Search found 10 matches

by SgtMassacreU2
Wed Jun 22, 2005 6:32 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Linking to Web Site
Replies: 19
Views: 316

Ok, forget it. I got it fixed. I had to delete the pre-exsisting "_vti_cnf" folder and just saved and it worked.

Thanks Everyone for your help!!!

JOhn
by SgtMassacreU2
Wed Jun 22, 2005 6:06 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Linking to Web Site
Replies: 19
Views: 316

Ok, I'm getting somewhere now. I have added the Forum to the Navigation Structure. However, if you go to my page and look http://computerworkscentral.com on the left side you will see there is a blamk spot where Forum is suppossed to be. If you hold your mouse on it a little tag box will say Forum. ...
by SgtMassacreU2
Wed Jun 22, 2005 5:47 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Linking to Web Site
Replies: 19
Views: 316

Thanks lupus2k5, I opened up the php download and re-inserted the index.php file into the php folder and all is back now. Now back to creating the link from my main site to the forum.

websitesource.net is my host. They have been for several years. Reasonably priced and solid.

Thanks,

John
by SgtMassacreU2
Wed Jun 22, 2005 5:36 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Linking to Web Site
Replies: 19
Views: 316

Kewl, php is default. Now how can I re-create the index.php page? I can see it from the admin panel. But I need to get it back for the users. I don't want to re-create the forum.

Thanks,

John
by SgtMassacreU2
Wed Jun 22, 2005 5:23 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Linking to Web Site
Replies: 19
Views: 316

If I go into my Admin Panel and go to Forum Admin and Choose Management my whole forum page-index topics are there. How can I put this back so normal users can access this so I don't need to recreate the whole thing?

Thanks,

John
by SgtMassacreU2
Wed Jun 22, 2005 5:15 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Linking to Web Site
Replies: 19
Views: 316

My index.php disappeared. How can I get it back all my topics, etc are missing?
by SgtMassacreU2
Wed Jun 22, 2005 4:45 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Linking to Web Site
Replies: 19
Views: 316

I tried that but please go to http://www.computerworkscentral.com and click on "Our New Forum" at top of page and see where it takes me. I would like the forum page to show up.

Thanks,

JOhn
by SgtMassacreU2
Wed Jun 22, 2005 3:24 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Linking to Web Site
Replies: 19
Views: 316

by SgtMassacreU2
Wed Jun 22, 2005 3:23 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Linking to Web Site
Replies: 19
Views: 316

Thanks, for your reply. Yes I know what front page is and what it's for. I may have not made myself clear. From my main website http://computerworkscentral.com on the left side of the Navigation Tabs I would like to add "Forum" When you click on forum it would take you to my forum site htt...
by SgtMassacreU2
Wed Jun 22, 2005 4:37 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Linking to Web Site
Replies: 19
Views: 316

Linking to Web Site

Hello, I am new here. I did a search which did not result in a match. I think there was something wrong. So I apoligize if this is a repeated question. No Boos here, but I am using Front Page 2002 on my website. I have my site created, etc. But I can't figure out how to add the "Forum" Lin...

Go to advanced search