Search found 6 matches

by GMateus
Mon Jul 02, 2018 3:54 am
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: images in png converting to webp
Replies: 9
Views: 602

Re: images in png converting to webp

dontcoz wrote:
Sun Jul 01, 2018 8:48 pm
what extensions do you have installed.
Only have this: VigLink
by GMateus
Sun Jul 01, 2018 10:27 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: images in png converting to webp
Replies: 9
Views: 602

Re: images in png converting to webp

@edit My phpbb forum converts the images to webp, it's not my browser's thing, I tried Chrome, Opera, Internet Explorer and Mozilla Firefox, they all presented the same error, the quality reduction of the images, I want to know how do I configure my forum to stop converting images to this format ( w...
by GMateus
Sun Jul 01, 2018 8:44 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: images in png converting to webp
Replies: 9
Views: 602

Re: images in png converting to webp

No. It is not the browser, I use both Chrome and Opera in both are in .webp format, until no URL in the end is like .webp, I will attach the screnshot. https://i.imgur.com/4YGLkcj.png This is how the image stays when it is on the site, when I click to get the URL of it I see that it has adapted to ....
by GMateus
Sat Jun 30, 2018 9:47 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: images in png converting to webp
Replies: 9
Views: 602

images in png converting to webp

I have a problem with my PHPBB 3.2.0, the images I upload in my forum are converted to webp , I wanted to know a solution to this, since the images lose quality in this format. Thanks very much in advance. Sorry for the lousy English, I'm using the translation tool. @edit: My phpbb forum converts th...
by GMateus
Thu Jun 07, 2018 3:27 am
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: Bug loading
Replies: 3
Views: 957

Re: Bug loading

"Alpha and Beta versions are not supported. Please perform a fresh install using the latest version and then see if your problem persists."
Looks too simple...
by GMateus
Thu Jun 07, 2018 2:39 am
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: Bug loading
Replies: 3
Views: 957

Bug loading

By changing the forum styles in version 3.1.12 which was the version reported in the styles used gave these errors in some posts. Does anyone know what it might be? [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 113: preg_replace(): Compilation failed: unrecognized character a...

Go to advanced search