Search found 249 matches

by Luchtzak
Mon Oct 07, 2019 9:20 pm
Forum: phpBB Discussion
Topic: Discuss: phpBB 3.2.8 Release
Replies: 23
Views: 2686

Re: Discuss: phpBB 3.2.8 Release

That went well :-D
by Luchtzak
Tue Sep 03, 2019 4:39 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: BLEXBOT crawler causing extremely high load on the server
Replies: 7
Views: 371

Re: BLEXBOT crawler causing extremely high load on the server

That won't actually stop it coming to the server. Ask you hosts about blocking it at the server level. Well, it currently did work. It might have stopped it crawling your site but it has not stopped it accessing your site - it has to access the site to read the robots.txt file. Also bear in mind th...
by Luchtzak
Fri Aug 30, 2019 2:31 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: BLEXBOT crawler causing extremely high load on the server
Replies: 7
Views: 371

Re: BLEXBOT crawler causing extremely high load on the server

KevC wrote: ↑
Fri Aug 30, 2019 9:30 am
That won't actually stop it coming to the server. Ask you hosts about blocking it at the server level.
Well, it currently did work.
by Luchtzak
Fri Aug 30, 2019 9:09 am
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: BLEXBOT crawler causing extremely high load on the server
Replies: 7
Views: 371

BLEXBOT crawler causing extremely high load on the server

Yesterday evening, I started having a problem with our server. Which is, in normal circumstances (even to 10K pageviews per hour) working like a charm. There was extreme load on the server, about 30 on average. I checked the server's CPU, that was constantly running up to the 100% Checking my forum ...
by Luchtzak
Wed Apr 17, 2019 9:57 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Got error 'PHP message: PHP Fatal error: Class phpbb\\db\\driver\\factory contains 1 abstract method and must therefore
Replies: 5
Views: 330

Re: Got error 'PHP message: PHP Fatal error: Class phpbb\\db\\driver\\factory contains 1 abstract method and must there

EA117 wrote: ↑
Wed Apr 17, 2019 4:38 pm
Seems like an oddly-specific type of failure condition, but I guess it could have been sunspots. 😉
My IT-guy said the PHP server was restarted and it worked again. The server's RAM is filling up and we don't know why.
by Luchtzak
Wed Apr 17, 2019 12:22 am
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Got error 'PHP message: PHP Fatal error: Class phpbb\\db\\driver\\factory contains 1 abstract method and must therefore
Replies: 5
Views: 330

Got error 'PHP message: PHP Fatal error: Class phpbb\\db\\driver\\factory contains 1 abstract method and must therefore

I don't know if it's because of a PHP upgrade, but I have the following error code in my stats. Forums return error 500, I cleared the cache via FTP to no avail. [Wed Apr 17 02:20:12.533462 2019] [proxy_fcgi:error] [pid xxx] [client xxx] AH01071: Got error 'PHP message: PHP Fatal error: Class phpbb\...
by Luchtzak
Sat Feb 16, 2019 3:06 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Strange link to my forum users profiles - %7BPROFILE_URL%7D
Replies: 5
Views: 200

Re: Strange link to my forum users profiles

david63 wrote: ↑
Sat Feb 16, 2019 3:04 pm
Try purging the cache
That worked! Thanks a million!!!!
by Luchtzak
Sat Feb 16, 2019 3:00 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Strange link to my forum users profiles - %7BPROFILE_URL%7D
Replies: 5
Views: 200

Re: Strange link to my forum users profiles

</Solidjeuh> wrote: ↑
Sat Feb 16, 2019 2:57 pm
Luchtzak wrote: ↑
Sat Feb 16, 2019 2:39 pm
I didn't change a thing recently.
You must have changed something.. installed extensions? Changed core files?
Not at all.

PHP 7.2.14
PHPBB 3.2.5
by Luchtzak
Sat Feb 16, 2019 2:39 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Strange link to my forum users profiles - %7BPROFILE_URL%7D
Replies: 5
Views: 200

Strange link to my forum users profiles - %7BPROFILE_URL%7D

Something weird, the urls to my users profiles are now linking to https://www.aviation24.be/forums/%7BPROFILE_URL%7D

iso the actual account. I didn't change a thing recently.
by Luchtzak
Sat Feb 02, 2019 8:52 am
Forum: phpBB Discussion
Topic: phpBB.com Website Feedback
Replies: 873
Views: 399414

Re: phpBB.com Website Feedback

Anyone else noticed that this site is slow at rendering? This started a couple of days ago and at first I thought that it was just my PC/browser (as it had just updated) but the same thing is not happening with other phpBB boards and I get the same behaviour with this site on other PCs. Seems to be...
by Luchtzak
Fri Jan 04, 2019 10:26 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Extensions management not visible in "customise folder"
Replies: 13
Views: 616

Re: Extensions management not visible in "customise folder"

Paul wrote: ↑
Fri Jan 04, 2019 7:57 pm
Extensions are clearly marked in the CDB for which versions they are (And most of them for 3.1 actually work on 3.2 :)). We only remove extensions from public download when they have a security issue.
Ok then ;-)

But how to solve the issue with the extensions menu not available?
by Luchtzak
Fri Jan 04, 2019 7:32 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Extensions management not visible in "customise folder"
Replies: 13
Views: 616

Re: Extensions management not visible in "customise folder"

That extension is for 3.1.x and has been abandoned. OMG, and I didn't notice that :oops: Still the absense of the Extension Management is abnormal (and Viglink should be visible since it is present). No sitemap then 😱 It should be removed from the customisation database! https://www.phpbb.com/custo...

Go to advanced search