Search found 78 matches

by jmueller0823
Tue Jan 07, 2014 10:57 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Trying to locate template page
Replies: 2
Views: 156

Re: Trying to locate template page

you made my day-- thanks.
by jmueller0823
Tue Jan 07, 2014 10:23 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Trying to locate template page
Replies: 2
Views: 156

Trying to locate template page

This would be an easy answer if our forums were currently installed, but they are not. we're in the middle of a migration. For new registrations we presented a page with "terms and conditions" which needed to be agreed to -- "checkbox" -- prior to entering username, password. etc. On what template p...
by jmueller0823
Fri Jul 08, 2011 3:49 pm
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: Left Margin not right . . .
Replies: 2
Views: 131

Re: Left Margin not right . . .

That did it. Thanks!
by jmueller0823
Tue Jul 05, 2011 2:42 pm
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: Left Margin not right . . .
Replies: 2
Views: 131

Left Margin not right . . .

I'm guessing that I might have "mis-placed a div" somewhere, as the left margin is gone.

I'd appreciate a quick look here: http://forums.growth trac dot com

Any ideas?

Thanks much.
by jmueller0823
Tue Nov 03, 2009 2:42 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: CAPTCHA n/w
Replies: 1
Views: 80

CAPTCHA n/w

Running 3.0.5 From the beginning, CAPTCHA has not worked. Not a problem -- we disabled it since we're using 'registration spam questions' that do the job. Today a user had problems logging in (exceeded login attempts) and was forced to enter a CAPTCHA (which is a surprise since CAPTCHA is disabled)....
by jmueller0823
Sat Oct 03, 2009 7:12 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: New Install, No CAPTCHA
Replies: 1
Views: 75

New Install, No CAPTCHA

Just installed 3.0.5 (over 3.0.4) Everything is good, except that the CAPTCHA does not display. Using basic settings: Enable visual confirmation for registrations: = Enabled GD CAPTCHA = No GD CAPTCHA foreground noise: No GD CAPTCHA wave distortion: = No Add 3D-noise objects: = No Use different font...
by jmueller0823
Sat Oct 03, 2009 12:36 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: HELP upgrade question
Replies: 2
Views: 62

Re: HELP upgrade question

RESOLVED
Kevin, thank you.
by jmueller0823
Fri Oct 02, 2009 10:50 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: HELP upgrade question
Replies: 2
Views: 62

HELP upgrade question

We had a working 3.0.4 board full of posts & data, etc., etc. Due to mod errors, we attempted a fresh install by copying-in the full 3.0.5 package (all files). Usually on an 'upgrade', we simply run database_update.php -- However if we attempt this, we are instructed to read a doc... If we try to la...
by jmueller0823
Thu Oct 01, 2009 11:01 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: 'Board Index' links broke
Replies: 1
Views: 144

'Board Index' links broke

This is an existing 3.0.4 forum (running for about one-year). Our index url looks like this: http://forums.growthtrac.com/index.php When the above url is clicked, instead of going to the forum index, it links to http://www.growthtrac.com -- the parent domain index. http://forums.growthtrac.com (with...
by jmueller0823
Fri May 29, 2009 4:15 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Counting Posts in the viewtopic_body ...
Replies: 3
Views: 140

Re: Counting Posts in the viewtopic_body ...

Okay, thanks. After some research, this is what I have: `````````````````````````````` viewtopic_body <!-- BEGIN postrow --> <!-- IF S_NUM_POSTS > 9 and S_ROW_COUNT == 4 --> ad markup <!-- ENDIF --> `````````````````````````````` And it's not working. What I'm looking for is this: 1. If there are mo...
by jmueller0823
Fri May 29, 2009 2:11 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Avatars (and personal info) missing from posts
Replies: 4
Views: 165

Re: Avatars (and personal info) missing from posts

The upgrade was performed December '08.

Test account: test123 | test123

Thanks.
by jmueller0823
Thu May 28, 2009 9:47 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Avatars (and personal info) missing from posts
Replies: 4
Views: 165

Re: Avatars (and personal info) missing from posts

Great question.
I just noticed yesterday--my Moderator believes it started after the v2 >> 3 conversion.
However, I cannot confirm that.
by jmueller0823
Thu May 28, 2009 8:15 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Counting Posts in the viewtopic_body ...
Replies: 3
Views: 140

Counting Posts in the viewtopic_body ...

We would like to insert banner code mid-page, on a view topic page. Obviously, we could insert code after each postrow, but that would be overkill. The criteria might be: 1. If there are 5 or more posts on the page, 2. Insert the code after the 3rd post Do those types of tags exist? Thanks. Somethin...
by jmueller0823
Thu May 28, 2009 12:22 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Avatars (and personal info) missing from posts
Replies: 4
Views: 165

Avatars (and personal info) missing from posts

Support Request Template What version of phpBB are you using? phpBB 3.0.4 What is your board's URL? http://www.forums.growth trac.com Who do you host your board with? warpspeed How did you install your board? I used the download package from phpBB.com Is your board a fresh install or a conversion? ...

Go to advanced search