Ie: I want the user "Mark" to be a mod in forum 1, forum 2 and forum 4 but not foru...
by rctneil
Sun Jul 16, 2006 11:19 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Problems
Replies: 6
Views: 268

Anyone, Please,

Regards,
Neil
by rctneil
Sun Jul 16, 2006 10:49 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Problems
Replies: 6
Views: 268

Hi, After installing that mod i got a message syaing the board was disabled so i found in the database where board_diasble was set to 1 and changed it to 0 and then tried again and got the below message: Critical Error! message_die() was called multiple times. ---------------------------------------...
by rctneil
Sun Jul 16, 2006 10:28 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Accessing old forum
Replies: 1
Views: 100

Accessing old forum

I was just trying to access a forum i made years ago on my old host who i still have an account with and i got onto it but when i try to go to the admin page. i get this error: Fatal error: Cannot instantiate non-existent class: template in /home/rctneil/public_html/forum/includes/functions.php on l...
by rctneil
Sun Jul 16, 2006 10:21 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Problems
Replies: 6
Views: 268

Please can soemone give me some help with this?

Regards,
Neil
by rctneil
Sat Jul 15, 2006 7:19 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Problems
Replies: 6
Views: 268

Hey, I looked at the topic you linked me to and I am not getting this error because of a mod. I will explain what i have done. I had a phpbb2 forum on my old webhost and when i swapped hosts i only managed to keep a database backup and none of the files of the forum. The backups was made using phpfl...
by rctneil
Sat Jul 15, 2006 4:45 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Problems
Replies: 6
Views: 268

Problems

Hello,
When trying to access the forum, i get this message:

message_die() was called multiple times. This isn't supposed to happen. Was message_die() used in page_tail.php?

Any ideas how to fix it?

Regards,
Neil
by rctneil
Sun May 07, 2006 9:19 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Changed Hosts
Replies: 11
Views: 527

Hi,
No files are missing whatsoever. What else could be wrong?

Thanks

Neil
by rctneil
Sun May 07, 2006 8:26 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Problems
Replies: 3
Views: 178

Just tried reuploading all the files and i still get the same error?

Thanks

Neil
by rctneil
Sat May 06, 2006 10:20 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Problems
Replies: 3
Views: 178

Problems

Hiya, Just moved hosts and have done what this article says: http://www.phpbb.com/kb/article.php?article_id=374 and here is my config file: <?php // phpBB 2.x auto-generated config file // Do not change anything in this file! $dbms = 'mysql'; $dbhost = 'localhost'; $dbname = ???'; $dbuser = 'rctneil...
by rctneil
Sat May 06, 2006 7:59 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Changed Hosts
Replies: 11
Views: 527

This is line 393:

$template = new Template($phpbb_root_path . $template_path . $template_name);

Can someone please help. Thsi really is desperate.

Thanks

Neil
by rctneil
Sat May 06, 2006 4:03 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Changed Hosts
Replies: 11
Views: 527

Sorry about the bumping, i just need this fixed asap - the forum was wunning 2.0.19 and i just copied the "forum" folder from my old host and pasted it into the space at the new host and backed up the whole database and restored it on the new host and then changed the details in the config.php file ...

Go to advanced search