Search found 12707 matches

by 3Di
Tue Feb 19, 2019 8:58 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Deleting an account and pms
Replies: 5
Views: 147

Re: Deleting an account and pms

ACP administer user
by 3Di
Tue Feb 19, 2019 6:27 pm
Forum: Extension Writers Discussion
Topic: Sudden eval() issue
Replies: 13
Views: 165

Re: Sudden eval() issue

Ah yes, didn't check the listener my bad.
by 3Di
Tue Feb 19, 2019 6:22 pm
Forum: Extension Writers Discussion
Topic: Sudden eval() issue
Replies: 13
Views: 165

Re: Sudden eval() issue

Try to disable the extension and delete data.

Then re-enable it.
by 3Di
Tue Feb 19, 2019 6:08 pm
Forum: phpBB Custom Coding
Topic: Cache-Control: in file.php
Replies: 6
Views: 190

Re: Cache-Control: in file.php

mrgoldy wrote: ↑
Tue Feb 19, 2019 5:22 pm
- Attachment in a post (in_message = 0)
- Attachment in pm (in_message = 0)
A typo I believe: If attachments are used inside pm = 1, inside post = 0.
by 3Di
Mon Feb 18, 2019 1:16 am
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Resynchronise post counts get Cloudflare timeout
Replies: 7
Views: 308

Re: Resynchronise post counts get Cloudflare timeout

That's not yet available via CLI (resync).

Solution could be disable cloudflare and do the job, then re-enable it.
by 3Di
Sun Feb 17, 2019 2:32 am
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: My board doesnt reload at previous page
Replies: 10
Views: 226

Re: My board doesnt reload at previous page

Cloudflare is still active over there

https://prnt.sc/mm4dw8
by 3Di
Sun Feb 17, 2019 1:45 am
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Attachment issue fixed but questions remain?
Replies: 5
Views: 213

Re: Attachment issue fixed but questions remain?

After fiddling around I went to Manage Attachments, found the photo, and realized the poster was listed as Anonymous. On the test board (where the same problem exists), went into db, assigned the correct poster id to the attachment, went back to the post and everything worked. So the poster (there ...
by 3Di
Sat Feb 16, 2019 4:14 am
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Error loading page
Replies: 31
Views: 612

Re: Error loading page

Update to phpBB 3.2.5, which runs just fine with PHP 7.2.

Use PHP 7.1 otherwise.
Lumpy Burgertushie wrote: ↑
Thu Feb 14, 2019 11:57 pm
phpbb 3.2.x runs just fine on any php version from 5.6.x to 7.2.x
3.2.5 ;)
by 3Di
Thu Feb 14, 2019 3:22 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Missng all paths everytime the index link in the top menu is used!
Replies: 17
Views: 416

Re: Missng all paths everytime the index link in the top menu is used!

gpantalone wrote: ↑
Wed Feb 13, 2019 8:36 pm
Who do you host your board with? Oursel (windows server)
Seems like you should ask yourself about where the problem lies, IMO.
by 3Di
Thu Feb 14, 2019 3:18 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: A world of trouble...
Replies: 10
Views: 278

Re: A world of trouble...

- My database is on MariaDB, which can get pretty messed up pretty fast. - The lines where users with admin rights can actually log in was missing in the database - phpBB was trying to force access as I tried to log in, so MariaDB got defensive - Uploading a backup forum script did not work because...
by 3Di
Thu Feb 14, 2019 12:49 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: A world of trouble...
Replies: 10
Views: 278

Re: A world of trouble...

I have serious doubts that your assertions are at least correctly explained, let me say. :geek:
However, I am glad that you have solved your problems.
by 3Di
Thu Feb 14, 2019 12:43 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: BBCode Colors in Forum Description
Replies: 11
Views: 464

Re: BBCode Colors in Forum Description

EA117 wrote: ↑
Thu Feb 14, 2019 7:19 am
seems odd to be asserting "all bold text must be black text"
At the very least, I can tell.
by 3Di
Thu Feb 14, 2019 12:21 pm
Forum: Extension Writers Discussion
Topic: [DEV] Introduciator : extension in phpBB 3.2.x
Replies: 21
Views: 1496

Re: [DEV] Introduciator : extension in phpBB 3.2.x

So, we are right in the forum where we discuss about phpBB compliant code to be applied for the development of extensions and before they are made available to the public to be tested. I'm sorry to ruin the party, I understand the efforts due to the purpose, I'm part of it ... but here it seems to m...
by 3Di
Thu Feb 14, 2019 8:38 am
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Activating Extensions causes 100% server cpu
Replies: 44
Views: 894

Re: Activating Extensions causes 100% server cpu

I would disable all extensions at once then delete the production folder.

Now load the index page to see if the CPU still maximizes the effort.

If the result is positive there is no doubt IMHO that it is time to change the host.

Go to advanced search