Search found 94 matches

by MOTOKO_KUSANAGI
Tue Oct 11, 2005 3:09 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: were to put the rank images?!
Replies: 15
Views: 520

you need the full link in the box from your host it can be part like this images/ranks/e1.gif has be full www.yourwebsite.com/phpbb2/images/ranks/e1.gif http://hardcoreanimefans.web-gamehosting.com/pics/myApple_ranks/u1.gif or like one i use make new folder call it what like on your site reupload pi...
by MOTOKO_KUSANAGI
Tue Oct 11, 2005 1:52 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: were to put the rank images?!
Replies: 15
Views: 520

on site ftp were upload your files your folder you upload the images to 777 but maybe not as my are not hmm http://img433.imageshack.us/img433/5696/pic19vn.th.jpg if don't have ranks made yet that maybe y not showing up this how make some ranks on your forums http://img427.imageshack.us/img427/6926/...
by MOTOKO_KUSANAGI
Tue Oct 11, 2005 1:20 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: were to put the rank images?!
Replies: 15
Views: 520

did you chmod folder to 777 and

did make some ranks for your members
by MOTOKO_KUSANAGI
Tue Oct 11, 2005 1:16 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Login Redirection !! HELP !!!
Replies: 6
Views: 258

is your Script path changed to new host from were move from old one
Script path
The path where phpBB2 is located relative to the domain name


if that path not the same that maybe y
by MOTOKO_KUSANAGI
Tue Oct 04, 2005 5:51 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Mozilla doesn't like my forum.
Replies: 2
Views: 408

yo man better going to codezwiz theve help with php nuke
by MOTOKO_KUSANAGI
Tue Sep 13, 2005 8:40 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Avatar Config Problem?
Replies: 15
Views: 582

you have neey mods install on your forums
by MOTOKO_KUSANAGI
Tue Sep 13, 2005 5:31 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Avatar Config Problem?
Replies: 15
Views: 582

Re: Avatar Config Problem?

Can someone help and tell me why my avatars are not showing? They DO show in the memberlist, group list, profile and all old posts around May. I did find a possible problem... there is a line in the ACP > Configuration " Number of posts before user avatar is enabled " and everytime I put ...
by MOTOKO_KUSANAGI
Thu Aug 04, 2005 11:43 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Emailer.php Issue
Replies: 40
Views: 4099

Oops, I forgot about that line. Yes, Outlook Express is set up with my bluebottle address and I can send and receive my bluebottle email with it. Is there some way I can integrate the outlook express function with my forums or is that just to double check that I have the correct information? good h...
by MOTOKO_KUSANAGI
Thu Aug 04, 2005 11:31 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Emailer.php Issue
Replies: 40
Views: 4099

did you try seting up Outlook Express with the email
by MOTOKO_KUSANAGI
Thu Aug 04, 2005 11:03 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Emailer.php Issue
Replies: 40
Views: 4099

Tallaroo9 wrote: Do you mean set "Use SMTP server for email" to "yes"


Use SMTP server for email" to "no"

for bluebottle

and yes bluebottle has pop 3 settings

and try seting up Outlook Express with your bluebottle email
by MOTOKO_KUSANAGI
Tue Aug 02, 2005 10:00 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Failed sending email, Debug mode, help...
Replies: 17
Views: 1056

Re: Failed sending email, Debug mode, help...

Ramon Fincken wrote: not sure if the question was already answered so here my tip

I had the same thing
do a check on all your server outgoing mail's permissions

does mass mail work?


yea it works well my mass mail works that is
by MOTOKO_KUSANAGI
Tue Aug 02, 2005 8:44 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Failed sending email, Debug mode, help...
Replies: 17
Views: 1056

well i no it works this one error use to get Ran into problems sending Mail. Response: 550 5.7.1 ... Relaying denied. Unknown user. DEBUG MODE Line : 164 File : smtp.php ok don't no whats all set up is but if use bluebottle email use it for your Admin Email Address 2 have Use SMTP Server for email s...
by MOTOKO_KUSANAGI
Tue Aug 02, 2005 10:25 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Emailer.php Issue
Replies: 40
Views: 4099

well gmail.com & yahoo.com well not work for sending mail on your forums i use bluebottle that has smtp and pop3 but i was testing it min a go see what it well do you can send emails and pm's useing a bluebottle email but don't have Use SMTP Server for emai turn on your forum use a bluebottle em...
by MOTOKO_KUSANAGI
Mon Aug 01, 2005 11:34 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Failed sending email, Debug mode, help...
Replies: 17
Views: 1056

Ziet wrote:
MOTOKO_KUSANAGI wrote:what email you useing for your Admin email

cos hotmail and yahoo well not work


I'm using Gmail


well not work

Gmail is like hotmail and yahoo

you need mail that uses smtp and pop3

best for this is bluebottle

as it has smtp & pop3

and what i use for my nuke forum and phpbb forum
by MOTOKO_KUSANAGI
Mon Aug 01, 2005 11:21 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Failed sending email, Debug mode, help...
Replies: 17
Views: 1056

what email you useing for your Admin email

cos hotmail and yahoo well not work

Go to advanced search