Search found 33 matches

by jefmcg
Sun Jul 14, 2019 10:43 am
Forum: Extensions in Development
Topic: [DEV] Post Love
Replies: 726
Views: 100443

Re: [DEV] Post Love

janus_zonstraal wrote:
Sat Jul 13, 2019 5:39 pm
Extensions are not placing files on other places than in the ext folder.
Yes. I have found the file. It's in the ext directory.

ext/anavaro/postlove/styles/prosilver/template/postlove_summary_body.html
by jefmcg
Sat Jul 13, 2019 4:22 pm
Forum: Extensions in Development
Topic: [DEV] Post Love
Replies: 726
Views: 100443

Re: [DEV] Post Love

Ah.

I don't have that file.
by jefmcg
Sat Jul 13, 2019 1:16 pm
Forum: Extensions in Development
Topic: [DEV] Post Love
Replies: 726
Views: 100443

Possible fix to the X problem

Yesterday I updated to the latest version of this extension, and it stopped working! I got the "X" instead of the hearts. I tried to roll it back and it broke my whole forum because the database had changed. Luckily I had a backup of the DB from just before the I upgraded, so I was able to get every...
by jefmcg
Sat Jul 13, 2019 1:06 pm
Forum: Extensions in Development
Topic: [DEV] Post Love
Replies: 726
Views: 100443

Re: [DEV] Post Love

Hey, i love this extension but i have a problem. How can i deactivate the "Most liked Posts" ? I didnt find a solution :oops: https://s18.directupload.net/images/190712/yknux96m.jpg Thank you That's strange. I don't see this on my forum . I don't know what we are doing differently. (I'm running an ...
by jefmcg
Tue Jul 02, 2019 12:33 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Specific text causes 403 error when posting.
Replies: 13
Views: 382

Re: Specific text causes 403 error when posting.

I have a reseller account as well but I don't have any access to server software that I am aware of. Yeah. I did not need to install or support Apache, and I don't have access to the server logs. Thanks everyone. I'm going to leave it as it is for now. If it's only going to affect one in 10,000 pos...
by jefmcg
Mon Jul 01, 2019 10:20 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Specific text causes 403 error when posting.
Replies: 13
Views: 382

Re: Specific text causes 403 error when posting.

Mick wrote:
Mon Jul 01, 2019 10:13 pm
You might get an idea from the server logs.
Thanks...
jefmcg wrote:
Mon Jul 01, 2019 4:08 pm
the only thing in the server error logs is repeated " File not found [/home/cyclingrelated/public_html/403.shtml]"
by jefmcg
Mon Jul 01, 2019 4:38 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Specific text causes 403 error when posting.
Replies: 13
Views: 382

Re: Specific text causes 403 error when posting.

Thanks for the replies. It's not a word or phrase, it's the combination. if I put the URL in one post and the comment below it in a second post, then I don't get an error. I have a reseller account, so I think I control modsecurity etc. What should I be looking for? Note: There are around 10,000 on ...
by jefmcg
Mon Jul 01, 2019 4:08 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Specific text causes 403 error when posting.
Replies: 13
Views: 382

Re: Specific text causes 403 error when posting.

https://www.cyclinguk.org/womensfestival Anyone want to kick of a discussion about how this affects transgender and intersexed, or when the Men's Festival of Cycling is? --------------------------------------------------- Edit: just checking the bug didn't occur here. It doesn't so it's specific to ...
by jefmcg
Mon Jul 01, 2019 4:08 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Specific text causes 403 error when posting.
Replies: 13
Views: 382

Specific text causes 403 error when posting.

Support Request Template What version of phpBB are you using? phpBB 3.2.7 What is your board's URL? https://cyclingrelated.uk Who do you host your board with? dathorn How did you install your board? I used the download package from phpBB.com What is the most recent action performed on your board? U...
by jefmcg
Wed Feb 13, 2019 9:31 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Why is my website asking "<site>wants to use your devices location"
Replies: 5
Views: 216

Re: Why is my website asking "<site>wants to use your devices location"

Thanks everyone. It's not malware on my phone (I scanned, just to be sure). It's a message I have seen a few times on other sites, but mostly where I would expect to see it, like opening the store location page. I have visited my site hundreds of times, but only seen this messages once. I cleared th...
by jefmcg
Wed Feb 13, 2019 6:41 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Why is my website asking "<site>wants to use your devices location"
Replies: 5
Views: 216

Why is my website asking "<site>wants to use your devices location"

Support Request Template What version of phpBB are you using? phpBB 3.2.5 What is your board's URL? https://cyclingrelated.uk Who do you host your board with? dathorn How did you install your board? I used the download package from phpBB.com What is the most recent action performed on your board? U...
by jefmcg
Sat Feb 02, 2019 6:23 pm
Forum: Extensions in Development
Topic: [DEV] Post Love
Replies: 726
Views: 100443

Re: [DEV] Post Love

Tried installing on 3.2.5. and while I see settings available on the extensions tab after being enabled, I see no integration on the board. No like options on any posts. Is there an issue with 3.2.5. or am I missing something? I've had it working for several versions, including 3.2.5. Nothing broke...
by jefmcg
Thu Jan 10, 2019 5:14 pm
Forum: Extensions in Development
Topic: [DEV] Post Love
Replies: 726
Views: 100443

Re: [DEV] Post Love

Not my first extension, I renamed the extension to anavaro/postlove and it worked, when I click on the little heart if seems to count but also shows this warning popup. please extension. And advise if you may. "AJAX error Service Unavailable" I don't know!! Sorry. Try purging the cache? You aren't ...
by jefmcg
Wed Jan 09, 2019 9:04 pm
Forum: Extensions in Development
Topic: [DEV] Post Love
Replies: 726
Views: 100443

Re: [DEV] Post Love

I downloaded it and can't see it on my "customize" page to enable it, I am running 3.2.2 Any ideas why. Peace I had it working with that version. Is this the first extension you've installed? It should be in your ext directory, ie ext/anavaro/postlove Is it there? (this is the first help I have off...
by jefmcg
Wed Jan 09, 2019 12:34 am
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Suddenly not getting notification emails
Replies: 7
Views: 222

Re: Suddenly not getting notification emails

Thank You!

It's fixed.

I must not have hit submit after changing package size. It was still 20. Changed it to zero and the emails poured in.

Thanks both for your help and patience.
jefmcg wrote:
Tue Jan 08, 2019 11:04 pm
.

I tried setting package size to zero. No change.

Go to advanced search