Search found 56 matches

by sr123
Sun Jan 22, 2012 8:42 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Migrating phpbb3 to new server - Runs, but no page source!
Replies: 1
Views: 174

Re: Migrating phpbb3 to new server - Runs, but no page sourc

Okay - after much futsing around, I cleared the cache folder on the server and now the pages are loading. But now I have another pain in the rear problem - none of my avatars are showing up. And none of the files uploaded to the forums are showing up either. Any help would be GREATLY appreciated!
by sr123
Sun Jan 22, 2012 7:08 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Migrating phpbb3 to new server - Runs, but no page source!
Replies: 1
Views: 174

Migrating phpbb3 to new server - Runs, but no page source!

Hi there, I am stumped..... Trying to move a forum from one server to another. Running phpbb3.0.4 (I think) PostgreSQL 7.3.4 Moving to a new server running latest PostgreSQL: Followed the following steps: Dumped the database using the command: ./pg_dump -f myforums.bak.sql -F p -v -U phpbb3user myfo...
by sr123
Fri Mar 20, 2009 9:51 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] 3DCaptcha Olympus 0.4.0
Replies: 63
Views: 9741

Re: [BETA] 3DCaptcha Olympus 0.4.0

How do you install this? No documentation in the mod... not used to that.
by sr123
Wed Nov 12, 2008 10:43 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Log-me-in-automatically not working. Suggestions?
Replies: 3
Views: 146

Log-me-in-automatically not working. Suggestions?

Hi,

Ever since I upgraded to 3.0.2 my site no longer logs users in automatically, even if they if they select 'Log me in automatically each visit'.

I have no idea why this is, and could use some help in diagnosing and resolving it. Can anyone point me in the right direction?

Thanks,
sr123
by sr123
Wed Nov 12, 2008 10:34 pm
Forum: [3.0.x] MOD Requests
Topic: How to include external RSS feed on phpBB3 index page?
Replies: 2
Views: 594

How to include external RSS feed on phpBB3 index page?

Hi, I would like to include an RSS feed of content from another section of my website (for instance, the News section) on the index page of my phpBB3 install. I have found a few mods that generate rss feeds for the phpBB3 forums themselves, but nothing that lets you include feeds on the phpbb3 index...
by sr123
Fri Sep 26, 2008 3:59 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: How can I use one forum shared across multiple domains?
Replies: 9
Views: 1393

Re: How can I use one forum shared across multiple domains?

Thanks for the reply stevemaury, I tried your suggest. But when I load the page rubberduckyworld.com in a browser, it looks like all that happens is a redirect to rubberducky.com/forums. The url changed in the browser. Also, it didn't matter what forum_id I used for N, it still just loaded the whole...
by sr123
Thu Sep 25, 2008 8:09 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: How can I use one forum shared across multiple domains?
Replies: 9
Views: 1393

How can I use one forum shared across multiple domains?

Hi all, I have a site running phpBB3 for my discussions forums. I have a number of different forums setup within the one phpBB3 installation under <base_url>/forums. What I would like to be able to do is to divide the forums from a presentation/view perspective such that each forum within the phpBB3...
by sr123
Fri Aug 08, 2008 2:56 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: LDAP for users instead of standard phpbb database tables?
Replies: 1
Views: 349

LDAP for users instead of standard phpbb database tables?

Hi there, I'm planning on working on a relatively ambitious integration project for my website, which has a phpBB3 board, wordpress blogs for users, and overall website customization features for my users. There are various mods (like wp-united) available for uniting the users in wordpress blogs wit...
by sr123
Mon Jul 28, 2008 3:37 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: How can I migrate my DB from Postgres to MySQL
Replies: 1
Views: 191

How can I migrate my DB from Postgres to MySQL

I had a lot of trouble during the last upgrade of my site's forum database. A lot. Ended up being related to the fact that I was using Postgres. Also, I just find there are a lot more people out there using MySQL so it's easier to find answers to technical questions. There are also some cool mods (l...
by sr123
Fri Jul 11, 2008 5:20 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Can't access ACP after upgrading to 3.0.1
Replies: 18
Views: 827

Re: Can't access ACP after upgrading to 3.0.1

I solved it!!! Or at least I got rid of the problem. Solution: (1) keep a copy of my config.php file (2) rename my forums folder to a temporary name (3) get the complete package for phpBB 3.0.2 (4) unzip it, rename it to the same name as my forums folder and place it in the same subdirectory (5) pla...
by sr123
Fri Jul 11, 2008 4:59 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Can't access ACP after upgrading to 3.0.1
Replies: 18
Views: 827

Re: Can't access ACP after upgrading to 3.0.1

This is nuts. I have been trying to troubleshoot this for days now to no avail. I appreciate the responses I have gotten from karlsemple and stevemaury. But to be honest, I am very disappointed in these forums. I can't ask for professional help here because it's against the rules. I can't find anyon...
by sr123
Fri Jul 11, 2008 4:13 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Can't access ACP after upgrading to 3.0.1
Replies: 18
Views: 827

Re: Can't access ACP after upgrading to 3.0.1

Hi stevemaury, I just checked the user_type for the user I am logging in as (the forum administrator). The user_type has a value of 3. I should also mention that I just tried upgrading to 3.0.2 to see if today's latest release of phpBB would resolve my problem. The upgrade to 3.0.2 was successful in...
by sr123
Fri Jul 11, 2008 3:46 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Can't access ACP after upgrading to 3.0.1
Replies: 18
Views: 827

Re: Can't access ACP after upgrading to 3.0.1

bump...

PLEASE HELP!
by sr123
Thu Jul 10, 2008 7:19 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Can't access ACP after upgrading to 3.0.1
Replies: 18
Views: 827

Re: Can't access ACP after upgrading to 3.0.1

bump.

Still need help here please...

Go to advanced search