Search found 10 matches

by The Gare
Fri Oct 14, 2005 3:36 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: PHPBB base w/ Attachment Mod
Replies: 3
Views: 135

I just did this the other for the second time after upgrading to 2.0.17. It really is fairly easy if you take your time. Also remember that unless you are using SubSilver, you will have to edit all your files by hand. I think start to finish it took me about 25 minutes to do it. Just make sure you f...
by The Gare
Thu Oct 13, 2005 9:56 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Attachment Mod
Replies: 22118
Views: 2269401

This is a fairly easy MOD to add. I updated from 2.0.16 to 2.0.17. Of course afterward, it did not work. I had to re-do the MOD from scratch, but it really does not take that long. Just make sure you do ALL of the steps. If you are using the SubSilver template, there are pre-modified files that you ...
by The Gare
Sat Jul 23, 2005 6:06 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Upgrade 2.0.1.6 to 2.0.1.7 smiles table missing....
Replies: 10
Views: 191

OK, that worked. Now running at 2.0.1.7!

Now, after re-installing the latest attach MOD, it is not working....

I knew I was gonna have to re-instsall it and I downloaded the latest version, but it wont work now....
by The Gare
Fri Jul 22, 2005 9:40 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Upgrade 2.0.1.6 to 2.0.1.7 smiles table missing....
Replies: 10
Views: 191

OK, I know how to get there, but have no idea where to paste that code.

I do apologize, I rarely do this and all my other upgrades were flawless.
by The Gare
Fri Jul 22, 2005 9:36 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Upgrade 2.0.1.6 to 2.0.1.7 smiles table missing....
Replies: 10
Views: 191

I have not finsihed the upgrade yet, that is why I have not deleted them. :D

And please excuse my ignorance, but where do I enter that code you supplied?

Thanks again!
by The Gare
Fri Jul 22, 2005 9:22 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Upgrade 2.0.1.6 to 2.0.1.7 smiles table missing....
Replies: 10
Views: 191

Sure, did not know I needed to. I appreciate the help: URL: www.empyre-qr.com/empyreforum Template(s) used: subsilver Any and all MODs: attach mod 20.11 I think Do you use a port of phpBB: no Version of phpBB: 2.0.1.6 Version of PHP: Which database server and version: MySQL 4 I think Host: towerhost...
by The Gare
Fri Jul 22, 2005 9:11 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Upgrade 2.0.1.6 to 2.0.1.7 smiles table missing....
Replies: 10
Views: 191

Upgrade 2.0.1.6 to 2.0.1.7 smiles table missing....

I am trying to upgrade my board from 2.0.1.6 and when I run the install I am getting a message that my smiles table is missing. I went and checked and it is in fact still there. Is there something I am missing? I am not very good at this, aside from cutting and pasting, but this is the the first tim...
by The Gare
Fri Mar 25, 2005 12:42 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: guest posting
Replies: 7
Views: 431

I have done that. I made guest able to view and read, but made everything else REG and they can still post. Some people forget to login and can still post.

Is there something I am missing???
by The Gare
Thu Mar 24, 2005 8:51 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Admin Control Panel not accessible
Replies: 2
Views: 96

OK, I realised that while I was looking for new smilies yesterday, an app called hotbar installed it self. I noticed that when I was trying to access the ACP, there was a little scrolling text that would start and it was that damn hotbar. I un-installed and now I can access the ACP and I can delete ...
by The Gare
Thu Mar 24, 2005 8:28 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Admin Control Panel not accessible
Replies: 2
Views: 96

Admin Control Panel not accessible

Hi, I just uploaded the Attachment MOD and it works great, however today I am unable to access my admin control panel. It shows the link pointing to it, however, it just brings me back to the forum homepage. ALso, where in myphpadmin do I go to reset the password for my admin account? Any ideas??? T...

Go to advanced search