Search found 35 matches

by phild
Thu Aug 24, 2006 11:41 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Split from spam topic [*Read The First Post*]
Replies: 777
Views: 14012

Second day of having the vipcode mod installed and no spammers. Typically in two days I would have had at least half a dozen and probably more :)

I am happy! 8)
by phild
Thu Aug 24, 2006 4:05 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: moved topic
Replies: 1
Views: 100

moved topic

Hi.

I recently moved a topic, but forgot set the flag NOT to leave a shadow topic.

Is there a way to revove this Shadow Topic?

Thanks
by phild
Tue Aug 22, 2006 6:03 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Split from spam topic [*Read The First Post*]
Replies: 777
Views: 14012

Ok,

VIP is installed.

www.robomo.com

I'll let you know how it works.

Thanks
by phild
Tue Aug 22, 2006 4:31 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Split from spam topic [*Read The First Post*]
Replies: 777
Views: 14012

OK.... I've had enough... :? I just upgraded to 2.0.21 and I'm still getting spammers. I get both bots and humans. I am spending considerable time removing these. Our BB does not have a lot of new members, if we got one new member a month, that would be the most. With that in mind, before upgrading,...
by phild
Tue Aug 22, 2006 12:10 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Email Digests
Replies: 1285
Views: 189664

Mark,

Got digest up and running.

This morning was the first email to me of digests. Unfortunately there is a problem with the links in the email:

Code: Select all

http://robomo.comForum/viewtopic.php?p=2997#2997
As you can see, there is no '/' after the '.com'. Where do I fix this?

Thanks for all your help
by phild
Mon Aug 21, 2006 12:40 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Email Digests
Replies: 1285
Views: 189664

Mark, Hi, this is Phil from some earlier posts. I've figured out what was wrong duh. it appears that the version of Digests I had installed prior to PHPBB to 2.0.21 was the 'dormlife' version. Is that version still being supported? I couldn't find a more recent version than 1.2.5? Could you briefly ...
by phild
Sun Aug 20, 2006 5:04 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Email Digests
Replies: 1285
Views: 189664

I am running mysql.

I did use all the default values when I installed digests the first time.

I will look at the code.
by phild
Sun Aug 20, 2006 4:36 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Email Digests
Replies: 1285
Views: 189664

I tried to run digest_tables.php and get the following. is there any information I can provide you with to help diagnose this? Internal Server Error The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Please contact the server administrator, webmaste...
by phild
Sun Aug 20, 2006 4:15 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Email Digests
Replies: 1285
Views: 189664

Can't easy mod install

Hi Mark, I'm having a problem reinstalling digests. I was running phpbb 2.013 and just upgraded to 2.0.21. In the process I: removed all my forum files and replace those with the the 2.0.21 files. I removed all the database tables. I installed the latest release - 2.0.21 I uploaded my database backu...
by phild
Sun Aug 20, 2006 3:19 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Please help - forum down
Replies: 3
Views: 204

Guys,

thanks for the reply.

running the update_to_latest fixes the problem. I understand what the issue was now.

:)
by phild
Sun Aug 20, 2006 2:48 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Please help - forum down
Replies: 3
Views: 204

Please help - forum down

My forum has been down for a couple of days. I have been attempting to upgrade from 2.0.13 to 2.0.21. my latest attempt at fixing it was to: remove all forum files. replace those with the latest release (full install) remove all database tables replace all tables with a full backup I made from cpane...
by phild
Sat Aug 19, 2006 4:40 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: System down -- need help
Replies: 3
Views: 190

Thanks for the replies. I do have a full backup of my database, taken just before I screwed things up. I also have a copy of the config.php file. If I copy it over and rename the install and contrib directories, I can get into the forum. However, if I then try and get into the admin panel I get: Int...
by phild
Sat Aug 19, 2006 4:17 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: System down -- need help
Replies: 3
Views: 190

System down -- need help

I think I've messed things up pretty good. :) I was upgrading to the current version and initially took the path of upgrading only changed files. That appeared to work, however when I used easymod to install digests, I couldn't get digest to work properly. At this time I thought I would do a full in...
by phild
Sat Aug 19, 2006 12:13 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Someone broke into my systm...
Replies: 6
Views: 246

Thank you.

there was an install there and when removed I was able to get in.

Go to advanced search