Search found 10 matches

by mcten
Tue Aug 23, 2016 9:35 pm
Forum: Extensions in Development
Topic: [3.3][RC] Autolinks 1.3.3
Replies: 273
Views: 29764

Re: [RC] Autolinks 1.0.19

When adding new term form fields could be over the terms table.
Marcin
by mcten
Tue Aug 23, 2016 7:36 pm
Forum: Extensions in Development
Topic: [3.3][RC] Autolinks 1.3.3
Replies: 273
Views: 29764

Re: [RC] Autolinks 1.0.19

Hello,

how to prevent overwriting content of autolinks.css when extension is upgraded?
Maybe content can be stored in DB and defined via admin pannel?

Marcin
by mcten
Sat Aug 20, 2016 7:55 pm
Forum: Extensions in Development
Topic: [3.3][RC] Autolinks 1.3.3
Replies: 273
Views: 29764

Re: [RC] Autolinks 1.0.19

After update for me works perfect.
Thank You :)
by mcten
Tue Aug 16, 2016 7:50 pm
Forum: Extensions in Development
Topic: [3.3][RC] Autolinks 1.3.3
Replies: 273
Views: 29764

Re: [RC] Autolinks 1.0.18

Maybe small checkbox in cofiguration for "Open link in new window" ?
Second thing is default ASC sorting of terms in configuration?
Marcin
by mcten
Mon Aug 15, 2016 9:40 am
Forum: Extensions in Development
Topic: [3.3][RC] Autolinks 1.3.3
Replies: 273
Views: 29764

Re: [RC] Autolinks 1.0.16

Works :)
Thank You :)
by mcten
Fri Aug 12, 2016 5:37 pm
Forum: Extensions in Development
Topic: [3.3][RC] Autolinks 1.3.3
Replies: 273
Views: 29764

Re: [RC] Autolinks 1.0.15

Yes, You have right.
I turned off Tapatalk Plugin for phpBB 3.1 extension and Autolinks starts working ok. I updated tapatalk to the latest version but i have some conflict with this two extensions.
by mcten
Thu Aug 11, 2016 12:39 pm
Forum: Extensions in Development
Topic: [3.3][RC] Autolinks 1.3.3
Replies: 273
Views: 29764

Re: [RC] Autolinks 1.0.15

I installed the latest version, but it still does not work. I would add only that removed the old data after the update and cleaned cache.

Maybe somehow I can help diagnose the problem?
by mcten
Wed Aug 10, 2016 8:50 pm
Forum: Extensions in Development
Topic: [3.3][RC] Autolinks 1.3.3
Replies: 273
Views: 29764

Re: [RC] Autolinks 1.0.14

Any ideas?
I changed style to prosilver for a while but it doesn't help.
Marcin
by mcten
Sat Aug 06, 2016 4:16 pm
Forum: Extensions in Development
Topic: [3.3][RC] Autolinks 1.3.3
Replies: 273
Views: 29764

Re: [RC] Autolinks 1.0.14

Yes, I did for all.

I have this same problem with 1.0.10.

Image
by mcten
Sat Aug 06, 2016 3:16 pm
Forum: Extensions in Development
Topic: [3.3][RC] Autolinks 1.3.3
Replies: 273
Views: 29764

Re: [ALPHA] Autolinks 1.0.13

Hello. What could I do wrong? I installed the latest version 1.0.14, extension is enabled, I added the word and URL, but the content of the post is not changed when i try to check result of autolinks. I tried to clear the cache, but it did not help. Here is the sample post where i'd like to test aut...

Go to advanced search