Search found 9 matches

by wakke
Tue May 10, 2005 10:40 am
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [ABD] Bot Indexing MOD v1.1.1
Replies: 1191
Views: 171137

I also implemented this mod some weeks ago, and I almost constantly see the Googlebot active on my site, though nothing but my main page is and the news I post on the main page gets indexed ...
What can I do more to get indexed, or what am I doing wrong?
by wakke
Sun Mar 20, 2005 11:22 am
Forum: [2.0.x] MOD Writers Discussion
Topic: [RELEASE] Poits Sys Addon Shop/Bank/Company
Replies: 24
Views: 3095

download link is down
by wakke
Tue Mar 15, 2005 9:12 am
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [ABD] Custom Profiles MOD
Replies: 761
Views: 140278

Hi, first off i'd like to thank zayin for a great MOD. running quite a modded 2.0.11, ran into some problems but most of them fixed. I would advise those not confident enough to maunually install this MOD, to use easymod - there will be a few hiccups, but it will save a lot of time. The latest vers...
by wakke
Mon Mar 14, 2005 7:21 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [BETA] Ignore/Hide Forums 1.0.4
Replies: 18
Views: 5692

ah, now not anymore... seemed temporarely
by wakke
Mon Mar 14, 2005 7:20 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [BETA] Ignore/Hide Forums 1.0.4
Replies: 18
Views: 5692

DL links is down...
by wakke
Mon Mar 14, 2005 8:41 am
Forum: [2.0.x] MOD Requests
Topic: Profile reply MOD
Replies: 0
Views: 73

Profile reply MOD

Is there any mod available which allows to post replies to a user's profile?
I can't find one.
If not available, would this be hard to implement?


Thanks,
by wakke
Fri Mar 11, 2005 5:53 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [ABD] Custom Profiles MOD
Replies: 761
Views: 140278

No, it is not...
I'm also waiting for this quite long. Don't understand this is a default feature as wel...
I tried this hack but it is not working for me.
by wakke
Thu Mar 10, 2005 7:58 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Cleanup
Topic: [2.0.6] FIND - Forum Integrated News Delivery - Input
Replies: 1078
Views: 236370

At first sight the problem seems to be fixed by modifying the following line in funtions_insert_post.php:

Code: Select all

    $subject = addslashes(unprepare_message(trim($subject)));
into

Code: Select all

    $subject = addslashes(unprepare_message(trim(htmlspecialchars($subject))));
by wakke
Wed Mar 09, 2005 4:40 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Cleanup
Topic: [2.0.6] FIND - Forum Integrated News Delivery - Input
Replies: 1078
Views: 236370

First of all great mod, thx a lot for it! I'm having troubles with rss with double quotes (" ")in the title. The topic is not recognised as already posted, and everytime the crontab is checking for new rss content, topics with double quotes in it are posted again. My crontab is set to check for new ...

Go to advanced search