Search found 24 matches

by mosmos
Wed Aug 10, 2005 7:42 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Attachment Mod
Replies: 22119
Views: 2236561

Hello,

Do you know what really my problem is? If you need my php codes, i can send you over. Just tell me what php file you need to edit.

Thank you.


[quote="mosmos, id wait till tux stops in.. am good with the template and editing stuff .. [/quote]
by mosmos
Tue Aug 09, 2005 4:16 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Attachment Mod
Replies: 22119
Views: 2236561

problems with the attachment mod and external image posts

Hello, I have a problem with the attachments. First , when i upload pictures or files through using attachment mod, the files are now showing on the page(also there are no errors). Second , when i try to put a image link or text in bbcode, it shows 2 same image and text on the topic page. I mean say...
by mosmos
Tue Aug 09, 2005 1:31 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: problems with the attachment mod and external image posts
Replies: 1
Views: 130

problems with the attachment mod and external image posts

Hello, I have a problem with the attachments. First, when i upload pictures or files through using attachment mod, the files are now showing on the page(also there are no errors). Second, when i try to put a image link or text in bbcode, it shows 2 same image and text on the topic page. I mean say i...
by mosmos
Tue Aug 09, 2005 1:16 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: problem with the avatar gallery
Replies: 2
Views: 265

Thanks :)

The first one is worked perceftly! :) Thank you for your quick support.
by mosmos
Tue Aug 09, 2005 9:29 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: problem with the avatar gallery
Replies: 2
Views: 265

problem with the avatar gallery

Hello, When i press the 'show gallery' button on the profile page, it shows some errors at the top of the page. Actually there is nothing wrong with displaying the avatar gallery or selecting from them but it really ruins the forum look. Here is the errors look like Warning: Missing argument 35 for ...
by mosmos
Tue Aug 09, 2005 7:22 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Cleanup
Topic: [2.0.8] Forum Permissions List
Replies: 165
Views: 73662

Re: ..

#-----[ OPEN ]------------------------------------------ # admin/admin_forumauth_list.php # #-----[ FIND ]------------------------------------------ # $forum_auth_const = array(AUTH_ALL, AUTH_REG, AUTH_ACL, AUTH_MOD, AUTH_ADMIN); # #-----[ AFTER, ADD ]--------------------------------------- # $attac...
by mosmos
Tue Aug 09, 2005 7:14 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Cleanup
Topic: [2.0.8] Forum Permissions List
Replies: 165
Views: 73662

Jissh wrote: I get this error when i click on the prmissions link in the admin panel

Fatal error: Call to undefined function: () in /homepages/45/d92809159/htdocs/wsc92809167/Forum/admin/admin_forumauth_list.php on line 74

Any suggestions?
by mosmos
Sat Jul 30, 2005 2:47 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [ABD] The Blog Mod
Replies: 1181
Views: 202701

nope
Homeskillet wrote: Do you not have a "blog cp" link on the index?
by mosmos
Sat Jul 30, 2005 12:54 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [ABD] The Blog Mod
Replies: 1181
Views: 202701

what is wrong with my blog?

Hello, I have just upload all the files to my website and i did everything what you want me to do it but i just cannot create any blog pages?? I also cannot see anything about the creation in my admin panel. I have these links in my admin panel but i can't see any link to create a new blog. Weblog A...
by mosmos
Sat Jul 30, 2005 12:50 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: what is wrong with my blog?
Replies: 1
Views: 293

what is wrong with my blog?

Hello, I have just upload all the files to my website and i did everything what you want me to do it but i just cannot create any blog pages?? I also cannot see anything about the creation in my admin panel. I have these links in my admin panel but i can't see any link to create a new blog. Weblog A...
by mosmos
Wed Jul 20, 2005 7:21 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: when i try to post a message it gives that error...
Replies: 0
Views: 100

when i try to post a message it gives that error...

Hello, When i try to post a message, it gives these code lines at the top of the page and the links and the other images gone. But i get error only i try to use Tags when posting. I think there is something with Bbcode Tags. Would you guys help me on that? Thank you. Here is the sample i am getting ...
by mosmos
Wed Jul 20, 2005 5:28 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Attachment Mod
Replies: 22119
Views: 2236561

Re: [2.0.16] Attachment Mod

I meant that add more upload fields instead of waiting to refreshing page after the first attchment. I mean i want to attach 10 pictures or files in the same time not one by one. In this mod, if you want to add 10 pictures, you should add them one by one and it takes some much time and it also clum...
by mosmos
Wed Jul 20, 2005 4:21 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Attachment Mod
Replies: 22119
Views: 2236561

Re: [2.0.16] Attachment Mod

Is it possible add more attach fields with a simple click? If it's yes, would you please send me the instructions of the code? Thank you
by mosmos
Wed Jul 20, 2005 10:30 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Attachment Mod
Replies: 22119
Views: 2236561

Re: [2.0.15] Attachment Mod

Hello,

I would like to add my watermark to uploaded images. Would you please help me out to that? Thank you.
by mosmos
Wed Jul 20, 2005 10:27 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Problem with the bbcode.php | help needed urgently. thanks
Replies: 6
Views: 344

Re: Problem with the bbcode.php | help needed urgently. than

I have solved problem by myself. thankss.

Go to advanced search