Search found 37 matches

by Jphammer
Sun Dec 02, 2018 9:54 pm
Forum: phpBB Discussion
Topic: Discuss: phpBB 3.2.4 Release
Replies: 67
Views: 8057

Re: Discuss: phpBB 3.2.4 Release

well, both of those extensions work as expected for most everyone else. we need to figure out what is different about your setup. Please fill out the Support Request Template and paste the results in a new topic in the support forums. this topic is for discussing the release of 3.2.4 robert Thought...
by Jphammer
Thu Nov 29, 2018 7:43 pm
Forum: phpBB Discussion
Topic: Discuss: phpBB 3.2.4 Release
Replies: 67
Views: 8057

Re: Discuss: phpBB 3.2.4 Release

Has anyone had issues with Youtube video's appearing since updating to 3.2.4 ? On previous verison i was able to just put the link in and it would diplay the video. the only way that would work would be with either a custom bbcode you created for the board or with an extension you installed on the ...
by Jphammer
Mon Nov 26, 2018 10:00 pm
Forum: phpBB Discussion
Topic: Discuss: phpBB 3.2.4 Release
Replies: 67
Views: 8057

Re: Discuss: phpBB 3.2.4 Release

Has anyone had issues with Youtube video's appearing since updating to 3.2.4 ?

On previous verison i was able to just put the link in and it would diplay the video.
by Jphammer
Thu Nov 22, 2018 10:58 pm
Forum: phpBB Discussion
Topic: Discuss: phpBB 3.2.4 Release
Replies: 67
Views: 8057

Re: Discuss: phpBB 3.2.4 Release

GanstaZ wrote:
Thu Nov 22, 2018 9:31 pm
I don't think that there is any mobile password field in vanilla phpbb at least i haven't seen any.
First thing i looked for, but cant see any options for it .
by Jphammer
Thu Nov 22, 2018 10:57 pm
Forum: phpBB Discussion
Topic: Discuss: phpBB 3.2.4 Release
Replies: 67
Views: 8057

Re: Discuss: phpBB 3.2.4 Release

I've tried to register as test account on my forum and im getting the following SQL Error " Field 'mobile_password' doesnt have a default vale {1364} " That a phpBB support question or (I think) an extension support Q (field mobile password?) I've disabled all my extensions but still no luck . they...
by Jphammer
Thu Nov 22, 2018 9:03 pm
Forum: phpBB Discussion
Topic: Discuss: phpBB 3.2.4 Release
Replies: 67
Views: 8057

Re: Discuss: phpBB 3.2.4 Release

I've tried to register as test account on my forum and im getting the following SQL Error

" Field 'mobile_password' doesnt have a default vale {1364} "

its only since the update the error has appeared . Is anyone else getting the same?

Please could someone help ?
by Jphammer
Thu Nov 22, 2018 8:43 pm
Forum: phpBB Discussion
Topic: Discuss: phpBB 3.2.4 Release
Replies: 67
Views: 8057

Re: Discuss: phpBB 3.2.4 Release

Iv'e updated to 3.2.4 and I'm now getting white page when clicking on some topics but other topics are fine. I can created topics and comment with no problems . Please could someone help ? Did you apply these changes: https://www.phpbb.com/community/viewtopic.php?f=556&t=2492371 ? I have just appli...
by Jphammer
Tue Nov 20, 2018 12:02 pm
Forum: phpBB Discussion
Topic: Discuss: phpBB 3.2.4 Release
Replies: 67
Views: 8057

Re: Discuss: phpBB 3.2.4 Release

Iv'e updated to 3.2.4 and I'm now getting white page when clicking on some topics but other topics are fine.

I can created topics and comment with no problems .

Please could someone help ?
by Jphammer
Sat Jun 02, 2018 9:31 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: White screen after update from 3.1.9
Replies: 38
Views: 1017

Re: White screen after update from 3.1.9

Why did you not run the second line of the query? Here it is again. INSERT INTO phpbb_config (config_name, config_value) VALUES ('allowed_schemes_links', 'http,https,ftp') Anyway, run the second line, abaove - just paste it into the SQL window in phpMyAdmin and click GO. Also note that the fact tha...
by Jphammer
Sat Jun 02, 2018 8:48 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: White screen after update from 3.1.9
Replies: 38
Views: 1017

Re: White screen after update from 3.1.9

Brf wrote:
Sat Jun 02, 2018 2:40 pm
PhpBB 3.1.x does not support PHP 7.

Does Phpbb 3.2 support PHP 7, should i go back to 5.6 ?
by Jphammer
Sat Jun 02, 2018 8:48 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: White screen after update from 3.1.9
Replies: 38
Views: 1017

Re: White screen after update from 3.1.9

see https://www.phpbb.com/support/docs/en/3.2/kb/article/executing-sql-queries-in-phpmyadmin/ Thank you for the link, i followed the guide to run the query below . DELETE FROM phpbb_config WHERE config_name = 'allowed_schemes_limks'; the query ran successfully and returned the following: Capture3.P...
by Jphammer
Sat Jun 02, 2018 12:58 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: White screen after update from 3.1.9
Replies: 38
Views: 1017

Re: White screen after update from 3.1.9

DELETE FROM phpbb_config WHERE config_name = 'allowed_schemes_links'; sorry for being a pain, im still learning phpbb. As "allowed_scheme_links" is not in the table, where do i need to enter the above code ? Moreover, for reference: * the forum is located here http://jrstech.co.uk/forum/ * runs PHP...
by Jphammer
Sat Jun 02, 2018 6:25 am
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: White screen after update from 3.1.9
Replies: 38
Views: 1017

Re: White screen after update from 3.1.9

Brf wrote:
Fri Jun 01, 2018 9:01 pm
Well, go to the next page then. “allowed” is past all of the “allow”.
i don't have any "allowed"
Image
by Jphammer
Fri Jun 01, 2018 6:44 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: White screen after update from 3.1.9
Replies: 38
Views: 1017

Re: White screen after update from 3.1.9

You realize there are 13 pages in the config table? If you click the column heading for config_name to sort the table alphabetically, it will be on page OR, you can do: DELETE FROM phpbb_config WHERE config_name = 'allowed_schemes_links'; INSERT INTO phpbb_config (config_name, config_value) VALUES ...
by Jphammer
Fri Jun 01, 2018 2:48 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: White screen after update from 3.1.9
Replies: 38
Views: 1017

Re: White screen after update from 3.1.9

#3 /home/jphammer/public_html/jrstech.co.uk/OrginalHCForum/phpbb/textformatter/s9e/factory.php(214): s9e\TextFormatter\Configurator\UrlConfig->allowScheme('') I have seen this before, where a comma was at the end of the allowed schemas config row. Removing the comma fixed the error. In the phpbb_co...

Go to advanced search