Search found 13 matches

by DS9PeaceKeeper
Thu Nov 24, 2005 12:29 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Simple Subforums
Replies: 3241
Views: 401701

I know how to create the forums, its the sub boards I want to create, inside other boards - thats what I thought the mod did :(
by DS9PeaceKeeper
Wed Nov 23, 2005 9:34 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Simple Subforums
Replies: 3241
Views: 401701

I wish it was simple to install these mods, easy mod is suposed to be easy, not difficult and stressful :(
by DS9PeaceKeeper
Wed Nov 23, 2005 9:30 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Simple Subforums
Replies: 3241
Views: 401701

Ok, sorted it out, but no options for sub menus, the forum management is the same, pulling my hair out here, can someone please tell me what I'm doing wrong?

I used easy mod again to install and it just kept coming up with things it couldnt find, sorted them out, and no results.
by DS9PeaceKeeper
Wed Nov 23, 2005 7:17 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Simple Subforums
Replies: 3241
Views: 401701

Sorry, my internet was playing up, I've triple posted :(
by DS9PeaceKeeper
Wed Nov 23, 2005 6:25 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Simple Subforums
Replies: 3241
Views: 401701

I'm really sorry for bothering you, butwhen I click on the boards, I get this error message: Could not query subforums information DEBUG MODE SQL Error : 1054 Unknown column 'f.forum_parent' in 'where clause' SELECT f.*, p.post_time, p.post_username, u.username, u.user_id FROM (( phpbb_3forums f LEF...
by DS9PeaceKeeper
Wed Nov 23, 2005 6:24 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Simple Subforums
Replies: 3241
Views: 401701

I'm really sorry for bothering you, butwhen I click on the boards, I get this error message: Could not query subforums information DEBUG MODE SQL Error : 1054 Unknown column 'f.forum_parent' in 'where clause' SELECT f.*, p.post_time, p.post_username, u.username, u.user_id FROM (( phpbb_3forums f LEF...
by DS9PeaceKeeper
Wed Nov 23, 2005 6:23 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Simple Subforums
Replies: 3241
Views: 401701

I'm really sorry for bothering you, butwhen I click on the boards, I get this error message: Could not query subforums information DEBUG MODE SQL Error : 1054 Unknown column 'f.forum_parent' in 'where clause' SELECT f.*, p.post_time, p.post_username, u.username, u.user_id FROM (( phpbb_3forums f LEF...
by DS9PeaceKeeper
Tue Nov 22, 2005 1:18 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Simple Subforums
Replies: 3241
Views: 401701

Hiya As I said I am a complete noob at this, I cannot find <!-- BEGIN forumrow --> at all, the nearest I can find is <!-- BEGIN row --> I did try altering that to forums row before you posted, but then EM picked up another error: Critical Error FIND FAILED: In file [templates/subSilver/index_body.tp...
by DS9PeaceKeeper
Tue Nov 22, 2005 10:48 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Simple Subforums
Replies: 3241
Views: 401701

I'm using EasyMod to install this, its coming up with this error:

FIND FAILED: In file [templates/subSilver/index_body.tpl] could not find:

<!-- BEGIN forumrow -->


I'm a complete noob at this, can someone help me please?
by DS9PeaceKeeper
Sat Oct 29, 2005 6:39 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: [2.0.18] Cash Mod
Replies: 11966
Views: 1923291

I re edited the code, now its complaining about this: $i ++ ; Which is part of this part: 'U_VIEWPROFILE' => append_sid("profile.$phpEx?mode=viewprofile&" . POST_USERS_URL . "=$user_id")) ); $cm_memberlist->listing($template,$row $i ++ ; } while ( $row = $db->sql_fetchrow($re...
by DS9PeaceKeeper
Sat Oct 29, 2005 10:37 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: [2.0.18] Cash Mod
Replies: 11966
Views: 1923291

Hiya I got the mod working brilliantly on my forums, but when I click on the member list, its complaining about this: Parse error: parse error, unexpected T_WHILE in /usr/home/ds9clan/public_html/forum/memberlist.php on line 280 The line in question is here in the memberlist.php: $i++; Which is in t...
by DS9PeaceKeeper
Thu Jul 14, 2005 10:05 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: message_die() was called multiple times.
Replies: 2
Views: 148

I had deleted them. I sorted out the problem by managing to re-install it, this time I have backed it up lol

Thank you for your response :D
by DS9PeaceKeeper
Thu Jul 14, 2005 1:56 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: message_die() was called multiple times.
Replies: 2
Views: 148

message_die() was called multiple times.

We installed the forums, and everything was working well until I uploaded a skin called Glass_pdt. When I went to set it as a default, and it told me I needed to give it a them name. I named it Blue Glass, then I clicked submit and it then came up with a page which told me it couldn't find the glass...

Go to advanced search