Search found 536 matches

by matt_sims101
Thu Nov 10, 2005 4:41 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Moved forum to a new domain, having login problems
Replies: 2
Views: 180

Cheers buddy seems to be working. Any idea which fields i may have missed in phpmyadmin? Because i checked all in there and in the admin cp and found no reference to the old domain
by matt_sims101
Thu Nov 10, 2005 4:33 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Moved forum to a new domain, having login problems
Replies: 2
Views: 180

Moved forum to a new domain, having login problems

Hi I have just moved my forum from one domain to another www.pigeontheory.co.uk/board to www.darkwebz.com/forum However I am having real troubles with the forum during logging in or out. It tries to redirect to the old domain despite me updating all the fields cookie_name: phpbb2mysql cookie_path: /...
by matt_sims101
Thu Mar 18, 2004 3:03 pm
Forum: [2.0.x] Styles Development & Discussion
Topic: Un-installing a template
Replies: 2
Views: 226

In the admin panel go to the Styles Admin Management section
There you can delete any of the currently installed templates. Once you have done this you can then delete the folder from your webspace.
by matt_sims101
Thu Mar 18, 2004 10:58 am
Forum: [2.0.x] Styles Development & Discussion
Topic: help: Only one topic showing up on viewforum_body.tpl
Replies: 11
Views: 1008

I just visited your board and it appears to be fine?
http://www.titaniumarchives.com/board/viewforum.php?f=1
by matt_sims101
Thu Mar 18, 2004 10:13 am
Forum: [2.0.x] Styles Development & Discussion
Topic: [Preview] SubVene Style
Replies: 6
Views: 744

Maybe get rid of the green background. It looks very odd where everything else is in greys. Also the header image... http://members.lycos.co.uk/veneficium/forums/templates/subSilver/images/logo.gif is very blocky. I suggest you remake it antialiased. Also there is a black border around some of the e...
by matt_sims101
Thu Mar 18, 2004 10:08 am
Forum: [2.0.x] Styles Development & Discussion
Topic: help: Only one topic showing up on viewforum_body.tpl
Replies: 11
Views: 1008

what is it supposed ot look like?
by matt_sims101
Thu Mar 18, 2004 10:06 am
Forum: [2.0.x] Styles Development & Discussion
Topic: Username field missing
Replies: 6
Views: 347

Upgrade to phpBB 2.0.6 or 2.0.7 (preffered)
by matt_sims101
Thu Mar 18, 2004 10:04 am
Forum: [2.0.x] Styles Development & Discussion
Topic: Ripple Style: need theme settings
Replies: 2
Views: 285

That do you mean "theme settings"?
by matt_sims101
Thu Mar 18, 2004 10:04 am
Forum: [2.0.x] Styles Development & Discussion
Topic: What's the name of this style?
Replies: 1
Views: 216

Its a modified MissionImpossible. The naughty beggars have removed the copyright. :evil: Anyone got Vereor's email?
by matt_sims101
Thu Mar 18, 2004 12:05 am
Forum: [2.0.x] MOD Requests
Topic: [SOLVED] Shrink oversized images (stop board stretching)
Replies: 9
Views: 685

Did you work it out in the end? I wasnt using the attachmod :P
And mines a double vodka and redbull cheers ;)
by matt_sims101
Wed Mar 17, 2004 2:54 pm
Forum: [2.0.x] MOD Requests
Topic: add to post count due to deletion?
Replies: 7
Views: 536

make a new hidden forum called deleted posts.
move all posts there to be deleted and set it to prune everyday that way you dont lose post counts i believe.
by matt_sims101
Wed Mar 17, 2004 1:33 pm
Forum: [2.0.x] Styles Development & Discussion
Topic: Change the Navigationpath, in the Header
Replies: 4
Views: 296

http://www.phpbb.com/support/intl.php
^^ Maybe take a look at a support site in your own language
by matt_sims101
Wed Mar 17, 2004 1:11 pm
Forum: [2.0.x] MOD Requests
Topic: can't find mod "fast reply form" in viewtopic
Replies: 3
Views: 387

search for "quick reply" in mod releases
by matt_sims101
Wed Mar 17, 2004 10:58 am
Forum: [2.0.x] Styles Development & Discussion
Topic: Help: I lost my site when I changed Styles. How to go back?
Replies: 2
Views: 289

make sure you add all modifications and tpl files to your new templates folder

Go to advanced search