Search found 35 matches

by Chops
Sat Jan 21, 2006 2:19 am
Forum: [2.0.x] Styles Development & Discussion
Topic: Margin/Border
Replies: 0
Views: 288

Margin/Border

Hi,

I got an issue that when you view a forum or you view a topic, the right hand margin/border is smack against the right hand side of the screen.

Can anyone please tell how to make so it matches the border of the left hand side?.

My site: www.combatleague.net

Thanks in advance
by Chops
Sat Jan 21, 2006 12:27 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Margins
Replies: 1
Views: 342

Margins

Hi,

I got an issue that when you view a forum or you view a topic, the right hand margin/border is smack against the right hand side of the screen.

Can anyone please tell how to make so it matches the border of the left hand side?.

My site: www.combatleague.net

Thanks in advance
by Chops
Sat Dec 03, 2005 10:02 am
Forum: [2.0.x] Styles Development & Discussion
Topic: [Release] Counter-Strike (1.0.1) styles
Replies: 63
Views: 128699

In that case I wish you good luck with your website.
by Chops
Sat Dec 03, 2005 5:21 am
Forum: [2.0.x] Styles Development & Discussion
Topic: [Release] Counter-Strike (1.0.1) styles
Replies: 63
Views: 128699

Disturbed One wrote: From what I've read, CyberAlien has no plans to convert his styles whatsoever. I am a frequent poster (top 5) on his community of 8500+ and he shows no plans for this.


lol k mr frequent poster, but I don't think you should speak for him.

2 cents.
by Chops
Sat Dec 03, 2005 2:44 am
Forum: [2.0.x] Styles Development & Discussion
Topic: [Release] Counter-Strike (1.0.1) styles
Replies: 63
Views: 128699

Also just curious when are you going to start working on phpbb plus styles it would be great to actually have some styles out for that also FreeStyleXL is no longer making phpBB Styles, and all of his work has been handed over to CyberAlien. CyberAlien has no plans making phpBBPlus Themes. Why??? H...
by Chops
Tue Oct 25, 2005 10:12 am
Forum: [2.0.x] Styles Development & Discussion
Topic: [Release] Counter-Strike (1.0.1) styles
Replies: 63
Views: 128699

Bummer! , I had this style for a while and now that I'm running intergramod 1.4.0 I can no longer apply this style.

You won't be working on an integramod version by any chance, Are you? :D
by Chops
Sun Oct 16, 2005 5:51 am
Forum: [2.0.x] Styles Development & Discussion
Topic: [Release] Counter-Strike (1.0.1) styles
Replies: 63
Views: 128699

Once again... nice job!... Now if I could only get an Integramod version :cry: so I could use it also. *cries some more*
by Chops
Wed Oct 05, 2005 1:38 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Attachment Mod
Replies: 22119
Views: 2221684

Lots of people asking questions, not many answers. I've given up.
by Chops
Sun Oct 02, 2005 4:01 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Attachment Mod
Replies: 22119
Views: 2221684

Chops wrote: Thanks for trying to help but I'm actually hosting my site remotely through my ISP and don't have shell access to install imagick.
Anyway, I tried messing with the settings to no avail.
by Chops
Sun Oct 02, 2005 3:58 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Attachment Mod
Replies: 22119
Views: 2221684

Thanks for trying to help but I actually hosting my site remotely through my ISP and don't have shell access to install imagick.
Anyway, I tried messing with the settings to no avail.
by Chops
Sun Oct 02, 2005 2:59 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Attachment Mod
Replies: 22119
Views: 2221684

Yes, thank you but my problem is different. I'm able to attach files and see them in the preview window, but when i submit I get a blank page. I've checked all permissions and I have confirmed the files have uploaded fine but after submitting the page becomes unaccessable.
All I get is a blank page.
by Chops
Sun Oct 02, 2005 1:05 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Attachment Mod
Replies: 22119
Views: 2221684

I have just one problem with this MOD :cry: it wan't work with a Cobalt 2.0 template the problem is the following: i can upload files, see message previews with attachments, but when i am posting message attachment wan't be shown. i can see attachments in PM's anywhere, but not in topic preview. i ...
by Chops
Fri Sep 30, 2005 3:33 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Attachment Mod
Replies: 22119
Views: 2221684

Re: ...

Morpheuss wrote: Chops: go to admin panel and under forum permisions and there set the attachment permissions for selected forum, if no permission is given then normal users cant use this function :wink:


Ok great, thanks for that it worked but I'm still having the "blank" page issue after attaching.
by Chops
Fri Sep 30, 2005 3:12 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Attachment Mod
Replies: 22119
Views: 2221684

mmm, I also noticed I can only see the attachment option as an admin not as a normal user.
by Chops
Fri Sep 30, 2005 2:25 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Attachment Mod
Replies: 22119
Views: 2221684

I also get a blank page when I go and submit.
I've check and the file actually uploads to the dir ok and I can also only see the attachment before posting in "preview" only but as soon as I submit the page becomes blank and unaccessible. How do you fix that?

Go to advanced search