Search found 8 matches

by pileyrei
Mon Feb 19, 2018 11:30 am
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: [HOW TO] Change your logo in 3.2.x
Replies: 90
Views: 42948

Re: [HOW TO] Change your logo in 3.2.x

Mick wrote:
Mon Feb 19, 2018 11:23 am
Have you tried asking in the dedicated support forum for your style?
Hi Mick

Sorry no. Didn't realise that existed. Very new to this all.
Will do and thanks,
by pileyrei
Mon Feb 19, 2018 10:50 am
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: [HOW TO] Change your logo in 3.2.x
Replies: 90
Views: 42948

Re: [HOW TO] Change your logo in 3.2.x

Im sorry to be a pain. I changed the theme to Carbon. Edited the common and colours css to include my logo. However the Carbon logon still shows up. I have purged cached, clear browser cache, tried several browsers. Would appreciate if someone could check out the site and tell me if the logo shows o...
by pileyrei
Mon Feb 19, 2018 7:21 am
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: [HOW TO] Change your logo in 3.2.x
Replies: 90
Views: 42948

Re: [HOW TO] Change your logo in 3.2.x

My logo is showing up today.

Seems there is a delay to change showing up for me.
Not sure why.

Will ask my friend who is hosting for me.

Thanks for this excellent "how to".

:)
by pileyrei
Sun Feb 18, 2018 8:18 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: [HOW TO] Change your logo in 3.2.x
Replies: 90
Views: 42948

Re: [HOW TO] Change your logo in 3.2.x

Hi, I can see a huge Unreal-logo. Did you forget to purge your browser-cache, too? Regards Oh?! That's strange. I've press Ctrl and F5 several times. Sounds like its working but needs adjusting.....going to reboot my pc...... EDIT: Rebooted my PC. Tried using another browser. I don't see the UT log...
by pileyrei
Sun Feb 18, 2018 8:02 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: [HOW TO] Change your logo in 3.2.x
Replies: 90
Views: 42948

Re: [HOW TO] Change your logo in 3.2.x

Hi everyone

I updated from 3.2.1 to 3.2.2 with no issues.

I've edited the colours.css as instructed and purged the site cache in ACP.

My logo still doesn't show.

.site_logo {
background-image: url("./images/utlogo.png");


Can anyone help?

www.unrealsurvivors.com

Thank you :)
by pileyrei
Mon May 08, 2017 8:27 am
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Cannot login as admin after deleting install directory
Replies: 4
Views: 214

Re: Cannot login as admin after deleting install directory

In the end we blew it away and set up again.

Seems to be good now.

I'm really new to setting up these forums and have noticed permissions have to be spot on for everything to work properly. Not a bad thing.

Thanks
by pileyrei
Fri May 05, 2017 7:56 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Cannot login as admin after deleting install directory
Replies: 4
Views: 214

Re: Cannot login as admin after deleting install directory

Hi there

Thank you for the reply.

I'm pretty sure he used your files and not the 1 click install.

Let me check with him and post back.

Thank you
by pileyrei
Fri May 05, 2017 3:00 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Cannot login as admin after deleting install directory
Replies: 4
Views: 214

Cannot login as admin after deleting install directory

Hello all I'm very new to setting up and managing forums. Have used PHPBB on other sites as a user and love them! My friend has installed the forums for me on his server. All seemed to work fine. However newly created forums did not show up. A message appeared saying the install directory had to be ...

Go to advanced search