Search found 4 matches

by The_Kaiser
Tue Mar 21, 2006 12:16 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: [2.0.19] Youtube Video BBCode
Replies: 853
Views: 391012

Excellent work

I was just looking to put a youtube link into my forum when the mod was posted on saturday. I do have one quick question concerning an error that I ran into which is not significant, but something I just wanted to know if I could fix. After I posted the movie there is the hyperlink underneath the mo...
by The_Kaiser
Wed Nov 09, 2005 4:47 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Transfer a forum to a new server
Replies: 4
Views: 227

Transfer a forum to a new server

Greetings I have a forum that was installed on MySql 4.1 and was fully updated with the latest relase of phpbb. I have since needed to transfer the forum to a new server. I have the entire phpbb folder including a backup of the forum and the config file. I wanted to know if there was an easy way to ...
by The_Kaiser
Fri Feb 25, 2005 4:39 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Installation Error
Replies: 2
Views: 400

Just as a note of interest. I figured out the error I posted above. As it happens, mysql 4.1 has a new authentication system as explained here: http://dev.mysql.com/doc/mysql/en/old-client.html The phpbb 2.0.12 package doesnt have a reference file for this specific authentication system for mysql 4....
by The_Kaiser
Sun Feb 20, 2005 10:52 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Installation Error
Replies: 2
Views: 400

Installation Error

I am new to server administration and installing a phpbb forum, and thus I have a problem. I have installed mysql 4.1 on a windows 2000 pro box with IIS 5.0 I have installed php 4.3.10 I have activated my database in mysql and the user name and password checked to make sure both are active I then ca...

Go to advanced search