Search found 210 matches

by Nigelman
Thu Nov 26, 2009 5:20 pm
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: Textarea with Background Image
Replies: 2
Views: 215

Re: Textarea with Background Image

works like a charm!! What a great professional thing to do to your website...makes it feel real homely now...

Thanks guys!!
by Nigelman
Thu Nov 26, 2009 4:41 pm
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: Textarea with Background Image
Replies: 2
Views: 215

Textarea with Background Image

I saw a phpbb forum that had this on their site and thought it was a cool style. Basically in the text box where you type a message it has their logo in the middle, the opacity has been dropped so it's not intrusive at all.

Any phpbb links for this one?

thanks...
by Nigelman
Tue Nov 24, 2009 5:15 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: I've buggered up the update...
Replies: 5
Views: 128

Re: I've buggered up the update...

PB, OK got it!!

I just saved those 3 things plus my style and we're good to go. I'll have to tweek one chat mod but it should be easy to do.

Thanks,

NM
by Nigelman
Tue Nov 24, 2009 4:45 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: I've buggered up the update...
Replies: 5
Views: 128

Re: I've buggered up the update...

I didn't do it properly form the start and now I can't get into the admin. Fatal error: Call to undefined method user::lang() in /home5/XXXX/public_html/XXXXX/includes/acp/acp_main.php on line 512 So if I delete those files and then install a new copy the database with all the messages will be fine?
by Nigelman
Tue Nov 24, 2009 4:37 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: I've buggered up the update...
Replies: 5
Views: 128

I've buggered up the update...

I was trying to upgrade from version 3.05 to the newest one .06 and it's gone just terrible. I've getting massive errors and it's probably because of a mode I tried to do a few months and now it's after completion I'm getting errors. Instead of trying to fix it all can I just keep the sql datebase a...
by Nigelman
Mon Nov 23, 2009 11:10 am
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: How Do You Add Side and Top Moduales?
Replies: 1
Views: 279

How Do You Add Side and Top Moduales?

I want my forum to have more side bars and customization so I add more information. As an example I found a site that I would like to show that has the features that I'm looking for: http://www.nbssportfishing.com/ Now I know it's vbulltetin but there must be the same mod for phpbb...right? Thanks, ...
by Nigelman
Wed Dec 24, 2008 10:55 am
Forum: [3.0.x] MOD Requests
Topic: Limit Image Quantity
Replies: 4
Views: 120

Re: Limit Image Quantity

Do you know a mod where I could set the limit of images to one post? The problem is he's posting like 25 images and it's taking too long to load up the page... not good!
by Nigelman
Wed Dec 24, 2008 4:57 am
Forum: [3.0.x] MOD Requests
Topic: Limit Image Quantity
Replies: 4
Views: 120

Limit Image Quantity

I have a guy who always posts like 30 images and it's becoming quite annoying. I've told him to tone it down but to no avail. Is there a contrib where I can set the amount of pictures per post?

Thanks,

Nigelman 8-)
by Nigelman
Thu Oct 09, 2008 11:26 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Speeding up my site (SQL+CPU)
Replies: 4
Views: 330

Re: Speeding up my site (SQL+CPU)

so maybe it is a bluehost thing and not me... The reason why I was asking about optimizing the script was because I use OSCOMMERCE and some contribs were able to make less SQL queries by simply changing some of the code. It increased my site 70-80% faster and that's awesome.... so was hoping for the...
by Nigelman
Thu Oct 09, 2008 2:09 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Speeding up my site (SQL+CPU)
Replies: 4
Views: 330

Re: Speeding up my site (SQL+CPU)

Really I would've expected some help on this one... anything is good through contributions or other ways to optimise my site. It seems many other people are concerned about this issue but it's hard to find exactly what you can do.
by Nigelman
Wed Oct 08, 2008 3:29 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Speeding up my site (SQL+CPU)
Replies: 4
Views: 330

Speeding up my site (SQL+CPU)

I'm on BLUEHOST and am constantly getting CPU Quota Exceeded errors on my sites...my PHPBB site is my second largest site I have and I want to know how I can optimize to make things quicker or use less CPU.

Here's my site:http://www.fishingjapan.net

Thanks,

Nigel
by Nigelman
Fri May 16, 2008 12:00 am
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] Reimg Image Resizer (+ lightbox) 0.0.B8
Replies: 341
Views: 45509

Re: [ALPHA] Reimg Image Resizer 0.0.A6 + lightbox

i have installed the mod by following the steps in the installation file and im running phpbb 3.0.1 with subsilver2 template.when i go to admin cp i see this and i dont knw how to fix this.can anyone help me out http://img140.imageshack.us/img140/7926/60212718vo0.jpg help me out plz My settings hav...
by Nigelman
Thu May 15, 2008 12:55 am
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] Reimg Image Resizer (+ lightbox) 0.0.B8
Replies: 341
Views: 45509

Re: [ALPHA] Reimg Image Resizer 0.0.A6 + lightbox

ok got it... What I did was reinstall my acp_board.php backup then redid it. I threw it in under LEGEND 1 and now it's working. Thanks very much and I look foward to using this great contrib. Maybe this is too much to ask but maybe you could add a next and previous button if there are multiple image...
by Nigelman
Wed May 14, 2008 11:55 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] Reimg Image Resizer (+ lightbox) 0.0.B8
Replies: 341
Views: 45509

Re: [ALPHA] Reimg Image Resizer 0.0.A6 + lightbox

Board configuration
Post settings
Here you can set all default settings for posting.

I can see an image resize but that's the default one. There isn't anything from your code... it must be something so simple I didn't do.

Nigelman
by Nigelman
Wed May 14, 2008 4:51 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] Reimg Image Resizer (+ lightbox) 0.0.B8
Replies: 341
Views: 45509

Re: [ALPHA] Reimg Image Resizer 0.0.A6 + lightbox

I've got this great contrib working on my site but I can't figure one thing out.... In my ACP I can't see the settings. I've double checked my SQL query...OK Reset the cache on my selected syle...Ok Reset my cookies and page...OK Purged the cache...OK Anyways I've gone over the contrib and I'm 99% I...

Go to advanced search

cron