Search found 35 matches

by Pouzy
Sat Nov 07, 2009 12:21 am
Forum: [3.0.x] MOD Writers Discussion
Topic: From phpBB3 to custom member management
Replies: 1
Views: 191

From phpBB3 to custom member management

Hi there! I'm facing quite a problem there... I have a website which is groing quite a lot, and PhpBB is not really what I need anymore for the forum. So I am building my own member system, so I will need to convert the stored passwords to whatever I will use... So as this is impossible, I think I'l...
by Pouzy
Mon Mar 30, 2009 3:50 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [RC] Easy RSS Atom mod for phpBB3
Replies: 92
Views: 13240

Re: [RC] Easy RSS Atom mod for phpBB3

When I launch the rss page, my mysql charge explodes, and the site freeze, I have to reboot the mysql server...

Did anyone ever faced that ?

Thanks !
by Pouzy
Mon Mar 16, 2009 11:29 am
Forum: [3.0.x] MOD Writers Discussion
Topic: Post from an external page
Replies: 9
Views: 319

Re: Post from an external page

Ok, I've worked a bit more on ut8_recode, and it works now ;)
Thank you !
by Pouzy
Sat Mar 14, 2009 11:48 am
Forum: [3.0.x] MOD Writers Discussion
Topic: Post from an external page
Replies: 9
Views: 319

Re: Post from an external page

Have you ever seen something like that or not ? :S

Can it come from my page's encoding ?
Here it is :

Code: Select all

  <meta content="text/html; charset=ISO-8859-15" http-equiv="content-type" />

 
by Pouzy
Fri Mar 13, 2009 6:49 pm
Forum: [3.0.x] MOD Writers Discussion
Topic: Post from an external page
Replies: 9
Views: 319

Re: Post from an external page

Yeah, as I told in my second post, I'm doing an echo at the end of the page : <?php echo $_POST['Titre'].'<br />'.$_POST['Texte'].'<br />var forum <br />.'.$my_subject.'<br />.'.$my_text.'</td>'; ?> Without accents, I've got (if i type : "Title" and "without accents") : Title Without accents var for...
by Pouzy
Fri Mar 13, 2009 5:37 pm
Forum: [3.0.x] MOD Writers Discussion
Topic: Post from an external page
Replies: 9
Views: 319

Re: Post from an external page

Hm, I've read some stuffs about this, I'm still trying to figure out why it doesn't work with accentuated characters :S I tried this too, from this topic but it still doesn't work : // note that multibyte support is enabled here  $my_subject    = utf8_normalize_nfc(request_var('Titre', 'Titre', true...
by Pouzy
Fri Mar 13, 2009 12:36 pm
Forum: [3.0.x] MOD Writers Discussion
Topic: Post from an external page
Replies: 9
Views: 319

Re: Post from an external page

ameeck wrote:Try it without utf8_recode:

Code: Select all

$my_subject   = utf8_normalize_nfc(request_var('Titre', 'Test', true)));
$my_text   = utf8_normalize_nfc(request_var('Texte', 'TestText', true)); 

I've put this utf8_recode because it didn't work without ... So no, it doesn't work either :cry:

Thanks :)
by Pouzy
Fri Mar 13, 2009 11:53 am
Forum: [3.0.x] MOD Writers Discussion
Topic: Post from an external page
Replies: 9
Views: 319

Re: Post from an external page

Hi and thank you very much ! It almost works. I've got a small problem in fact... :mrgreen: My request_var() function always returns the default text $my_text=$_POST['Texte']; $my_subject=$_POST['Titre']; echo '<strong>'.$my_text; // note that multibyte support is enabled here  $my_subject    = utf8...
by Pouzy
Wed Mar 11, 2009 8:04 pm
Forum: [3.0.x] MOD Writers Discussion
Topic: Post from an external page
Replies: 9
Views: 319

Post from an external page

Hi guys ! I'm actually still running a PhpBB2 version on my website, so it's getting old... On this website I've got an external page to post new topics, here it is : http://www.aidoforum.com/demande-aide.php (login : usertest / pass : test ). Sorry that the page is in french, but the log-in form is...
by Pouzy
Sat Feb 03, 2007 11:13 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: First connection "reboot" problem with 2.0.22
Replies: 25
Views: 702

Ok. I confirm that was coming from my computer. I've just installed Vista right now, and tested with FF 2.0. It worked ! But I still don't understand because I've reinstalled few times FF 2 on XP, with cleaning Application Data and the register... So. Sorry for the disturbing ! :mrgreen: Thank's for...
by Pouzy
Fri Feb 02, 2007 2:28 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: First connection "reboot" problem with 2.0.22
Replies: 25
Views: 702

Could someone try please ? I need to know :)
by Pouzy
Wed Jan 31, 2007 2:57 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: First connection "reboot" problem with 2.0.22
Replies: 25
Views: 702

I'm asking myself something.. is there a real problem or does it comes from my computer ? I've tried with a new Firefox profile, but it's the same.. But could you try please ?

Login : usertest
Pass : test

Thank's !
by Pouzy
Tue Jan 30, 2007 5:24 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: First connection "reboot" problem with 2.0.22
Replies: 25
Views: 702

Yes, I know all this things, and there is no problem with the database restore. What I am trying to explain is that with my investigations, I know that the problem comes from the database :) I've installed a new forum ( with a new BDD ) and changed the prefix, so I put my old database prefix : same ...
by Pouzy
Tue Jan 30, 2007 3:02 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: First connection "reboot" problem with 2.0.22
Replies: 25
Views: 702

Ok, i've tired another thing, that made me sure it comes from the database.

I uploaded a new phpbb forum, put it on the old database : it did'nt work.
I uploaded my old files, put it with a new database : it worked !

Any idea of which table can do that ? :(
by Pouzy
Tue Jan 30, 2007 2:29 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: First connection "reboot" problem with 2.0.22
Replies: 25
Views: 702

Yes, I saved it, truncated it, but it didn't work. So I re-uploaded my save :)

But I still don't know what is happening there :(

Go to advanced search