Search found 13 matches

by lyf
Thu Sep 06, 2007 2:27 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] Armory World of Warcraft Tooltip
Replies: 647
Views: 96776

Re: [RC1] Armory World of Warcraft Items Tooltip

lyf you already made it to the right place ;) now there should be a button "add bbcode" click it and you are done. Sorry, but really can't find it. It's under posting Category m8 :D Rofl, thanks >.< Some items aren't looking right, say "Arcanite Reaper" - it's not showing any DPS/min/max damage. Ho...
by lyf
Thu Sep 06, 2007 6:59 am
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] Armory World of Warcraft Tooltip
Replies: 647
Views: 96776

Re: [RC1] Armory World of Warcraft Items Tooltip

flokohlert wrote:lyf you already made it to the right place ;)
now there should be a button "add bbcode" click it and you are done.
Sorry, but really can't find it. Here's a screenshot of my status: http://lyf.dk/bbcode_gone.jpg
by lyf
Wed Sep 05, 2007 5:44 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Can't proceed to admin panel
Replies: 24
Views: 4405

Re: Can't proceed to admin panel

All the other admins are experiencing the same issue since the RC5 update, only IE works with ADM authentication.

Anyone?
by lyf
Sun Sep 02, 2007 4:39 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Can't proceed to admin panel
Replies: 24
Views: 4405

Re: Can't proceed to admin panel

David > yes, I did update the database succesfully. Waleed > Session IP validation is set to ABC, I tried "none" and it didn't help. Validate Browser is set to yes, didn't work either. I tried "purging the cache" from the main page in the admin panel, didn't work. I also tried logging in on another ...
by lyf
Sun Sep 02, 2007 12:12 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Can't proceed to admin panel
Replies: 24
Views: 4405

Re: Can't proceed to admin panel

Sorry about that, I'm all new to this forum - my mistake. The forum is at http://leviathan-guild.eu/forum and its version 3.0.RC5 - no mods installed. I tried to upgrade from RC3 with automatic but it failed so I used the full RC5 version which I uploaded and installed. Not quite sure when it starte...
by lyf
Sun Sep 02, 2007 8:47 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Can't proceed to admin panel
Replies: 24
Views: 4405

Re: Can't proceed to admin panel

caspert_ghost wrote:I have just set up an updated site rc5 and I can only log in to the ACP via IE, it continues to redirect 3 times then logs me out in firefox.
Any ideas?
Exactly, that's my problem as well. Got no idea as to how to fix it.
by lyf
Sat Sep 01, 2007 1:06 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Can't proceed to admin panel
Replies: 24
Views: 4405

Can't proceed to admin panel

Hello, I'm administrating phpBB 3.0 RC5 and have done so the last couple of months with no problems. All of a sudden I can't proceed to the admin panel, I re-authenticate myself (annoying to do that every time btw) as always, it's successful and "I'll now be redirected.." but I'm redirected to the l...
by lyf
Sat Sep 01, 2007 11:50 am
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] Armory World of Warcraft Tooltip
Replies: 647
Views: 96776

Re: [RC1] Armory World of Warcraft Items Tooltip

I'm sorry but I can't find that ACP bbcode options panel. I try like this: System > (Module Management) Administration Control Panel > Posting > Messages > BBCodes ..but now what? Can't see what I should do know, I'm kinda confused. I really like the new ideas you have, looking forward to them. Any ...
by lyf
Sat Sep 01, 2007 11:40 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Delete me.
Replies: 0
Views: 114

Delete me.

Sorry, just delete this post.
by lyf
Tue Jul 24, 2007 10:16 pm
Forum: [3.0.x] MOD Requests
Topic: Itemstats
Replies: 13
Views: 3796

Itemstats

Hello,

I was wondering if anyone know a way of getting the World of Warcraft ItemStats plugin to work with phpBB RC 3.0?

Cheers,
Lyf
by lyf
Mon Jul 23, 2007 2:18 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Accidently lost my config.php
Replies: 3
Views: 153

Re: Accidently lost my config.php

That solved my problems, thank you both.
by lyf
Mon Jul 23, 2007 2:08 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Accidently lost my config.php
Replies: 3
Views: 153

Accidently lost my config.php

Hello, I was trying to update RC1 to RC3 when I found out I had deleted my config.php - now, I'd really appreciate it if one could upload/show me a sample config.php so I can fill it out with my own details. Thing is, I tried deleting everything and uploading everything from a full RC3 version. I ca...
by lyf
Tue Sep 19, 2006 11:01 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: "View posts since last visit" doesn't work.
Replies: 1
Views: 108

"View posts since last visit" doesn't work.

I can't get the "View posts since last visit" function to work. It always just comes with "No new bla bla.. " even if there HAVE been made new posts/replies.

What should I do? It's a forum running together with php-nuke.

Go to advanced search