Search found 15 matches

by UserFriendly7
Mon Dec 13, 2010 10:46 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [DEV] iPhone Emoji for phpBB3
Replies: 21
Views: 10942

Re: [DEV] iPhone Emoji for phpBB3

Really like the idea, especially seeing I'm using tapatalk with phpbb. Is there any way I can get hold of the relevant files? I dont see a download link above? Thanks! :)
by UserFriendly7
Fri Mar 12, 2010 6:19 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] [Ajax] thanks for post 0.2.1
Replies: 83
Views: 11886

Re: [DEV] [Ajax] thanks for post 0.2.1

guess the things to check are: - Ensure it's enabled for the forum, under each individual forum (there's a option to enable it in the settings of each forum in the acp) - refresh all templates / imagesets / purge the cache or possibly it could be to do with using the latest version of phpbb, and it ...
by UserFriendly7
Fri Mar 12, 2010 5:25 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] [Ajax] thanks for post 0.2.1
Replies: 83
Views: 11886

Re: [DEV] [Ajax] thanks for post 0.2.1

Why i can't see thanks button? what's problem? I Installed mode successfully without error: run db_update.php after install! Put images style/prosilver/imageset refresh your template in acp I used 3.0.7-PL1 I had the same problem, you need to refresh your imageset under the themes bit in the acp. I...
by UserFriendly7
Wed Mar 10, 2010 10:39 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] [Ajax] thanks for post 0.2.1
Replies: 83
Views: 11886

Re: [DEV] [Ajax] thanks for post 0.2.1

Works perfect, just one question - is there a way to display (possibly in a separate table) where the user got the thanks for with the statistics?
by UserFriendly7
Wed Mar 03, 2010 9:54 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [DEV] Thank Post Mod (hide MOD compatible ) 0.2.0
Replies: 761
Views: 93160

Re: [DEV] Thank Post Mod (hide MOD compatible ) 0.2.0

OK A couple of questions :o I've edited all the files by the books, like many had a few problems but managed to iron them out apart from two major things. 1. The button wont display (it is enabled in the ACP for the correct forum) 2. The thanked number on the profile doesn't display a value Is there...
by UserFriendly7
Sun Jul 13, 2008 1:26 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: UCP Tabs
Replies: 3
Views: 129

Re: UCP Tabs

hmm ;)
by UserFriendly7
Sun Jul 13, 2008 8:47 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: UCP Tabs
Replies: 3
Views: 129

UCP Tabs

I'm not really sure where to look to fix the colours in phpbb3. Where abouts should I be looking? I appreciate any help thanks! :)
by UserFriendly7
Sat Jul 12, 2008 4:41 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] Phoogle (Google) Map
Replies: 915
Views: 69086

Re: [BETA] Phoogle (Google) Map

I get this error: [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3536: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/en/common.php:1) [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3538: Cannot modify header informati...
by UserFriendly7
Mon May 26, 2008 9:45 am
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: Profile box border, and spacing problems :/
Replies: 1
Views: 235

Profile box border, and spacing problems :/

I've become stuck on trying to work out the following problems: http://www.675.cc/help.gif If anyone has any suggestions I appreciate it, thanks. :) Content.css /* proSilver Content Styles ---------------------------------------- */ ul.topiclist { display: block; list-style-type: none; margin: 0; } ...
by UserFriendly7
Sun Oct 28, 2007 5:27 pm
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: Moving the user panel in view topic.
Replies: 1
Views: 148

Moving the user panel in view topic.

Hello, and good evening all.

Having a tad bit of problem. The user information in the view topic page is to the right like in this post. How can I move it to the left?

Many thanks for your help! :)
by UserFriendly7
Sat Oct 27, 2007 6:09 am
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: Style with IE and firefox help
Replies: 0
Views: 165

Style with IE and firefox help

ok here's the problem; been playing with templates and design with phpbb3. Got a good background to the site and it displays 100% correct with firefox. As soon as I view it in IE it shifts the page over to the left by about 1px. The background is one image positioned center and repated on the "y axi...
by UserFriendly7
Sat Feb 05, 2005 7:27 pm
Forum: [2.0.x] MOD Requests
Topic: [request] Individual forum icon mod
Replies: 2
Views: 94

Thanks! found it and it worked perfect... :)
by UserFriendly7
Thu Feb 03, 2005 6:01 pm
Forum: [2.0.x] MOD Requests
Topic: [request] Individual forum icon mod
Replies: 2
Views: 94

[request] Individual forum icon mod

Is there any way of assigning each forum an individual icon on the forum view page?

I can't find a mod anywhere?

Any help / ideas will be appreciated.

Thanks! :)

Go to advanced search