Search found 19 matches

by CipriaN0
Sat Dec 27, 2008 4:47 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Problem when posting
Replies: 5
Views: 161

Re: Problem when posting

is there no other way of correcting this problem?
by CipriaN0
Fri Dec 26, 2008 7:19 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Cannot write vietnamese in topic title :((
Replies: 6
Views: 6047

Re: Cannot write vietnamese in topic title :((

im having the same problem with Romanian language. SQL ERROR [ mysql4 ] Incorrect string value: '\xC5\x9F Cr\xC4...' for column 'post_text' at row 1 [1366] SQL INSERT INTO phpbb_posts (forum_id, poster_id, icon_id, poster_ip, post_time, post_approved, enable_bbcode, enable_smilies, enable_magic_url,...
by CipriaN0
Fri Dec 12, 2008 8:05 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Problem when posting
Replies: 5
Views: 161

Re: Problem when posting

so normal latin caracters should be fine ? because i just wrote a message without using special caracters and it worked.
by CipriaN0
Fri Dec 12, 2008 7:33 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Problem when posting
Replies: 5
Views: 161

Re: Problem when posting

does anyone else have this problem?
by CipriaN0
Fri Dec 12, 2008 12:34 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Problem when posting
Replies: 5
Views: 161

Problem when posting

i have the folowing problem after trying to post something in a topic Eroare generală SQL ERROR [ mysql4 ] Incorrect string value: '\xC4\x83 pen...' for column 'post_text' at row 1 [1366] SQL INSERT INTO phpbb_posts (forum_id, poster_id, icon_id, poster_ip, post_time, post_approved, enable_bbcode, e...
by CipriaN0
Thu Dec 11, 2008 5:19 am
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [RC] Display posts anywhere 1.2.0RC5
Replies: 273
Views: 31682

Re: [DEV] Display posts anywhere 1.2.0

cant wait for this mod. hope it will be released some time soon


Cheers
by CipriaN0
Thu Dec 11, 2008 4:18 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: how to backup phpbb3
Replies: 51
Views: 17988

Re: how to backup phpbb3

is it then possible to just import the forum structure?


i do not have access to ACP because i removed the forum files by mistake :(



Thank you for your reply
by CipriaN0
Thu Dec 11, 2008 4:02 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: how to backup phpbb3
Replies: 51
Views: 17988

Re: how to backup phpbb3

hi, sorry for asking this here.

but how do i backup just the forum members/posts and forum topics ?
by CipriaN0
Sun Oct 28, 2007 5:10 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [BETA] Foretell Sports MOD 0.0.3
Replies: 113
Views: 55004

Re: [BETA] Foretell Sports MOD 0.0.3

me either. not running any league right now because ill wait till the fortell sports mod is released for phpb3.

Hope it will be soon.
by CipriaN0
Fri Sep 28, 2007 3:22 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Domain problem on new forum
Replies: 12
Views: 576

Re: Domain problem on new forum

sorry, for the late reply, my pc crashed :D

i found a bunch of thouse files. should i delete them all? like there is one in almost every folder.
by CipriaN0
Fri Sep 21, 2007 1:27 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Domain problem on new forum
Replies: 12
Views: 576

Re: Domain problem on new forum

ok searched the /forum folder and found a bunch of index.htm and renamed them all. still the same problem.
by CipriaN0
Thu Sep 20, 2007 5:25 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Domain problem on new forum
Replies: 12
Views: 576

Re: Domain problem on new forum

this is the response i got from them The reason this is happening has nothing to do with the domain settings on your account - your webpages have the poli-online.net domain hardcoded into the files (for example your index.html file has a link to http://www.poli-online.net/forum/viewtopic.php?p=3#3 i...
by CipriaN0
Thu Sep 20, 2007 5:08 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Domain problem on new forum
Replies: 12
Views: 576

Re: Domain problem on new forum

i asked them when problems first apeard. and they said it must be a file within my forum, however the forum install is New. ill ask them again.

thank you
by CipriaN0
Thu Sep 20, 2007 4:30 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Domain problem on new forum
Replies: 12
Views: 576

Re: Domain problem on new forum

Hello. thank you for replying so quick. it seems that the server name is as it should be

Edit Delete server_name http://www.viola-online.net
by CipriaN0
Thu Sep 20, 2007 4:15 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Domain problem on new forum
Replies: 12
Views: 576

Re: Domain problem on new forum

hello. sorry for posting in the wrong section.

i checked the config_ table and i dont see anything about domain name. just

Edit Delete cookie_domain .viola-online.net 0
Edit Delete cookie_name phpbb3_a3q1u 0

Go to advanced search