Search found 289 matches

by BittenApple
Tue Jan 11, 2005 7:07 pm
Forum: [2.0.x] MOD Requests
Topic: Upload images to webserver while posting a topic
Replies: 4
Views: 432

Yay, I can finally help someone..

You meed the Attachment Mod? ( found in the mods database : http://www.phpbb.com/phpBB/catdb.php?cat=51 )

Heres the link: http://www.phpbb.com/phpBB/viewtopic.php?t=74505

Or direct download : http://www.phpbb.com/phpBB/catdb.php?mo ... &id=436728
by BittenApple
Tue Jan 11, 2005 7:02 pm
Forum: [2.0.x] MOD Requests
Topic: Template BBCode
Replies: 2
Views: 324

So sort of like Posts: 100 but: Template Name: subSilver (for example)??

Or like in the bbcode, when theytype in [Template_Name] it gets replaced with the template name of which they are using?
by BittenApple
Tue Jan 04, 2005 5:50 pm
Forum: [2.0.x] MOD Requests
Topic: Affiliate hack?
Replies: 5
Views: 412

Well, go to personals.yahoo.com and see about thier ads.. or do you want like other people's site ads?
by BittenApple
Fri Dec 31, 2004 5:24 pm
Forum: [2.0.x] MOD Requests
Topic: MOD help (attachment mod..)
Replies: 1
Views: 266

Dont worry - they were in the wrong catogory. Lol
by BittenApple
Fri Dec 31, 2004 5:19 pm
Forum: [2.0.x] MOD Requests
Topic: MOD help (attachment mod..)
Replies: 1
Views: 266

MOD help (attachment mod..)

Ok, i've added an attachment to my post on my forum, see this thread:

http://bittenapple.bi.funpic.org/forum/ ... =1871#1871

Now where's the download link?? Lol.. I cant see it - can you? :S
by BittenApple
Fri Dec 31, 2004 5:05 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Attachment Mod
Replies: 22119
Views: 2230291

Re: Help!!!!!!

wackie wrote: I had this working before but now something is messed up. it keeps giving me this error: Template->make_filename(): Error - file does not exist

what should I do?


Are you sure you'll uploaded/edited all of the .tpl files?? (templates/xx)
by BittenApple
Fri Dec 31, 2004 4:59 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Re-install files -- lose db?
Replies: 12
Views: 672

Ok, its all working..

thanks guys!
by BittenApple
Fri Dec 31, 2004 4:55 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Re-install files -- lose db?
Replies: 12
Views: 672

Yes, I kept config.php

and now it comes to the installion file

and I type in my detials and it says
An error occurred trying to update the database
Table 'phpbb_auth_access' already exists
by BittenApple
Fri Dec 31, 2004 4:34 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Re-install files -- lose db?
Replies: 12
Views: 672

Yep lol
by BittenApple
Fri Dec 31, 2004 4:28 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Problem with admin_board
Replies: 3
Views: 280

download the .zip file again, and see if its blank again - if not, upload that :P
by BittenApple
Fri Dec 31, 2004 4:27 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Re-install files -- lose db?
Replies: 12
Views: 672

Ahh.. so even if I re-install it it will be ok?
by BittenApple
Fri Dec 31, 2004 4:13 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Re-install files -- lose db?
Replies: 12
Views: 672

Re-install files -- lose db?

Hi, does anyone know if I deleted all the forum files on my site (/forum) then re-upload them - will it deleted the db??

If so, which file(s) shall I keep and then re-upload the rest?

Because my forum is messes up by some stupid person, and I dont know how.. :P

So.. can you answer my question?
by BittenApple
Wed Dec 29, 2004 10:49 pm
Forum: [2.0.x] MOD Requests
Topic: PLEASE HELP ?
Replies: 6
Views: 406

Ever heard of easymod?? :P
by BittenApple
Wed Dec 29, 2004 10:47 pm
Forum: [2.0.x] MOD Requests
Topic: Anyone Ever seen a Mod like this?
Replies: 2
Views: 444

It doesnt look like they are using php, so its not a big possibilty that there will be a mod like this. :)
by BittenApple
Wed Dec 29, 2004 10:42 pm
Forum: [2.0.x] MOD Requests
Topic: Admin/Moderator colours on WOI!
Replies: 8
Views: 520

Ok, ill try it tomorrow

Thanks for your help.. but I cant access my forums atm :D

Thanks anyway..

Go to advanced search