Search found 13 matches

by casualmind
Wed May 08, 2019 2:14 am
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: 3.2.7 - Enable Cookie Secure & All Images missing!
Replies: 11
Views: 566

Re: 3.2.7 - Enable Cookie Secure & All Images missing!

Bro thanks for explanation! It actually worked! My bad, I just disable force url setting, then enable Cookie Secure. Appreciated it, btw!
by casualmind
Tue May 07, 2019 9:41 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: 3.2.7 - Enable Cookie Secure & All Images missing!
Replies: 11
Views: 566

Re: 3.2.7 - Enable Cookie Secure & All Images missing!

Anyway, I disable it again. Because lots of my user can't log into my forum if it still enbale :(
by casualmind
Tue May 07, 2019 9:32 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: 3.2.7 - Enable Cookie Secure & All Images missing!
Replies: 11
Views: 566

Re: 3.2.7 - Enable Cookie Secure & All Images missing!

Mick wrote:
Tue May 07, 2019 7:17 am
Yes but his cookie secure is still disabled.
Yesterday I disable it. Now I enable it, you guys can take a look.
by casualmind
Tue May 07, 2019 2:58 am
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: 3.2.7 - Enable Cookie Secure & All Images missing!
Replies: 11
Views: 566

Re: 3.2.7 - Enable Cookie Secure & All Images missing!

Support Request Template What version of phpBB are you using? phpBB 3.2.7 What is your board's URL? https://forum.evonix-rp.com Who do you host your board with? https://metronix.co.id How did you install your board? I used the download package from phpBB.com What is the most recent action performed...
by casualmind
Sun May 05, 2019 9:54 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: 3.2.7 - Enable Cookie Secure & All Images missing!
Replies: 11
Views: 566

Re: 3.2.7 - Enable Cookie Secure & All Images missing!

</Solidjeuh> wrote:
Sun May 05, 2019 6:06 pm
Do you have SSL? That is needed for cookie secure.
Yeah I do, but the images are not showing. Do you know what is the problem?
by casualmind
Sun May 05, 2019 5:58 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: 3.2.7 - Enable Cookie Secure & All Images missing!
Replies: 11
Views: 566

3.2.7 - Enable Cookie Secure & All Images missing!

Well, the subject is enough to explain.

When I tried to enable Cookie Secure, all of images on myboard suddenly dissapear and not showing. Logos, banners etc.
by casualmind
Sun May 05, 2019 5:55 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Updated from 3.2.6 to 3.2.7 problem logging in from the home page
Replies: 27
Views: 1641

Re: Updated from 3.2.6 to 3.2.7 problem logging in from the home page

Go to your Styles > Inherits your style into prosilver.
by casualmind
Sun May 05, 2019 1:33 pm
Forum: phpBB Discussion
Topic: Discuss: phpBB 3.2.7 Release
Replies: 59
Views: 13411

Re: Discuss: phpBB 3.2.7 Release

Great update! I will update to my three forums.
by casualmind
Wed Apr 24, 2019 3:31 am
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Cannot Implement Recaptcha with 3.2.5
Replies: 8
Views: 664

Re: Cannot Implement Recaptcha with 3.2.5

alietr wrote:
Sun Apr 21, 2019 11:37 pm
I did let it go long enough to finally get an error. Any thoughts are appreciated.


General Error.PNG
Goto your hosting CPanel. Enable and select PHP Version.
by casualmind
Wed Apr 24, 2019 3:27 am
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: The submitted form was invalid. Try submitting again.
Replies: 5
Views: 532

Re: The submitted form was invalid. Try submitting again.

I've figured it out. It's all done, and solved.

Thank you for the reply! You may lock this topic.
by casualmind
Wed Apr 03, 2019 5:24 am
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: The submitted form was invalid. Try submitting again.
Replies: 5
Views: 532

General Error MySQL server has gone away [2006]

So, when I tried to forgotpassword, resend email activation and register 'submit' it took around a minutes after submitted a form. And then redirecting to the page with a notice : General Error SQL ERROR [ mysqli ] MySQL server has gone away [2006] An SQL error occurred while fetching this page. Ple...
by casualmind
Wed Apr 03, 2019 5:07 am
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: The submitted form was invalid. Try submitting again.
Replies: 5
Views: 532

The submitted form was invalid. Try submitting again.

Hi there! I got a couple of problems in here. When I tried to register and submit form, they always pop up a notice that The submitted form was invalid. I have a valid coockies, so I need your help to figure it out. You may take a look and test to register in our forum https://gov.evonixrp.com Thank...

Go to advanced search