Search found 553 matches

by ivailo95
Sat Oct 12, 2019 8:15 am
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: How can i force pictures to open with https?
Replies: 6
Views: 387

Re: How can i force pictures to open with https?

janus_zonstraal wrote:
Fri Oct 11, 2019 8:57 pm
I'm speaking about the images urls in your post above, not about other links because that was not your question.

first make the redirect to https and than ......
thanks my host did it
force all images and links to https
by ivailo95
Fri Oct 11, 2019 8:52 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: How can i force pictures to open with https?
Replies: 6
Views: 387

Re: How can i force pictures to open with https?

You have to redirect your http pages to the https. You can do that in your htaccess file or maybe on your host panel. My host said I forced https to rocknmetalbulgaria.eu, but this only affects local resources, your web platform also invokes external resources, for example http://www.zrock.bg/web/i...
by ivailo95
Fri Oct 11, 2019 6:04 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Russian dating site spammers
Replies: 8
Views: 459

Re: Russian dating site spammers

You can use one of these extension to stop bots from spam

1. Anti-Spam by CleanTalk

2. Sortables Captcha

3.Akismet Anti-Spam Extension

4. Stop Forum Spam
by ivailo95
Fri Oct 11, 2019 5:09 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: How can i force pictures to open with https?
Replies: 6
Views: 387

Re: How can i force pictures to open with https?

http://rocknmetalbulgaria.eu/ext/alex75/background/styles/prosilver/theme/background.jpg http://rocknmetalbulgaria.eu/styles/digi_green/theme/images/heading.png http://rocknmetalbulgaria.eu/styles/digi_green/theme/images/forum_read.png http://rocknmetalbulgaria.eu/ext/dmzx/imageupload/files/x2c9c9a...
by ivailo95
Fri Oct 11, 2019 4:50 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: How can i force pictures to open with https?
Replies: 6
Views: 387

How can i force pictures to open with https?

In my forum have a link of pictures (some of them are from the style) which are not open with https and im lookin for answer how can i force them to https?

If you need i will post these link to see are not with http(s)
by ivailo95
Wed Oct 09, 2019 1:01 pm
Forum: Custom BBCode Development and Requests
Topic: Is there any bbcode ImgBox
Replies: 1
Views: 231

Is there any bbcode ImgBox

im looking for bbcode ImgBox like

Insert picture in the text [ImgBox][img]https://i.imgur.com/1Sju6RG.gif[/img][i]Short description of the picture[/i][ImgBox]
by ivailo95
Fri Oct 04, 2019 4:42 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Strange problem with question mark
Replies: 28
Views: 665

Re: Strange problem with question mark

KevC wrote:
Fri Oct 04, 2019 4:13 pm
Which extensions are you running? It's more likely to be from that because it doesn't happen on a standard installation.
here is it
by ivailo95
Fri Oct 04, 2019 4:08 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Strange problem with question mark
Replies: 28
Views: 665

Re: Strange problem with question mark

wel.. ? i suspect it this bug is fixed but still avalible
by ivailo95
Thu Oct 03, 2019 1:48 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Strange problem with question mark
Replies: 28
Views: 665

Re: Strange problem with question mark

have this bug where topisc doesn't exist
NEW This time when i did "Resynchronise post counts" this bug is not fixed..
by ivailo95
Thu Oct 03, 2019 5:32 am
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Strange problem with question mark
Replies: 28
Views: 665

Re: Strange problem with question mark

okay i found it where it is and post here 3 picture of trace
by ivailo95
Wed Oct 02, 2019 5:09 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Strange problem with question mark
Replies: 28
Views: 665

Re: Strange problem with question mark

janus_zonstraal wrote:
Wed Oct 02, 2019 5:01 pm
Steve was asking "Use the forum-based permissions mask on a forum"
You take the "user permissions mask"
well..
by ivailo95
Wed Oct 02, 2019 4:54 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Strange problem with question mark
Replies: 28
Views: 665

Re: Strange problem with question mark

janus_zonstraal wrote:
Wed Oct 02, 2019 4:52 pm
ACP => permissions => permission masks

But I think there is something else wrong
is that the results?
by ivailo95
Wed Oct 02, 2019 7:10 am
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Strange problem with question mark
Replies: 28
Views: 665

Re: Strange problem with question mark

Lumpy Burgertushie wrote:
Tue Oct 01, 2019 9:17 pm
and you still have not posted what steve asked you for.

those images are not the results of the permission mask trace he asked for.

robert
how can i see permission mask trace?
by ivailo95
Tue Oct 01, 2019 7:41 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Strange problem with question mark
Replies: 28
Views: 665

Re: Strange problem with question mark

stevemaury wrote:
Tue Oct 01, 2019 3:23 pm
ivailo95 wrote:
Tue Oct 01, 2019 2:32 pm
stevemaury wrote:
Tue Oct 01, 2019 2:26 pm
.
so how i need to set perrmision up?
You need to post the results of the Permission mask trace I told you to make so we know what the permissions are now.
here are 3 pictures

Go to advanced search