Search found 13759 matches

by RMcGirr83
Wed Jan 02, 2019 12:09 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: missing attachments
Replies: 7
Views: 257

Re: missing attachments

Attachments are stored within the files directory. Did you copy over the files directory?
by RMcGirr83
Tue Jan 01, 2019 7:01 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Not installed with PHP 7.3
Replies: 8
Views: 530

Re: Not installed with PHP 7.3

phpBB isn't validated to work on 7.3 use a lesser version of PHP.
by RMcGirr83
Fri Dec 28, 2018 11:41 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Manage report/denial reasons.
Replies: 12
Views: 426

Re: Manage report/denial reasons.

(I suppose just because all language specific setup is done in files. I think that is wrong approach because this option must be modifiable from ACP) Being a professional programmer, how would you suggest for the multitude of languages, and the multitude of languages some forums use that phpBB supp...
by RMcGirr83
Fri Dec 28, 2018 1:49 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Anyone know this error?
Replies: 18
Views: 500

Re: Anyone know this error?

The user defined for the database within the config.php file doesn't have access permissions for the database in use.
by RMcGirr83
Wed Dec 26, 2018 6:07 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Website getting too much visitors -- looking like spam
Replies: 15
Views: 650

Re: Website getting too much visitors -- looking like spam

John connor wrote:
Wed Dec 26, 2018 6:02 pm
Been using CloudFlare since the inception of my forum and other websites and have had no problems.
Maybe you haven't but others most certainly have.
by RMcGirr83
Sat Dec 22, 2018 3:35 pm
Forum: General Discussion
Topic: Tip for anyone working with image (site removes background in 5 seconds)
Replies: 5
Views: 7312

Re: Tip for anyone working with image (site removes background in 5 seconds)

Only works on images with a person/people in the picture.
No persons found: At the moment remove.bg only works for photos with at least one person in them.
by RMcGirr83
Tue Dec 18, 2018 2:37 am
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: On registration - SQL ERROR - Unknown column 'user_rt_enable' in 'field list' [1054]
Replies: 6
Views: 312

Re: On registration - SQL ERROR - Unknown column 'user_rt_enable' in 'field list' [1054]

That extension installs and works fine in 3.2.4. I just tested it and yes even when registering.
by RMcGirr83
Mon Dec 17, 2018 10:47 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: On registration - SQL ERROR - Unknown column 'user_rt_enable' in 'field list' [1054]
Replies: 6
Views: 312

Re: On registration - SQL ERROR - Unknown column 'user_rt_enable' in 'field list' [1054]

Has to do with the recent topics extension. Go into the ACP and disable the extension and delete it's data. See if you can register again.
by RMcGirr83
Mon Dec 17, 2018 5:32 pm
Forum: phpBB Custom Coding
Topic: Create a new reply with python
Replies: 16
Views: 882

Re: Create a new reply with python

You need the submit post function. It is used in two of my extensions, application form and contact admin. Should give you an idea on how to do what you're after.
by RMcGirr83
Mon Dec 17, 2018 1:46 am
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Problem with forums PHPBB
Replies: 8
Views: 513

Re: Problem with forums PHPBB

This really isn't "phpbb discussion" but more for support. So post in the support form and fill out the SRT.
by RMcGirr83
Mon Dec 17, 2018 1:18 am
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Problem with forums PHPBB
Replies: 8
Views: 513

Re: Problem with forums PHPBB

Don't use dreamweaver to edit the style and that style is out of date which is why it looks like that. You need a style that is compatible with 3.2.4.
by RMcGirr83
Thu Dec 13, 2018 1:05 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Problem with uploading webp image
Replies: 7
Views: 409

Re: Problem with uploading webp image

Edit, previous posts removed.
by RMcGirr83
Thu Dec 13, 2018 1:44 am
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Problem with uploading webp image
Replies: 7
Views: 409

Re: Problem with uploading webp image

webp isn't actually an image file type (? don't know it's a guess as it isn't viewable like a jpg or gif), try using a document file type.
by RMcGirr83
Tue Dec 11, 2018 12:16 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Error 500 after Installation
Replies: 18
Views: 442

Re: Error 500 after Installation

Latrovia wrote:
Tue Dec 11, 2018 12:04 pm
Well he isn't and I am trying to get rid of their service. So what can I do?
This is the authors website sitesplat.com. Is prosilver always "style' = 1?
by RMcGirr83
Tue Dec 11, 2018 10:33 am
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Error 500 after Installation
Replies: 18
Views: 442

Re: Error 500 after Installation

Installed Flatboots after purchase
Activated style
Went to board settings - Selected flatboots
Please describe your problem. Error 500 after selection
Seems it's a problem with flat boots style.

Go to advanced search