Search found 5 matches

by *morningstar
Thu Aug 16, 2018 1:47 pm
Forum: Abandoned Extensions
Topic: [ABD] Ultimate Points Extension
Replies: 52
Views: 9438

Re: [3.2][DEV] Ultimate Points Extension

I'm getting a few users complaining that the lottery isn't paying out occasionally. Multiple people are entering, but nobody is winning. The jackpot is reset as if a prize was given out. Is this related to the "Chance to win the Jackpot" setting by any chance?
by *morningstar
Sat Mar 22, 2008 3:19 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: MySQL error - 'users' table dissapeared
Replies: 3
Views: 177

Re: MySQL error - 'users' table dissapeared

I have a sneaking suspicion that it might be a hack or exploit or something as well. I'll report it right away. Thanks, man.
by *morningstar
Fri Mar 21, 2008 6:28 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: MySQL error - 'users' table dissapeared
Replies: 3
Views: 177

MySQL error - 'users' table dissapeared

The users table in the database for my forum has disappeared. This is the error that it spits back when anyone tries to access the forum: General Error SQL ERROR [ mysql4 ] Table 'gerbil_fat.phpbb_users' doesn't exist [1146] An sql error occurred while fetching this page. Please contact an administr...
by *morningstar
Wed Apr 11, 2007 10:24 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Problems logging in after moving to a new server
Replies: 2
Views: 296

Re: Problems logging in after moving to a new server

You need to run the database updates included in each update package (install/update_to_latest.php). For this particular error, you need to execute this on your database through SQL: ALTER TABLE phpbb_users ADD COLUMN user_login_tries smallint(5) UNSIGNED DEFAULT '0' NOT NULL I didn't even think ab...
by *morningstar
Wed Apr 11, 2007 9:30 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Problems logging in after moving to a new server
Replies: 2
Views: 296

Problems logging in after moving to a new server

I've recently moved my database over to a fresh install on a new server, and I'm getting some login problems. The database restored fine, as did the skin and everything else. I used the Cookie MOD to make sure the cookie path is correct (and deleted it when I was finished), but whenever I try to log...

Go to advanced search