Search found 20 matches

by lost-perdidos.com
Sat Aug 04, 2007 11:39 pm
Forum: [2.0.x] Styles Database Releases
Topic: [2.0.21] Ad Infinitum
Replies: 331
Views: 315301

Re: [2.0.21] Ad Infinitum

Hi!
Thanks for this style!
I have a little problem: I can't see any image on index forum when I write a message (folder new for example)
You can review my page: http://www.darkillers.com/foro
Thanks in advance.

EDIT: Sorry, I know what is the problem, please delete this question.
Thanks.
by lost-perdidos.com
Wed Dec 14, 2005 9:34 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: View posts since last visit : 1970.. HELP!
Replies: 1
Views: 204

Please, help.
by lost-perdidos.com
Tue Dec 13, 2005 9:56 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: View posts since last visit : 1970.. HELP!
Replies: 1
Views: 204

View posts since last visit : 1970.. HELP!

Hello everybody

I have a problem: when I go to view posts since last visit, all posts are since 1970 (see image)

http://img202.imageshack.us/img202/7894/imagen28nh.gif

I have last version of phpbb.

in which page can I fix this and how?

(I saw the 1970 search yet and I can find any case like mine)
by lost-perdidos.com
Thu Nov 10, 2005 4:06 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [MODDB] Simple Subforums MOD
Replies: 126
Views: 44522

That meens successful install. All you have to do is to choose a parent forum for a subfourm from the drop-down menu in ACP.


Thanks so much for your fast reply..
In which part of ACP can I found this drop down menu?
by lost-perdidos.com
Thu Nov 10, 2005 3:46 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [MODDB] Simple Subforums MOD
Replies: 126
Views: 44522

I installed this mod in my forum, and it seems that there are not errors. But I enter in my admin forums panel and I can't see nothing new. I have the last version of phpbb and extreme styles too. My url is in my nick. Another thing is that last post topic index doesn't work with this mod because th...
by lost-perdidos.com
Sat Aug 06, 2005 8:31 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Help please! Ploblem with update!
Replies: 16
Views: 831

Ok, so list all MODs that you have installed. - Restric images in signatures - Resize Remote Avatars From http://www.phpbbhacks.com/category/17/2 - Last Post Topic on Index From http://www.phpbbhacks.com/searchresults.php?version=2&query=view+topic+in+index&search_type=1 - Flash IRC Chat Hack From ...
by lost-perdidos.com
Sat Aug 06, 2005 8:23 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Help please! Ploblem with update!
Replies: 16
Views: 831

sonyboy wrote: No? Then maybe other MOD? or possibly you didn't upgrade right.


I used a mod version from last update.
by lost-perdidos.com
Sat Aug 06, 2005 8:19 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Help please! Ploblem with update!
Replies: 16
Views: 831

The bbcode.tpl file has clearly been modded. There are many changes. All I can say is download a fresh copy of phpBB 2.0.17 and upload a new copy of bbcode.php. Some MODs may stop working and you may have to redo the changes for them. Ok., I upload a new copy of bbcode and now I can see images, but...
by lost-perdidos.com
Sat Aug 06, 2005 8:02 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Help please! Ploblem with update!
Replies: 16
Views: 831

sonyboy wrote: Hey, have you installed any bbcode MOD?


No, Thanks for you too
by lost-perdidos.com
Sat Aug 06, 2005 7:58 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Help please! Ploblem with update!
Replies: 16
Views: 831

Marshalrusty wrote: So only the [img] tags don't work? What gets displayed when you use the [img] tag?


only urls, only doesn't work tag images..
by lost-perdidos.com
Sat Aug 06, 2005 7:54 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Help please! Ploblem with update!
Replies: 16
Views: 831

It means that I cant see images in posts and signatures.. only bbcode.
Thanks.
by lost-perdidos.com
Sat Aug 06, 2005 7:34 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Help please! Ploblem with update!
Replies: 16
Views: 831

Nobody knows?
by lost-perdidos.com
Fri Aug 05, 2005 10:08 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Help please! Ploblem with update!
Replies: 16
Views: 831

Freestyle XL wrote: You need to update to 2.0.17, not 2.0.15


After this I updated from 2.0.16 to 2.017 but this problem was before that I updated to 2.0.17
by lost-perdidos.com
Thu May 05, 2005 12:38 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: visual confirmation language code is missing
Replies: 4
Views: 253

I have the same probleme, but i use ad infinitum style (last version). I have phpbb 2.0.14 too.

Go to advanced search