Search found 81 matches

by Cissell
Thu Nov 13, 2008 5:37 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Forum down Please help
Replies: 2
Views: 226

Forum down Please help

This is all I get when I open


Fatal error: Call to undefined function encode_ip() in /home/nagca/public_html/forum/common.php on line 204
by Cissell
Wed Feb 06, 2008 2:13 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [RC2] Anti Bot Question
Replies: 662
Views: 161139

Re: [RC2] Anti Bot Question

Just installed this mod and it appears to be working good. Now when i go to the User Admin- Management page there is nothing below the Avatar section when i scroll down. What page did I modify that would cause this? view it here http://nagca.com/jpg/opps.jpg Is this mod no longer supported???? Coul...
by Cissell
Sat Feb 02, 2008 2:19 am
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [RC2] Anti Bot Question
Replies: 662
Views: 161139

Re: [RC2] Anti Bot Question

Just installed this mod and it appears to be working good. Now when i go to the User Admin- Management page there is nothing below the Avatar section when i scroll down. What page did I modify that would cause this? view it here http://nagca.com/jpg/opps.jpg Is this mod no longer supported???? Coul...
by Cissell
Fri Feb 01, 2008 2:34 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [RC2] Anti Bot Question
Replies: 662
Views: 161139

Re: [RC2] Anti Bot Question

Just installed this mod and it appears to be working good. Now when i go to the User Admin- Management page there is nothing below the Avatar section when i scroll down. What page did I modify that would cause this? view it here http://nagca.com/jpg/opps.jpg Is this mod no longer supported???? Coul...
by Cissell
Sun Jan 27, 2008 3:07 am
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [RC2] Anti Bot Question
Replies: 662
Views: 161139

Re: [RC2] Anti Bot Question

Just installed this mod and it appears to be working good. Now when i go to the User Admin- Management page there is nothing below the Avatar section when i scroll down. What page did I modify that would cause this?

view it here http://nagca.com/jpg/opps.jpg
by Cissell
Sun Sep 09, 2007 3:38 pm
Forum: [2.0.x] MOD Requests
Topic: Need Good Upload Script
Replies: 2
Views: 262

Need Good Upload Script

I'm looking for a good stand alone upload script that will allow users to upload files to my server. I want to limit the file types to just a few different formats.

Any suggestions?

TIA
Cissell
by Cissell
Tue Aug 07, 2007 12:20 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Time is off
Replies: 12
Views: 292

Re: Time is off

I notice there is an option on the forum here in "profile" to have it automatically adjust for DST. Is this a easily installed mod or something that is not available on the public version of phpbb?
by Cissell
Tue Aug 07, 2007 12:02 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Time is off
Replies: 12
Views: 292

Re: Time is off

http://www.nagca.com/forum

Could it have something to do with DST? I don't have any options to change DST in the control panel or in the user profile.
by Cissell
Tue Aug 07, 2007 8:50 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Time is off
Replies: 12
Views: 292

Time is off

The Server says it is 1:48 AM PDT
The Forum is set to -8 GMT
My username is set to -8 GMT
Yet the forum shows the time is 12: 48

What is wrong?
by Cissell
Thu Jul 26, 2007 4:06 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Index Page not updating
Replies: 5
Views: 125

Re: Index Page not updating

Could not insert new word matches DEBUG MODE SQL Error : 144 Table './nagca/phpbb_search_wordmatch' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed INSERT INTO phpbb_search_wordmatch (post_id, word_id, title_match) SELECT 216026, word_id, 0 FROM phpbb_search_wordlist WHERE word_text IN ('s...
by Cissell
Thu Jul 26, 2007 12:33 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Index Page not updating
Replies: 5
Views: 125

Re: Index Page not updating

No changes....We were getting error messages earlier this week and on one was able to post...then the problem just went away.
by Cissell
Wed Jul 25, 2007 11:13 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Index Page not updating
Replies: 5
Views: 125

Index Page not updating

When people post it is not updating on the main forum page. It shows that no post have been made since for two days.

http://www.nagca.com/forum
by Cissell
Tue Jul 24, 2007 3:23 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Unable to post
Replies: 1
Views: 161

Unable to post

Getting the following error message when i try to post to the forum; Could not insert new word matches DEBUG MODE SQL Error : 144 Table './nagca/phpbb_search_wordmatch' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed INSERT INTO phpbb_search_wordmatch (post_id, word_id, title_match) SELECT ...
by Cissell
Fri Jun 29, 2007 9:42 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Was I Hacked? message_die
Replies: 3
Views: 147

Re: Was I Hacked? message_die

ritical Error! message_die() was called multiple times. Error #1 Unable to reseed PRNG Line : 165 File : /home/nagca/public_html/forum/includes/functions.php SQL : UPDATE phpbb_config SET config_value = '23ea2c6c44e2a000fa51e9e660d59aa6' WHERE config_name = 'rand_seed' Error #2 Unable to reseed PRN...
by Cissell
Fri Jun 29, 2007 2:01 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Was I Hacked? message_die
Replies: 3
Views: 147

Was I Hacked? message_die

Haven't made any changes to the forum for weeks and when I checked it this am I can't get into the forum. Here is the message I get

Code: Select all

message_die() was called multiple times. This isn't supposed to happen. Was message_die() used in page_tail.php?

Go to advanced search