Search found 13 matches

by stubbers
Tue Jun 13, 2006 6:54 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Using PHP To Autogen Signatures
Replies: 4
Views: 125

Done... It was one line in /functions/bbcode.php anyone interested in doing this can pm me or email me...

Cheers,
Stubbers
by stubbers
Tue Jun 13, 2006 6:46 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Using PHP To Autogen Signatures
Replies: 4
Views: 125

But wouldn't it just be a matter of forcing the bbcode parser to parse ANYTHING within an IMG tag [img]whatevawasinthere.whatever[/img] <img src=whatevawasinthere.whatever> Obviously it's a built in security feature. How can I edit the BBCODE.php function to force it to allow .php as well as .jpg,.g...
by stubbers
Tue Jun 13, 2006 6:00 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Using PHP To Autogen Signatures
Replies: 4
Views: 125

Using PHP To Autogen Signatures

Gday all, I just built a script to automatically generate my signature image (http://www.stubbers101.net/banner/generator.php) and olympus recognizes it but looks like phpBB 2.0.21 won't (http://www.stubbers101.net/phpBB2/) Just wondering if anyone had any ideas. And if this is a bug. It appears as ...
by stubbers
Thu Mar 30, 2006 9:01 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: New Install Redirects To Microsoft
Replies: 2
Views: 69

Cheers just fixing it in the tables now...
by stubbers
Thu Mar 30, 2006 8:31 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: New Install Redirects To Microsoft
Replies: 2
Views: 69

New Install Redirects To Microsoft

Hey Guys, I'm just installing a brand new unmodded, un everything version of phpbb and when I try to log in and click submit it redirects to microsoft.com. If I go back to the forum it has logged in but if I try to access the admin panel it does the same thing. This is really weird and I just don't ...
by stubbers
Mon Nov 14, 2005 12:49 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: admin login error
Replies: 8
Views: 344

For starters please use the Support Template... Then maybe you'll get more attention from official support members... Unfortunatley I can't help you... But try posting with the support template...
by stubbers
Mon Nov 14, 2005 12:31 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Error line 234
Replies: 15
Views: 581

May I recommend checking with your hosting company (if you have one) if they have made any changes to their servers in the past 48 hours... If not then I'm sorry but I can't help you... But after all my questions there must be enough information for someone to answer you :lol:
by stubbers
Mon Nov 14, 2005 12:22 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Error line 234
Replies: 15
Views: 581

So over those two years was it working in the first place? Or has the problem occured recently?
by stubbers
Mon Nov 14, 2005 12:06 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Error line 234
Replies: 15
Views: 581

Did you change any of the settings in the mail section of the Admin panel?
by stubbers
Mon Nov 14, 2005 12:05 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Errors when posting
Replies: 4
Views: 280

Which version of phpBB are you using? And do you have any modifications installed?
by stubbers
Sun Nov 13, 2005 11:20 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Error line 234
Replies: 15
Views: 581

I'll take that as a no... Modifications... Addons and alike...
by stubbers
Sun Nov 13, 2005 11:16 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Error line 234
Replies: 15
Views: 581

Firstly, are you using the latest version of phpBB and secondly have you installed any mods?
by stubbers
Mon Feb 14, 2005 10:19 pm
Forum: 2.0.x Discussion
Topic: PHPBB Portals
Replies: 0
Views: 123

PHPBB Portals

I'm not sure if this is the correct place to put this, it seemed the closest match. I am currently working on creating a phpBB linked website. I want to be able to veiw announcements posted in certain areas on the forum, along with a linked user system basically turning phpbb into a content manageme...

Go to advanced search