Search found 21 matches

by ripthesystem
Fri Apr 07, 2006 11:00 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Blank pages?
Replies: 19
Views: 586

did that, even tried the cookie dance part... no luck
by ripthesystem
Fri Apr 07, 2006 1:25 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Blank pages?
Replies: 19
Views: 586

did you ever get anywhere with this? I'm having some very similar problems that I can't figure out. I installed a clean forum, then installed the Extreme Styles MOD. This was in JANUARY and everything went flawlessly and worked fine. I haven't touched the forum in 2 months, there are no more users o...
by ripthesystem
Sun Sep 18, 2005 8:45 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: hide forums/catergories but still link to topics inside!?
Replies: 8
Views: 341

bump for an answer?
by ripthesystem
Mon Sep 12, 2005 1:20 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: could this be a hacker?
Replies: 5
Views: 502

technically mine is a PNphpbb2 installation 1.2g with all patches, security fixes, etc to match 2.0.17 phpbb. I'm using MySQL version 4.0.25 I now see that the original poster here had a similar problem but due to me being flustered I now see it's not the same. Mine was definately in the PHPBB insta...
by ripthesystem
Mon Sep 12, 2005 1:41 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: could this be a hacker?
Replies: 5
Views: 502

I experienced the same thing this weekend. My site was hacked by someone who put a .dat folder in our Includes folder. Inside this folder was a bunch of scripts to create IRC channels etc. also in the Includes folder were 3 other folders: Ardan ee Jayus Inside Ardan and Jayus were complete installs ...
by ripthesystem
Thu Jan 13, 2005 5:44 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Cleanup
Topic: [2.0.12] Hide BBcode MOD
Replies: 255
Views: 117004

Rockin! Thanks for the awesome quick support!
by ripthesystem
Thu Jan 13, 2005 4:23 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Cleanup
Topic: [2.0.12] Hide BBcode MOD
Replies: 255
Views: 117004

Any way to remove the extra line break? I'm not exactly sure where the problem is. I've installed this mod and it works perfectly and as it should so thx in advance. My problem comes with the output. For example: Welcome to the board [hide=click here for more]hidden content[/hide] Shows: Welcome to ...
by ripthesystem
Tue Jan 04, 2005 4:09 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Multiple BBCode MOD
Replies: 981
Views: 322420

I have same problem :evil: I downloaded this file, extracted it and place the mutibbcode folder into my mods folder on my server. When i log in to ACP....... the mod doesnt show ? WHY ?? Please help as i would really like this mod Thanks :lol: Open the mod with a text editor on your machine. The in...
by ripthesystem
Mon Jan 03, 2005 11:47 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: [2.0.19] BBCode StrikeThrough
Replies: 66
Views: 46952

Manipe- thx for your reply.
I realize it's probably the posting_body.tpl
that needs edited but in that (see the code above) there is only 1 call to the MultiBBCode that pulls the button for both the Strikethrough and other BBCodes.
by ripthesystem
Mon Jan 03, 2005 6:47 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Multiple BBCode MOD
Replies: 981
Views: 322420

I posted something similar in the strikethrough mod post but the more I dug into it I think it belongs here: I recently added the Strikethrough Mod and the Spoiler Mod to my messageboard, which were my first two additional buttons. I'm using MultiBB Code 1.4, so my posting page came out looking like...
by ripthesystem
Mon Jan 03, 2005 5:32 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: [2.0.19] BBCode StrikeThrough
Replies: 66
Views: 46952

OK, I have installed this mod and have the Multiple BBCode mod working and I have one other mod that uses the Multi BBCode mod as well (The Hide Mod) My question has to do with layout. Right now in my posting_body.tpl I have the following: <table width="450" border="0" cellspacin...
by ripthesystem
Wed Dec 22, 2004 9:46 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Cleanup
Topic: [2.0.6] Topic Description MOD
Replies: 448
Views: 84833

^^^ ignore everything I wrote in the last 2 posts. I'm a friggin' idiot today. Here I thought you wanted to get rid of the word 'NONE' when in fact that's in the code you provided. where's my dunce cap smiley? you really just want to toggle the desc. so it doesn't show that field at all if they don'...
by ripthesystem
Wed Dec 22, 2004 9:37 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Cleanup
Topic: [2.0.6] Topic Description MOD
Replies: 448
Views: 84833

Ok I just went through all the language files and the only one that seems like it could have a relevant entry is: lang_main.php In that file around line 766 is: $lang['None'] = 'None'; I tried changing it to $lang['None'] = ' '; & $lang['None'] = '1'; just to see if it would make a difference on...
by ripthesystem
Wed Dec 22, 2004 9:24 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Cleanup
Topic: [2.0.6] Topic Description MOD
Replies: 448
Views: 84833

awesome work Stickman10! and just in time for X-Mas! :D Thanks so much.. I'm looking into the none problem, however I'm not sure even where it's pulling that word from. Some language file perhaps? Hmm. The only immediate solution I could see would be making the Description field mandatory, like the ...
by ripthesystem
Tue Dec 21, 2004 11:15 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Cleanup
Topic: [2.0.6] Topic Description MOD
Replies: 448
Views: 84833

morpheus2matrix wrote: Ok, I understand now.

It looks like an feature that other people want too but I'm not working on the MOD for the moment...

Sorry.


I know that. However why answer then?
Surely someone could tell me which part of what file needs changed in order to achieve this.

Thanks!

Go to advanced search