Search found 1127 matches

by saaiberke
Wed Jan 06, 2010 4:19 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Strange URL'S
Replies: 7
Views: 398

Re: Strange URL'S

Off course, I know that. There is no more modified code left. I replaced the files with those from the 3.0.6 download package.

Grtz,

Nic
by saaiberke
Tue Jan 05, 2010 3:49 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Strange URL'S
Replies: 7
Views: 398

Re: Strange URL'S

It appears in almost all posts containing URL's. I had some mods installed in the past but I cleaned out the database, keeping only the original phpBB3 tables a few days ago.

I will use the request template to give further information.

Greetings,

Nic
by saaiberke
Mon Jan 04, 2010 5:39 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Strange URL'S
Replies: 7
Views: 398

Strange URL'S

Since a few days I see all previous posted url's like this in my board: [url=http://www.powerquest.com/home_homeoffice/products/overview.jsp?pcid=sp&pvid=pm80]Partition Magic[/url] The . and : are changed by some code. Anyone knows how I can fix this please? PS: new url's are shown correctly. Nic
by saaiberke
Wed Dec 30, 2009 9:53 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Problem with sending PM's
Replies: 8
Views: 427

Re: Problem with sending PM's

JimA,

That is why I answered in English :) Sorry but my board is Dutch, so the quoted registration settings are also in Dutch ;)

Grtz,

Nic
by saaiberke
Wed Dec 30, 2009 6:06 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Problem with sending PM's
Replies: 8
Views: 427

Re: Problem with sending PM's

No errors because:
Het wachtwoord moet tussen de 6 en 12 tekens lang zijn en moet zowel hoofdletters, kleine letters, als cijfers bevatten
;)

Grtz,

Nic
by saaiberke
Tue Dec 29, 2009 2:33 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Problem with sending PM's
Replies: 8
Views: 427

Re: Problem with sending PM's

Problem solved: it was due to the memory_limit in the php.in file of the server. Changed it to 16M instead of 8M and now it works again :) I wonder why this problem never happened before version 3.0.5 and now suddenly it does. :? But I'm happy the forum rocks again :) And a big thank to the admins o...
by saaiberke
Sun Dec 27, 2009 2:06 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Problem with sending PM's
Replies: 8
Views: 427

Problem with sending PM's

Support Request Template What version of phpBB are you using? phpBB 3.0.6 What is your board's URL? http://www.zonderdank.be/forum Who do you host your board with? http://www.combell.be How did you install your board? I used the download package from phpBB.com Is your board a fresh install or a con...
by saaiberke
Wed Dec 23, 2009 3:25 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Upgrade 3.0.4->3.0.6 Private Messages
Replies: 3
Views: 297

Re: Upgrade 3.0.4->3.0.6 Private Messages

[EDIT]

I will open a new post for my problem

Grtz,

Nic
by saaiberke
Thu Feb 19, 2009 3:34 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Messed up forum permissions
Replies: 1
Views: 73

Re: Messed up forum permissions

I managed to solve the problem, The guest user was also member of the registered users group but not a standard member. Everything is ok now after I removed the guest account from the registered users group.

Grtz,

Nic
by saaiberke
Thu Feb 19, 2009 3:14 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Messed up forum permissions
Replies: 1
Views: 73

Messed up forum permissions

I remarked something very strange at my board. When I go and take a look at the guest's group and the members, I see user anonymous with an emailaddress from a former registered user (useraccount is deleted meanwhile). Now I also remarked that I can't setup any forumpermissions anymore for the guest...
by saaiberke
Mon Jan 05, 2009 9:59 am
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] IP Country Flag Olympus 0.5.0a [phpBB 3.0.4] + SVN
Replies: 278
Views: 18619

Re: [BETA] IP Country Flag Olympus 0.5.0 [phpBB 3.0.4] + SVN

I think it must be: // --- IP Country Flag Olympus start -------------------- // replace /* 'avatar' => ($user->optionget('viewavatars')) ? get_user_avatar($row['user_avatar'], $row['user_avatar_type'], $row['user_avatar_width'], $row['user_avatar_height']) : '', */ // add // $row['user_ip'] 'avatar...
by saaiberke
Fri Dec 12, 2008 5:29 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] AJAX Chat
Replies: 1728
Views: 273423

Re: [RC] AJAX Chat

Hello, I just installed the shoutbox integration on an acidtech forum, now the background is white but I'd really like to have the shoutbox in the subblack theme. Any idea how I have to change the shoutbox.css to accomplish that? In your text editor :mrgreen: color by color, taking subblack2.css as...
by saaiberke
Wed Dec 10, 2008 6:14 am
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] AJAX Chat
Replies: 1728
Views: 273423

Re: [RC] AJAX Chat

Hello, I just installed the shoutbox integration on an acidtech forum, now the background is white but I'd really like to have the shoutbox in the subblack theme. Any idea how I have to change the shoutbox.css to accomplish that? This is a great piece of software, my users really like it! :) And so ...
by saaiberke
Fri Dec 05, 2008 11:30 am
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: Smilies problem acidtech
Replies: 2
Views: 121

Re: Smilies problem acidtech

Ok, I will try that. Thank you very much Cyberalien.

Greetings,

Nic
by saaiberke
Fri Dec 05, 2008 5:59 am
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: Smilies problem acidtech
Replies: 2
Views: 121

Smilies problem acidtech

Hello, I'm having a strange problem and I don't know if it is style related or phpBB3 related so I post my request here. I added some new smilies on my board, they have a tranparent background and the original png files have a dimension of 35x35px. Now in IE they all show with a white/grey backgroun...

Go to advanced search